ICQ - Ma ma v kontaktoch, alebo nie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
KiM
Amateur
Amateur

ICQ - Ma ma v kontaktoch, alebo nie

Príspevok od používateľa KiM »

Ahojte.. chcel som sa spytat na nasledujucu vec.

Ja som mal jedneho uzivatela v kontakt liste na ICQ... Aj on mna.. noramlne sme si pisali.. A teraz, keby si ma odstranil, ako to ja zistim, ze si ma odobral z kontakt listu?

dakujem!!
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

pokial viem tak nijako... su moznosti akoze ked mas qip ze ti beha sprava ze niekto cita tvoj status a ak ten dotycny nikdy nevyskoci tak asi nema... alebo pokym nahodou nepoziada o autorizaciu tak vies ze si nebol u neho v CL... inak sa to neda pokial viem
KiM
Amateur
Amateur

myslel som ta, aby on o tom nevedel... bez toho, aby som mu napisal atd.. nevie to niekto? nejaky programcek?

mozno by sa nejako dal hacknut ten ucet;) ked viem jeho cislo.. aj to mozte poradit..

inac diki za radu
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nijako to nezistíš. On keď si ťa odobere z CL, tak ty jeho budeš mať u seba nadalej. Keď chceš mať istotu, tak si nahoď QIP v ňom sa z jeho CL odstráň sám. On však musí byť offline, inak mu v CL ostaneš so šedou kvetinkou (neautorizovany, nepridany do CL).
KiM
Amateur
Amateur

aha.. a ked bude offline a pojdem sa odstranit z jeho kontakt listu, vsetko spravim.. a ked ma uz dotycna osoba odstranila? vypise mi to nejako?? pred tym, nez sa ja vymazem z jeho kontakt listu?

napr.: ze nemozte sa odstranit z kontakt listu z dovodu toho, ze ste uz odstraneny boli...

diki
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pravdepodobne nie (to odstraňovanie sa z iného CL je neoficiálna vlastnosť a pokiaľ viem, žiadne informácie to späť neposiela).
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Presne tak, ako hovorí chrono. Ty sa mu síce dáš odstrániť z CL, ale nepríde ti o tom žiadna správa o výsledku. Čiže rovnako sa to zachová, keď ťa už v CL nemá a rovnako, ako keď je invisible (a ty si myslíš, že off).
KiM
Amateur
Amateur

aha:) ok dobre, diki za radu:)
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

myslim si ,ze ta skvor bude mat v ignore liste. daj si QIP... dotycnej osobe napis ked bude online..ak sa sprava neodfajkne znamena to ze ta ma v ignore liste...

tu zistis ci je dotycna osoba online alebo offline http://kanicq.ru/invisible/en/
KiM
Amateur
Amateur

diki:D
KiM
Amateur
Amateur

kde by sa mala ta sprava odfajknut?

a co znamena, ked ma v profile vedla statusu ( Authorization Required ) ??

diki za pomoc
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

tam ako ju posles..bud tam bude len taky listocek vedla tvojho mena alebo na nom bude aj taka modra fajka (dorucena)...
ale funguje len ked je kontakt online - ked je offline ziadne "vypisy o doruceni" ti potom ked sa pripoji nepridu...

Autorization Reguired = Pozadovana autorizacia
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Alebo je jedna taka druha vlasnost... ze ... ak ma niaky iny custom status ... a ty nanho kliknes aby sa ti zobrazil a sa ti nezobrazi znamena ze ta nema v CL ... lebo ten status sa posiela len ludom co su v CL ;)
KiM
Amateur
Amateur

lenze co tam Pozadovana autorizacia znamena? pretoze, ja to mam aj vkontaktoch, ktore ma maju v CL, ale aj pri ludoch, ktore ma nemaju...

A k tomu triku, nemozes to vysvetlit podrobnejsie? Myslis to tak, ze ked ma osoba status iny, ako onlinem napr.: Ze je prec a mne sa to nezobrazi, to znamena, ze ma nema v CL?

DIKI!
konyk87
King
King

myslim, ze na QIP-e ti bude jedno ci ta ma niekto autorizovaneho alebo nie...ale na ICQ nevidis kedy je ten dotycny prihlaseny ak ta nema autorizovaneho a dozvies sa to az vo chvili ked sa rozhodne ti napisat...

myslim, ze QIP celkovo ma odlisne chapanie vyrazu "biela kvetinka" - kym u ICQ ma bielu kvetinku v tvojom kontakt liste ten, co si ta neautorizoval (nevidis ci je online alebo offline), tak v QIP-e ma bielu kvetinku ten, koho nemas v CL - teda on tam je, ale je nezaradeny akoby mimo skupin...

pokial ta v QIP-e nema niekto autorizovaneho tak mas pri jeho mene len ten vykricnik, ale vidis ho ked je online...
KiM
Amateur
Amateur

Aha, ok Dik!!

Takze, ked nema dotycna osoba v QIPe vedla svojho mena v mojom CL vykricnik, to znamena, ze ma ma autorizovaneho?

Ale, ked ma niekto nema v kontakt liste, to znamena, ze ma nema aj autorizovaneho?

Diki za trpezivost s gumkacikom, ako som ja;)
konyk87
King
King

to ci ta ma alebo nema dotycna osoba v CL podla autorizacie nezistis...ak ta mala v CL a zmazala si ta a ty ju nie tak stale zostanes u nej autorizovany...dalsia jej autorizacia by bola potrebna az potom co by si si ju zmazal z kontaktov ty sam (alebo by sa vymazala z tvojho CL ona)...
KiM
Amateur
Amateur

aha ok:)
Napísať odpoveď