dufam ze tu nebudu prispevky typu, jej aha dalsi lenivy uzivatel skor si myslim ze by to zeefektivnilo komunikaciu a ta by bola potom ako sa vravi "up-to-date"
quoting
quoting
taka vec ma napadla i ked neviem na kolko je to realizovatelne. stava sa clovek ma viac zaujmov a nemoze mysliet na vsetko a myslim si ze by bolo dobre ak nejaky uzivatel oqoutuje vas prispevok, tak aby vas system na to upozrnil napriklad formou SS alebo tak nejako..tak by mohol autor skor zaregovat na reakciu ineho uzivatela....co vy na to?
dufam ze tu nebudu prispevky typu, jej aha dalsi lenivy uzivatel skor si myslim ze by to zeefektivnilo komunikaciu a ta by bola potom ako sa vravi "up-to-date"
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
tak už to mám hotové, skúšal som to na locale a šlape to super. Idem to spísať a hodím to na nejaký freehosting na riadne preskúšanie. 
//edit: môžete skúsiť tu: http://tes.phorum.cz/index.php
sú tam užívatelia admin, mod, user, pokus, hacker (heslo je vždy rovnaké ako meno, alebo si vytvorte vlastný účet ak by boli tieto testovacie práve obsadené). Link na posty kde vás niekto cituje nájdete po prihlásení vpravo kde sú linky na nové príspevky, príspevky bez odpovede a vaše príspevky. Napísal som to zatial v eng, aby to nebilo do oči. Idem ešte dorobiť aby sa pri posielaní mohol zašrktnúť checkbox či vás má aj upozorniť (cez ss) na ten konkrétny príspevok
//edit: môžete skúsiť tu: http://tes.phorum.cz/index.php
sú tam užívatelia admin, mod, user, pokus, hacker (heslo je vždy rovnaké ako meno, alebo si vytvorte vlastný účet ak by boli tieto testovacie práve obsadené). Link na posty kde vás niekto cituje nájdete po prihlásení vpravo kde sú linky na nové príspevky, príspevky bez odpovede a vaše príspevky. Napísal som to zatial v eng, aby to nebilo do oči. Idem ešte dorobiť aby sa pri posielaní mohol zašrktnúť checkbox či vás má aj upozorniť (cez ss) na ten konkrétny príspevok
-
Jeremy
Medium Professional
imho audiotrack skvele...ale zisla by sa spravit este jedna drobnost k dokonalosti.... Kes i pozeras tie citovane prispevky zislo by sa rozdeli ten prispevok na citaciu resp citovanu cast a cast co pisal user potom.... lebo teraz to je kao jeden prispevok...
viem ze sa komplikovane vyjadrujem ale hadam vies co myslim
//super uvidime tesim sa
//super uvidime tesim sa
-
audiotrack
VIP
viem čo myslíš, ale toto je úplne základné forum bez žiadnych modov a nastavení. Myslím že tu keď vyhladávaš a máš zobrazenie ako príspevky tak to oddeluje, uvidíme keď sa to sem nahodí.Jeremy napísal:imho audiotrack skvele...ale zisla by sa spravit este jedna drobnost k dokonalosti.... Kes i pozeras tie citovane prispevky zislo by sa rozdeli ten prispevok na citaciu resp citovanu cast a cast co pisal user potom.... lebo teraz to je kao jeden prispevok...
-
audiotrack
VIP
tie zaškrtávania sú už tiež hotové (pri posielaní príspevku dole). SS ti príde, jej text zatial ignoruj, diakritika aj ten link sa lahko opraví, to je len tak narýchlo keď som to skúšal
Je tam ešte jedna chyba, aj keď neovplyvňuje funkčnosť tak ju chcem odstrániť.
//edit: chyba odstránená, ďakujem chronovi za nápomocné info
Je tam ešte jedna chyba, aj keď neovplyvňuje funkčnosť tak ju chcem odstrániť.
//edit: chyba odstránená, ďakujem chronovi za nápomocné info
-
audiotrack
VIP
Takže som mod dokončil, už tam nechcem nič pridávať. Je v takej podobe ako som si ho predstavil po prečítaní prvého príspevku v tejto téme. Teraz je len na t0m4s3m alebo hojkovi či ho sem nahodia
Pre vyskúšanie stále platí link kde je čisté phpBB forum bez modov (iba tento môj). Link je: http://tes.phorum.cz/index.php a užívatelia admin, mod, pokus, hacker, user s rovnakými heslami ako sú nicky. A teraz čo ten mod vlastne robí?
