preco len rapidshare?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

preco len rapidshare?

Príspevok od používateľa ATOMIC »

sry za stupid topic, ale nedalo mi to

preco na warez forach su vzdy linky na danu hru iba cez rapidshare?
ja si myslim...ze mohli by to davat napr vlacik.sk, uploaded.to atd.

nie kazdy ma ucet na rapide, a pochybujem ze si ho niekto ak nema a naraz mu na warez forach daju na to linky a je ich asi 7 a on bude cakat zakazdym 98min? myslim ze by sa to malo riesit inak, co myslite vy?
BullyBoy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

NO ASI PRETO, LEBO TO TAM NAJDLHSIE VYDRZI A DOWNLOAD RYCHLOST JE POMERNE NAJLEPSIA ZO VSETKYCH UPLOADEROV... :idea: :roll:

EDIT: pardon malo tam byt downloaderov
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

pre svine co maju internet z dinamickou ip (ako ja) je to pohoda restartnem modem a taham zas :D a uploaded ? ty musis byt cvok vsak odtial mi tecie 30kB/s :? a Su potom este vacsie svine co maju premium ,ale tu uz zachadzat nebudem , hladaj si uploady co maju vela mirrorov na ine servery ... :wink: odpocitavaj lockunutie temy...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Lebo vsetkym s prepacenim je*e z tych bodikov.
Tiez tomu nechapem ked v jednom topicu vidim 5 prispevkov a kazdy s uploadom na rapid, pricom vsetky su funkcne. :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Povedal by som, ze je to kvalitou sluzby - preverena a hlavne znama sluzba, ktoru kazdy pouziva a teda sa ludom oplati kupit ucty a tym padom opat vznika zacarovany kruh, pretoze ludia s uctami chcu primarny upload na rapid.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

tak tak ty co si kupia premium tak maju vyhrane....je to jedna z najlepsich sluzieb
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

je to aj tym ze takyto system ta "nuti" uploadovat - nazbieras body na premium, mozes tahat, ale musis aj uploadovat (samozrejme si mozes aj zaplatit) - a tak su stastni vsetci (ty mozes tahat, ostatni maju co, a ludia z rs zarabaju)

takto vznika uz spominany zacarovany kruh, ktory pohana warez :P
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

aha..no viem ze kazdy chce zarabat, ale rapidshare to trocha prehana. az 98 min? alebo kolko presne, to je trocha divne nemyslite?

pokial ide o dynamicke ip, tí sa teda maju :(
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Megaupload má dlhšiu čakaciu dobu (a aj rýchlosť sťahovania mám odtiaľ menšiu).
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ako píše t0m4s3.. ;)

btw nie každý len zarába body.. mne sú tie body úplne ukradnuté.. zarábam ich iba tým, že si stále kupujem premium. A s premiom je najmenší problém, človek iba naťahá všetky linky do download manažéra a už sa o nič nestará.. nemusí čakať na odrátavanie, nemusí čakať na captcha.... je to pohodíčko. Keby každý uploadoval na iný server, to by som v rámci zachovania pohodlíčka musel pokúpiť premiové účty na všetkých serveroch.. a to by bolo riadne odveci. Preto som aj ja za to, aby každý uploadoval iba na jeden server, dnes je to RS.com.. ;)

A inak.. čo skúšam, tak RS je naozaj zo všetkých najrýchlejší..
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

RapGet 4ever+premium
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ATOMIC napísal:aha..no viem ze kazdy chce zarabat, ale rapidshare to trocha prehana. az 98 min? alebo kolko presne, to je trocha divne nemyslite?
pokial ide o dynamicke ip, tí sa teda maju :(
Uprimne ma hnevas. Chces hru ZADARMO a chces ju cim skor stiahnut a zas ZADARMO! Si myslis, ze cely internet ma sluzit len tebe? Aj za toto forum niekto plati, aj za lamky niekto plati, aj za rapid niekto plati. Myslis, ze je to len tak poskytovat terabajty priestoru a gigabity konektivity?! Ked chces hry zadarmo tak si aspon zaplat za rapid alebo drz hubu a bud rad, ze su este nejake upload servery, odkial mozes tahat zadarmo.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm, toto je zas tema ty kokos.... :roll: skus stiahnut nieco z nejakeho megashares(mne ide konstantne 15) a stiahni nieco z rapidu(cca 390)... s cakacou dobou sice nespravis nic, ale ak mas kamaratov nemas problem to mat doma ovela skor ked nemas dynamicku IP ako ja... a keby si nebol fas tak kupis za smiesnych 250sk acc na mesiac a stiahnes tych 150gb dat co za ten cas mozes a mas polku disku zapratanu... raz nepojdes chlastat do mesta a mozes mesiac tahat... milujem takychto ludi :evil:
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

