Stahovanie zo Steamu-problem
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Stahovanie zo Steamu-problem
Pri pokuse o stahovanie hry zo steamu (cracknuteho,nieco ako PacSteam) mi vypise chybu ktoru zbadate v prilohe...Co to je ?
Re: Stahovanie zo Steamu-problem
To si na tom s anglictinou az tak biedne? Pise sa tam, ze servery su zaneprazdnene a mas to skusit o niekolko minut neskor.dodo.gold napísal:Pri pokuse o stahovanie hry zo steamu (cracknuteho,nieco ako PacSteam) mi vypise chybu ktoru zbadate v prilohe...Co to je ?
nepojde ti to nikdy...ja som takto cez pacsteam skusal stahovat...este daavno tusim islo ale potom bud steam alebo niekto s tym nieco spravili a odvtedy idu tusim len zakladne veci ako cs 1.6 source atd a na 99% veci vypisuje hento...co uz..kup si origos
...alebo musis stahovat GFC subory hier samostatne napr z torrent a supnut ich do steam zlozky..
ked tahas nieco zo steam, tahas vlastne len jeden velky subor, ktory obsahuje celu hru. nachadzaju sa v \Steam\SteamApps a vacsinjou maju priponu .gcf (mam tu aj nejake .ncfdodo.gold napísal:tak o tom mi prosim ta povedz viac o tych suborochale chystam sa kupit steama origos
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
mozes mi povedat pod akym nazvom by som to nasiel ? Mozem dat normalne do nejakeho Torrent Trackeru "GCF CS Source" ?
//tak pockat aku maju tie subory priponu TomAss hovori GFC a Curuj GCF..jeden z vas sa zrejme kopol
//tak co som teda hladal tak vsetko bolo GCF tak sa zrejme TomAss zmylil alebo to omylom zle napisal
//tak pockat aku maju tie subory priponu TomAss hovori GFC a Curuj GCF..jeden z vas sa zrejme kopol
//tak co som teda hladal tak vsetko bolo GCF tak sa zrejme TomAss zmylil alebo to omylom zle napisal