Koniec vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Koniec vzťahu

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím, dnes nemám ja problém ale moja spolužiačka ktorú mam rád.
Dajme tomu, že sa volá Simona. Simona sa zaľúbila do spolužiaka Dušana v triede. Boli spolu rok a pol a pred týždňom sa rozišli kvôli tomu, že Dušan fajčí kávu a nevenuje sa jej. Bol to výborný vzťah. Už sme mali naplánované, že pôjdu s nami stanovať. Pred troma dňami bola s nami vonku a videla Dušana a začala veľmi plakať. Mala trocha vypité. Je veľmi zúfala a nevie čo má robiť. Má ho stále rada ale nechce s ním chodiť kvôli fajčeniu kávy.

Chcem jej poradiť, je to moja spolužiačka a ja ju mám rád. Tak prosím poradte nejaké múdre rady. :)

Dušan aj Simona majú 15 rokov.

edit:\\ Takže a je to tu. Dali sa z nova do kopy. Len som zvedavý do kedy. Viac v poslednom príspevku! :?
spike97
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Tu by sa asi trebalo porozprávať s tým chlapcom,či je ochotný tolko urobiť kvoli dievčaťu aby stým prestal,lebo ked nie tak to podla mňa fungovať aj tak nebude.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

chalan si musi urcit priority... :roll:
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

ked sa maju radi tak to ze si zafajci nemoze byt az taky problem. alebo ked sa maju naozaj radi, musia najst riesenie typu "obmedzi to", "zahuli si len ked nebude s nou" a pod.

treba byt aj trosku tolerantny a nie sa hned rozchadzat kvoli "zalubam mojej lasky"
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Neverím tomu,že chlapec len raz za mesiac si zafajčí...to by asi naozaj nebol problém.Možno je závislí(to by sa trebalo dozvedieť od zakladatela témy) a vtedy už nestačí sa len mať rád.Vo vzťahu je dosť velký problém.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

narazove riesenia s tym ze urcime deadline na splnenie ultimata nebyvaju uspesne, lebo to jednemu pride ako ciste obmedzovanie .. sprav toto, lebo nebude hento a tak ... musi sa s nim rozumne porozpravat ( ak to v 15 a v konkretnom pripade ide ) a musia spolocne najst najprijatelnejsie riesenie ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Koniec vzťahu

Príspevok od používateľa jin »

Online napísal:Zdravím, dnes nemám ja problém ale moja spolužiačka ktorú mam rád.
Dajme tomu, že sa volá Simona. Simona sa zaľúbila do spolužiaka Dušana v triede. Boli spolu rok a pol a pred týždňom sa rozišli kvôli tomu, že Dušan fajčí kávu a nevenuje sa jej. Bol to výborný vzťah. Už sme mali naplánované, že pôjdu s nami stanovať. Pred troma dňami bola s nami vonku a videla Dušana a začala veľmi plakať. Mala trocha vypité. Je veľmi zúfala a nevie čo má robiť. Má ho stále rada ale nechce s ním chodiť kvôli fajčeniu kávy.

Chcem jej poradiť, je to moja spolužiačka a ja ju mám rád. Tak prosím poradte nejaké múdre rady. :)

Dušan aj Simona majú 15 rokov.
No pokiaľ chalan vie o tom, že holka sa s ním rozišla kvôli fajčeniu kávy a napriek otmu neprestal, tak verdikt je jasný. Chalan sa toho nemienil vzdať a tým pádom ju v skutočnosti skutočne neľúbil (aj keď v 15tich veľmi diskutabilné pomenovanie) a preto si ju nezaslúžil. A pokiaľ mu bude fajčenie kávy prednejšie, ako udržanie vzťahu, tak si musí spraviť poriadok v hlave a pokiaľ ani to nepomôže, tak z toho musí vyrásť, ale potom bacha na drogy.

Inak fajčenie kávy je veľmi pekná peripetia - k :plus: :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vo vzťahu treba aj niečo obetovať...
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

kava sa fajci???
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

on to naschval napísal namiesto trávičky :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no kedze pisem po jinovi tak vela napadov tu uz nebude... ako pisal nordkapp - ak to vobec bola laska pomoze iba rozumny rozhovor(sanca tak 10%) kedze uz skusil a skusa stale pochybujem ze prestane len tak... a ak rozhovor tak ie ona s nim... lebo keby mu na nej zalezalo tak kvoli nej prestane... nech sa s nim porozprava niekto na kom mu este zalezi viac ako na shite, lebo sa z toho uz nevyhrabe ked zacal v takom veku... naj kamos, brat, rodicia - hocikto, ale ona tomu nepomoze... a ak ho kvoli tomu nechala moze si gratulovat ze mala dost rozumu a vysrala sa na neho a nenechala sa pripadne stiahnut casom aj ona
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neni problem len zelene ..si pisal ze sa jej nevenuje..tak ked sa jej nevenuje tak ju asi nechce nie?
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Sabo napísal:kava sa fajci???
napr. u nas sa "tomu" tak bezne slangovo hovori, stale netusim preco :roll:

online napisal ze maju obaja 15 a niektori ich uz automaticky beriete ako nejake nevyspele deti. zda sa ze mate dost zivotnych skusenosti ale to ze neviete ze nezalezi na fyzickom veku mi pripada ako povrchnost z vasej strany :)

