Stahovanie zo Steamu-problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stahovanie zo Steamu-problem

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Pri pokuse o stahovanie hry zo steamu (cracknuteho,nieco ako PacSteam) mi vypise chybu ktoru zbadate v prilohe...Co to je ?
Prílohy
steam error.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Stahovanie zo Steamu-problem

Príspevok od používateľa Gothar »

dodo.gold napísal:Pri pokuse o stahovanie hry zo steamu (cracknuteho,nieco ako PacSteam) mi vypise chybu ktoru zbadate v prilohe...Co to je ?
To si na tom s anglictinou az tak biedne? Pise sa tam, ze servery su zaneprazdnene a mas to skusit o niekolko minut neskor.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

To som si dokazal prelozit aj sam az na to ze mi to vypisuje uz pol dna a inokedy mi to skoro nikdy nenapisalo :twisted: no ok budem cakat dalej no uvidime...
//a ked dam stahovat nejaku 60 mega-bajtovu kktinu stahovat tak s tym nema ziadny problem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dodo.gold napísal:To som si dokazal prelozit aj sam az na to ze mi to vypisuje uz pol dna a inokedy mi to skoro nikdy nenapisalo :twisted: no ok budem cakat dalej no uvidime...
No to mas tak, ked pouzivas cracknute veci :) Asi prebieha nejaky vacsi update a servery nestihaju.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak to asi tak bude dufam ze sa to co najskôr stabilizuje...ja chcem sosat :P
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

nepojde ti to nikdy...ja som takto cez pacsteam skusal stahovat...este daavno tusim islo ale potom bud steam alebo niekto s tym nieco spravili a odvtedy idu tusim len zakladne veci ako cs 1.6 source atd a na 99% veci vypisuje hento...co uz..kup si origos ;)...alebo musis stahovat GFC subory hier samostatne napr z torrent a supnut ich do steam zlozky..
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak o tom mi prosim ta povedz viac o tych suboroch :wink: ale chystam sa kupit steama origos :P
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

dodo.gold napísal:tak o tom mi prosim ta povedz viac o tych suboroch :wink: ale chystam sa kupit steama origos :P
sak hej,steam s CSkom a CS:CZ dostanes za 450sk :P
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

dodo.gold napísal:tak o tom mi prosim ta povedz viac o tych suboroch :wink: ale chystam sa kupit steama origos :P
ked tahas nieco zo steam, tahas vlastne len jeden velky subor, ktory obsahuje celu hru. nachadzaju sa v \Steam\SteamApps a vacsinjou maju priponu .gcf (mam tu aj nejake .ncf :roll: ) tie GCFcka si stiahnes odniekial z netu a podstrcis mu ich. mozno to bude treba este dostahat - nejaky update hry
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

mozes mi povedat pod akym nazvom by som to nasiel ? Mozem dat normalne do nejakeho Torrent Trackeru "GCF CS Source" ?

//tak pockat aku maju tie subory priponu TomAss hovori GFC a Curuj GCF..jeden z vas sa zrejme kopol :)

//tak co som teda hladal tak vsetko bolo GCF tak sa zrejme TomAss zmylil alebo to omylom zle napisal :P
Napísať odpoveď