Caute, mam spravenu bezdrotovu siet pomocou wifi routra ktory je napojeny z dsl modemu. Neviete poradit ako sa da sledovat pohyb po tejto sieti ? alebo ako sa da rozdelit rychlost medzi viacerych uzivatelov. Napr ked jeden pc nieco stahuje tak vytazi celu linku a dalsim to uz ide pomaly. Skusal som pozerat v nastaveniach toho routra zatim som nic nenasiel, moc sa v tom nevyznam. Mozno treba nejaky soft stiahnut, len neviem aky
no, ja mam router zyxel 415-N. a mam ho napojeny z dsl routru motorola netopia. Mozno na tej motorole by sa dalo nastavit, ale jak pisal hojko mozno ani ne
alebo je tu este jeda moznost ak tahaju cez torrenty staci tu linku obmedzit v klientovi a maju po probleme ale ak netahaju cez torrenty mozno by pomohla cracknuta verzia net limiteru
stiahni si NETLimiter Pro a nainstaluj na kazde PC
tam dokazes nastavit Down aj Up limit jak celemu PC tak jednotlivym aplikaciam.
Ja som si s bratom takto rozdelil net na polovicu kazdemu. Dali sme si netlimitery a ideme kazdy bez ohladu na to ako to ten druhy vytazuje
hojko má pravdu. Ja mám router ASUS WL-520GC , ale ani natom sa neda regulovat richlost mám PC cez Lan a 2 notebook cez wifi a net od wimaxu okolo 120Kbit/s a ked stahujem cez PC tak na notebook je okolo 80Kbit/s. Celkom Fajn