brm napísal:A inak.. čo skúšam, tak RS je naozaj zo všetkých najrýchlejší..
mne taha rychlejsie s takych serverov ako subory.sk a podobne sk/cz, samozrejme tie nemozme s rapidom ani porovnavat :P
Maki napísal:.. raz nepojdes chlastat do mesta a mozes mesiac tahat... milujem takychto ludi :evil:
pravda. a oproti tomu co vacsina z nas pomocou rapidu nakradla je tych 220sk na mesiac nic :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

ampex: jj, ves ale kazdy z tych sk/cz ide najprv mrte rychlo, a potom ked sa zacne viac vyuzivat jeho rychlost klesa a klesa....
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: preco len rapidshare?

Príspevok od používateľa Online »

ATOMIC napísal:sry za stupid topic, ale nedalo mi to

preco na warez forach su vzdy linky na danu hru iba cez rapidshare?
ja si myslim...ze mohli by to davat napr vlacik.sk, uploaded.to atd.

nie kazdy ma ucet na rapide, a pochybujem ze si ho niekto ak nema a naraz mu na warez forach daju na to linky a je ich asi 7 a on bude cakat zakazdym 98min? myslim ze by sa to malo riesit inak, co myslite vy?
Zarob si na nejakých klikačkách, kde peniaze vyplácajú na PayPal a kúpiš si Account na jeden mesiac a nemusíš čakať a súbory prijímaš kvalitnou rýchlosťou. :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

btw tie body na rapide sa aj tak naratavaju len ak taha free user ak sa nemylim, takze pri zohladneni toho, aka vacsina ma uz account, pripadne kolko malo ludia tahaju vacsie subory, tak pojem "zarabanie bodov na rapide" mi pride porovnatelny ako zarabanie zobraka na pesej zone (akurat tomu to pribuda rychlejsie). Ked na novy acc potrebujem 10k bodov, a za kazdy subor vacsi ako 1MB stiahnuty free userom dostanem bodik, tak 10k nenazbieram ani ked sa po... Jedinezeby som uploadoval po jednej mp3jke ale to tiez neviem komu by sa chcelo takto tahat priamo odomna (tiez by sa mi to tam ani takto po kusockoch nechcelo uploadovat). Premium je fajn, nie je to vobec prehnana ciastka, skorej naopak. Len ludia boli zvyknuti na to, ze internet je zadarmo. Lenze ponuka sluzieb rastie, reklamy nestihaju vykryt vsetky naklady, zvlast nie naklady spojene s vysokym traffic, tak sa niet co divit ze za sluzby sa plati.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

KoCi: 10k bodov neni tazke nazbierat, ja uz frcim na Premium Uctoch viac ako rok a ani jeden som si nekupil, vsetko zarobene cez body
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

prečo RS? no lebo:

:arrow: nemusím čakať ako blbec na každý súbor

:arrow: sťahujem "koľko linka dá", čo je často aj 8 súborov naraz po 300-600 kB/s = vyše 20 mbit/s

:arrow: žiadne otravné reklamy, captcha a podobne, pekný direct-download

:arrow: môžem využívať DN/UP programy alebo ich vlastný manager

:arrow: vysoká spoľahlivosť serverov

:arrow: možnosť prerušenia či pokračovania downloadu kedykoľvek sa mi zachce

:arrow: väčšina kvalitných warezákov upuje práve na RS (patrí vám moja vďaka)

:arrow: môžem si tam uploadovať koľko chcem
Napísať odpoveď