Po prihlásení je v pravo hore link (obr. 1) kde keď kliknete tak sa vám zobrazia všetky príspevky, v ktorých vás niekto cituje. Ďalej si pri písaní nového príspevku môžete zvoliť upozornenie v prípade citácie (obr. 2). Ak niekto cituje takýto príspevok, príde vám ss od užívateľa ktorý vás cituje a v správe bude link na jeho príspevok. Zrušenie sledovania je jednoduché: stačí si zvoliť editovanie príspevku v ktorom je sledovanie zvolené (checkbox bude zašrtnutý) a odznačíte túto možnosť. Potvrdíte a je to. Poslednou vecou (aby ste vedeli koľko príspevkov a aké sledujete) je číslo vo vašom profile (obr. 3). Pri počte príspevkov máte vedené v zátvorke počet sledovaných príspevkov. Je to link, tak ak na takéto číslo kliknete všetky vaše sledované posty si lahko vyhladáte. Sledované príspevky sa vám zobrazuju iba vo vašom profile (nemôžete zisťovať kto a aké príspevky si dal sledovať), a v prípade že nesledujete ani jeden tak sa tento link nezobrazí (prázdne zátvorky alebo nula sa mi nepáčila, tak to tam vôbec nie je. Je tam iba počet príspevkov a to je všetko)
Dúfam že sa bude páčiť, ak to sem admini nenahodia a niekto by o to mal záujem tak nech ma kontaktuje. Ešte to riadne preskúšajte, myslím že by tam nemali byť chyby ale človek nikdy nevie či na niečo nezabudol
Ak niečo objavíte tak napíšte čo treba zmeniť.
Pre vyskúšanie stále platí link kde je čisté phpBB forum bez modov (iba tento môj). Link je: http://tes.phorum.cz/index.php a užívatelia admin, mod, pokus, hacker, user s rovnakými heslami ako sú nicky. A teraz čo ten mod vlastne robí?
Po prihlásení je v pravo hore link (obr. 1) kde keď kliknete tak sa vám zobrazia všetky príspevky, v ktorých vás niekto cituje. Ďalej si pri písaní nového príspevku môžete zvoliť upozornenie v prípade citácie (obr. 2). Ak niekto cituje takýto príspevok, príde vám ss od užívateľa ktorý vás cituje a v správe bude link na jeho príspevok. Zrušenie sledovania je jednoduché: stačí si zvoliť editovanie príspevku v ktorom je sledovanie zvolené (checkbox bude zašrtnutý) a odznačíte túto možnosť. Potvrdíte a je to. Poslednou vecou (aby ste vedeli koľko príspevkov a aké sledujete) je číslo vo vašom profile (obr. 3). Pri počte príspevkov máte vedené v zátvorke počet sledovaných príspevkov. Je to link, tak ak na takéto číslo kliknete všetky vaše sledované posty si lahko vyhladáte. Sledované príspevky sa vám zobrazuju iba vo vašom profile (nemôžete zisťovať kto a aké príspevky si dal sledovať), a v prípade že nesledujete ani jeden tak sa tento link nezobrazí (prázdne zátvorky alebo nula sa mi nepáčila, tak to tam vôbec nie je. Je tam iba počet príspevkov a to je všetko)
Dúfam že sa bude páčiť, ak to sem admini nenahodia a niekto by o to mal záujem tak nech ma kontaktuje. Ešte to riadne preskúšajte, myslím že by tam nemali byť chyby ale človek nikdy nevie či na niečo nezabudol
Ak niečo objavíte tak napíšte čo treba zmeniť.
-
audiotrack
VIP
sú tam veci ktoré by sa ešte dali doladiť
snáď som na nič nezabudol
//edit: omylom som sem dal zlý súbor, už je to ok. Tí 3 čo ste si to stiahli tak si to stiahnite znova
snáď som na nič nezabudol
//edit: omylom som sem dal zlý súbor, už je to ok. Tí 3 čo ste si to stiahli tak si to stiahnite znova
- Prílohy
-
- forum.rar
- (3.25 KiB) 159 stiahnutí
hmm? - http://www.hojko.com/post840708.html#840708 - tu ma citoval k6 a v profile ziaden citovany post a ked kliknem hore ze zobrazit vami citovane prispevky tak tam su 4... chybka se vloudila?
-
audiotrack
VIP
už som to niekoľkokrát písal. To číslo v profile neznamená počet citovaných, iba počet sledovaných. Link na indexe ti vyhladá všetky príspevky kde ťa niekto cituje (tak napríklad aj teraz tento). V profile máš odkaz na posty ktoré sleduješ. Príspevok sleduješ ak si pri posielaní zaškrtol že chceš byť upozornený. Je to tam preto, aby sa nestalo že zabudneš ktoré a koľko si si ich nechal sledovať, a aby si si ich mohol lahko vyhladať a zrušiť upozornenia.Maki napísal:hmm? - http://www.hojko.com/post840708.html#840708 - tu ma citoval k6 a v profile ziaden citovany post a ked kliknem hore ze zobrazit vami citovane prispevky tak tam su 4... chybka se vloudila?
-
audiotrack
VIP
nemohol si sledovať nič, lebo som to iba včera (resp dnes o pol druhej ráno) dokončilMaki napísal:ahaaaa - v tom pripade tam bude u mna svietit velka nula cely cas lebo za 2 a pol roka co som na fore som nesledoval este nic... nedalo by sa nakodit nech sa to zobrazenie da vypnut?
a čo sa týka skrytia, ono to malo byť skryté pokial je tam nula, zrejme som bol už prepracovaný a som upravil tú podmienku. Ale neviem prečo som to spravil