(prosim nerieste ziadnych konkretnych ludi ani tento pripad)
Maki
Darca
Darca

ampex: rad by som vedel kolko rokov mas ty a kolko zivotnych skusenosti na svojom konte.... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to ampex (obviously)

fakt mi to neda, ale myslim ze ked xy ludi starsich 20 rokov ( rozumej 99% ) vie ze v 15tich neexistuje rozum, laska a tak .. bude to asi pravda .. sami si tym presli .. pozri kazdy mal 15, kazdy mal vtedy ten spravny "dospelacky" feeling ..ale casom kazdy prisiel na to ze to bolo cele jedno velke nedorozumenie, nieje vsetko zlato co sa blysti :-) ... mohlo sa ta to dotknut, chapem(e) ... ku cti samozrejmä sluzi to, ze vsade existuju vynimky, nemyslim vsak ze chalan ktory fici v 15 na trave moze byt posudzovany inak ako na zaklade fyzickeho veku ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ampex napísal:napr. u nas sa "tomu" tak bezne slangovo hovori, stale netusim preco :roll:

online napisal ze maju obaja 15 a niektori ich uz automaticky beriete ako nejake nevyspele deti. zda sa ze mate dost zivotnych skusenosti ale to ze neviete ze nezalezi na fyzickom veku mi pripada ako povrchnost z vasej strany :)

(prosim nerieste ziadnych konkretnych ludi ani tento pripad)
Ok, riešme to v rovine všeobecnej - nebudem sem preto ťahať ani tvoj vek. Ako si sám napísal, skúsenosti ľudí z tohto fóra im dovoľujú robiť narážky na vek, nakoľko oni si ho už prešli a skúsenosti, čo majú teraz im dovoľujú spochybňovať termíny ako: "láska", alebo "ľúbiť" vo vzťahu ku 15 ročným teenagerom.
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

myslel som tym len to ze nie kazdy 15 clovek musi byt nevyspely hlupak, ale najdu sa aj taki, ktori v sebe maju dobre a rychlo sa vyvyjajuci zarodok rozumu a aj trochu chapu svet okolo seba (aj ked to podla mna ti v prvom prispevku nebudu)
a ked uz viem ze existuju vynimky, vyhybam sa hadzaniu vsetkych do jedneho vreca.

da sa to napisat aj hnusnejsie (chcel som sa tomu vyhnut, lebo by si to niekto mohol zobrat osobne aj ked nikoho urazat ani nic podobne nechcem) : "zato ze si ty bol sprosty ked si mal 15, tak to neznamena ze vsetci 15 rocni na tom budu rovnako"
jin napísal:Ako si sám napísal, skúsenosti ľudí z tohto fóra im dovoľujú robiť narážky na vek,
nemyslel som to tak a stale si myslim ze nikomu nic nedovoluje robit narazky na vek, kedze kazdeho cloveka treba brat individualne

a na lasku v patnastich tiez velmi neverim :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ampex napísal:nemyslel som to tak a stale si myslim ze nikomu nic nedovoluje robit narazky na vek, kedze kazdeho cloveka treba brat individualne
Ok, v tomto prípade však musíš zovšeobecniť aj prostredie internetového diskusného fóra. "Radcovia" vynášajú domnienky na základe opisu, ktorý poskytol zakľadateľ topicu. Samozrejme tie domienky / súdy sa zmenia, pokiaľ autor témy niektorý z nich vyvráti. Dovtedy sa však držíme prvotného opisu. Internetové diskusné fóra Nám totiž nič iného, ako miernu povrchnosť nedovoľujú.
Zváž to :wink:

//Edit: Inak už sme OT, takže s5, ku pôvodnej téme.
Maki
Darca
Darca

jin: rozvasneny filozof bez vlasov :D:D ved ta ampex nepochopi ako ja co si teraz napisal :D ... kazdopadne cakam na vyjadrenie zakladatela....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ampex napísal:....
a na lasku v patnastich tiez velmi neverim :)
Ani ja som neveril.. ale keď som stretol svoju Lásku, mal som presne tých 15 rokov(bol to marec, teda v tedy sme už spolu boli) 16 som mal v júli..teraz budem mať 17 o5 v júli..a s priateľkou sme spolu cez rok..milujem ju strašne moc..tak prečo neveríš?..ani ja som neveril..ale teraz verím a viem.. :)
Zamknuté