blikanie pc neonu
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
blikanie pc neonu
cawte ako by som dosiahol aby mi neon v pc blikal tak ako v tomto videu hodte nejaku schemu alebo neco dik
no to by som aj ja potreboval..určite sa to dá nejak zapojiť..videl som to aj s diodamy u kamarata..pekne blikali do hudby len už neviem ako to urobil...skus sa pohrabať na www.svetelektro.com
-
paradajka
Star
tam som pozeral nasel som jednu ale nevem ako by to funovalo treba skusitOpak napísal:no to by som aj ja potreboval..určite sa to dá nejak zapojiť..videl som to aj s diodamy u kamarata..pekne blikali do hudby len už neviem ako to urobil...skus sa pohrabať na www.svetelektro.com
kukni sem http://www.mpstuning.ic.cz/pc/navody/so ... light.html
-
Point
Professional
chrudim tu si dajte osvetlenie amate tam schemy a podrobny navod na farebnu hudbu alebo pulzny led non .. schema by mala byt rovnaka akurat namiesto diod si date neony 
imho to to neskutocne zacne liezt na nervy a vypnes to
alebo sa to da riesit aj sposobom ala Joxxo .. obycajnym budicom.. ten davaju napriklad do neuveritelnych 800w subwooferov v tescu kde mas aj do hudby blikajuce diody
imho to to neskutocne zacne liezt na nervy a vypnes to
alebo sa to da riesit aj sposobom ala Joxxo .. obycajnym budicom.. ten davaju napriklad do neuveritelnych 800w subwooferov v tescu kde mas aj do hudby blikajuce diody
-
paradajka
Star
zaujmave ale urcite sa to da zrobit aj bez toho mikrofonu a ja to uz robim bo som zohnal ten tranzistor takze ked dokoncim dam vedet ako to dopadloJoxxo napísal:
Hladas nieco take ? To je izba mojho kamaratA k tym neonom dostanes mikrofon na ktorom si nastavujes cistlivost na zvuky atd ...
edit//prave som to dokoncil je to riadna hlupost bud ten neon isiel alebo blikotal len tak ako akeby kazdu chvilu isiel zhoret takze serem na to stacia mi aj ledky