Za kolko ste sa vyrovnali s prvym rozchodom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Za kolko?

Vobec ma to nevzalo
30
20%
menej ako mesiac
28
19%
do stvrt roka
27
18%
do pol roka
15
10%
do roka
14
10%
viac ako rok
9
6%
doteraz nie /napiste ako dlho/
24
16%

Celkom hlasov: 147

ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Za kolko ste sa vyrovnali s prvym rozchodom

Príspevok od používateľa ColdRain »

Takze, mnoho ludi tu riesi svoje (prve) vztahy a zatial som tu nevidel spolocnu temu pre rozchody kedze mnohokrat pride po prvom vztahu trpke prebudenie, facka v podobe rozchodu, takze ako to bolo u vas? ako ste to prezivali? za kolko ste sa stym vyrovnali? Mate nejake typy a rady ako sa stym vyrovnat? Udrzovat kontakt s dotycnou osobou? Najst si co najrychlejsie niekoho "na zabudnutie" a podobne "zarucene uspesne" metody-co na ne hovorite, proste vsetko co sa toho tyka...

edit: pridane hlasovanie
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

je dost mozne ze vela ludi sa s prvym vaznym rozchodom nevyrovna do smrti.. alebo aspon do svatby... osobne ti poviem ked sa s nim vyrovnam, kedze onedlho tu ta chvila rozchodu asi bude...

// svadby no - spokojny gothar? :D
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak hej, temy su podone, no myslim, ze kazdy mi da za pravdu, ze prvy rozchod je niecim specificky a teda ma zaujima hlavne pohlad ludi na ten prvy, ale ak moderatory uznaju ze tuto temu nie je treba, nech ju zmazu :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

chce to hlasovanie ;)...ja myslim ze asi po roku a pol..ale ckedze prvy rozchod sa = Prva laska..stym sa nevyrovnas nikdy :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nesuhlasim ze prvy rozchod = prva laska, myslim ze je to nieco ine :P samozrejme nie kazdy ma take stastie ako ty :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

no pre mna to vyrovnanie znamenalo dat dotycnej lizatko nech nieje smutna :D...bolo to niekedy vo skolke

a z jedneho sa spamatavam doteraz...a stale sa snazim nieco urobit s tym aby som ho mohol nazvat iba 2+ rocnou "pauzou"
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pershing, súhlas.. to s čím som chodil jeden pol rok sa nedalo nazvať vzťahom..takže po pol roku som sa s tým vyrovnal asi za týždeň, keďže som ju kade ľahšie poslal ja.. :) Dlhšie mi však nechcela dať pokoj..a nevedela pochopiť, že som našiel svojho skutočného Milášika..ale hádam ju to už prešlo.. :) takže odpoveď?..kým prestala otravovať..asi štvrť rok..cca,ale fakt to neviem presne.. :) po pravde, ani ma to veľmi nezaujíma.. :wink:
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

po tyzdni neustaleho nasavania ... to cloveku precisti lebku :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jeremy napísal:po tyzdni neustaleho nasavania ... to cloveku precisti lebku :D
No mne nepomohlo ani pol roka :D Preslo ma to az ked som zazil The World's Leading Dance Event :oops: A to nekecam, fakt v ten vecer nastal zlom a uvedomil som si, ze su aj lepsie veci ako zamyslanie sa nad minulostou.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pershing napísal:nesuhlasim ze prvy rozchod = prva laska, myslim ze je to nieco ine :P samozrejme nie kazdy ma take stastie ako ty :D
ano to mas pravdu...ale ja som bral ako ze prvy vztah,,taky normalny...teda prva laska :)..ale chapem hej ako to beres :D s takych sa vyspis s piatka na sobotu :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Myslím, že nie je rozchod ako rozchod. Rozchod v pravom slova zmysle je len ten, pri ktorom si už považoval vzťah za vážny a svojho partnera si bral ako budúceho otca svojich detí, rozchod, pri ktorom strácaš časť svojho života, ktorú predstavoval človek, ktorému si dal celé svoje srdce. Spolu s ním strácaš jeho rodinu, spoločných známych, aktivity, ktoré ste spolu robili... Je logické, že s takým niečim sa nevyrovnáš za pár dní...
I keď som ten môj slávny rozchod iniciovala ja, je tomu už takmer 9 mesiacov, ja som šťastná v novom vzťahu, ale i napriek tomu neprejde hádam ani jeden deň, kedy by som na to nemyslela... Myslím, že už som sa s tým dávno vyrovnala, ale naozaj sú občas chvíle, ktoré mi bývalého priateľa a náš rozchod pripomenú...
Preto som hlasovala za možnosť "do roka", lebo myslím, že keď prejde rok od toho konkrétneho dátumu, že veci už budú úplne v pohode.
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

Cim vacsia laska, tym to viac boli a tym dlhsie sa s tym clovek vyrovnava... ten moj prvy rozchod, prvy tyzden bol hrozny potom mesiac horsi a potom to bolo stale lepsie a lepsie.. a teraz je to uz davno za mnou. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Z toho baru to mam tak 20minut cesty peso.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

2-3 tyzdne, u mna to bolo podmienene novou laskou.. :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Rok a pol. Presne polovica trvania vzťahu.
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

no mna to nestvalo lebo som sa rozisiel ja s nou ...ona si poplakala asi tyzden a bolo....teraz sme dobry kamosi
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Vzťah trval 3 a pol roka, a bolo to asi také opísala zuzkazuzka. Povedal by som že ešte vážnejšie. Prešli 2 mesiace od rozchodu a je to ešte dosť na h... . :(
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Takže vzťah trval niečo vyše roka a s rozchodom som sa vyrovnal v pohode do mesiaca, lebo ku koncu to už malo takú klesajúcu tendenciu, niečo proste vyselo vo vzduchu...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

do pol roka to bolo fuc ale ono to slo najprv skvele lebo tyzden predtim ako ma officialne pustila som si z dalsou uzil, no ale potom pomaly to oddoznievalo ked som pracoval sam a z nicoho nic sami od seba chodili take hnusne sny kde som ju vidaval :-/ nic prijemne ale jak som sa vratil na slovensko vsetko slo do normalu.
Napísať odpoveď