Co mate na plane ked skoncite strednu skolu?
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
viem že to neje veľa, 2 mesace a 10 rokov je rozdiel ja viem:)paradajka napísal:dva mesiace neni vela kebyze mas tuto robotu robit 10 rokov alebo viac a si furt na stavbach v dazdi vo vetre v horucave tak by si inak rozpraval chod si ty na vysoku
ale nikto nepovedal že tam cem robiť 10 roko:)
volajakych 5 nech si zarobim a mam nejaku istinu
toto mi aj mama hovori ale proste 5 rokov na vyske nevydržím...
rozmyslal som aj tak že si urobím nadstavbu na učnovke elektrotechnickej 2 roky a budem mať vyučny list(neviem presne kolko to je)
-
tonek
Darca
Maki: neviem zatial ma bereš ako leniveho študenta...
ja sa svami hadať nebudem, proste nejdem na VŠ...
za 5 rokov na stavbe si nejaku istinu v poho, teda otazka je či budem byvať u rodičov alebo nie(to je rozhodujuce, to bude meniť veci). Bc nechcem ja som strašne lenivy na učenie na zakladke 1-2 a teraz 4-5
som zvedavy či vobec spravim maturu
ja sa svami hadať nebudem, proste nejdem na VŠ...
za 5 rokov na stavbe si nejaku istinu v poho, teda otazka je či budem byvať u rodičov alebo nie(to je rozhodujuce, to bude meniť veci). Bc nechcem ja som strašne lenivy na učenie na zakladke 1-2 a teraz 4-5
som zvedavy či vobec spravim maturu
-
CR34TiV3.svk
Amateur
-
Mrs_the_Hell
Amateur
-
Začiatok Konca
Professional
keď už vojenčina, tak choď na Vojenskú akadémiu M.R.Štefánika v L.Mikuláši...ZAP napísal:este dllllho potrva dokial ja skoncim skolu, ale tak ma napdalo ze chyba jedna moznost v ankete. a to "Nastup na vojensky vycvik"ci sa tu nikto taky nenajde?