Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
ja mam tento http://fitexpres.sk/index.php?obsah=inf ... move&id=59
ale cokoladovy a chut je dobra, ma vysoky obsah bielkovin... myslim, ze ma najviac bielkovin zo vsetkych gainerov
ale cokoladovy a chut je dobra, ma vysoky obsah bielkovin... myslim, ze ma najviac bielkovin zo vsetkych gainerov
moze byt fajn, ale hladam nejaky lacnejsi, do 1000,- max 1200,-pepan90 napísal:ja mam tento http://fitexpres.sk/index.php?obsah=inf ... move&id=59
+-2500..vedlajsi ucinok je maximalne tak hyperaktivita, zo zaciatku zhorseny spanok, zrychleny tep..pepan90 napísal:no idem si nastudovat ake su vedlajsie ucinkybtw. aka je priblizna cena?
efedrin(latka co sa v tych tabletkach nachadza) je zakazany v EU, lebo sa z neho vyraba pervitin..
v USA sa predava ako normalny doplnok stravy..
gainer som nikdy nemal (priberam relativne lahko a rychlo, neni mi treba), ale ak by som bol ektomorf a chcem naozaj pribrat, daval by som to aspon 4x denne medzi jedlami a urcite aj po treningu a pred spanim..gainer je lacny, tak preho ho nezozrat vela?T.o.m.m.y napísal:caw
1. mam gainer MAXI GIANT MASS.... mate s nim nejake skusenosti???
2. na vedre pise ze treba to brat 3x denne po 40g....jeden kamos mi ale hovoril aby som to bral po veceri 1x150g... co je lespe? alebo ako je najlepsie brat gainer? dik za odpovede...dufam ze daco proadite heh
nasiel som aj stranku na ten yellowswarmmarcus-16 napísal:kasli na legalne spalovace..kup si yellow swarm, zozenies u kazdeho lepsieho dilera![]()
a nasiel som aj niekoho kto to odtial aj objednaval:
Zrovna teď mne to donesl pošťák, přišlo to doporučeně - pěkný servis až do domu Very Happy . Ale přišlo mne to ve zcela jiném obalu (v obalu od kloubní výživy s názvem BE ALIVE od ATP) - to je pochopitelně tak uděláno se známých důvodů, ale kdo mne teď zaručí, že je tam fakt, co jsem si zaplatil Question Rolling Eyes Myslem jsem, že to pošlou doporučeně v tom originál obalu z US, jak je na výše uvedených stránkách.
Edit: omluva, oprava - beru zpět. Já blbec jsem to neotevřel a dělal jsem předčasné závěry. Je to tam chytře až vevnitř - taková matrjoška Very Happy . Jistota je jistota - takže můžeme směle začít včelařit
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja niekedy mozem klikovat len na pastiach lebo mam slabe predlaktie .. a ked je dlho ohnute tak ma zacina bolet..a pochybujem, ze sa hanky tym nejako opotrebuju ked na nich klikujes .. dalej ma napadla taka teoria
.. ked robis kliky na otvorenych dlaniach vaha sa moze rozlozit aj n aprsty ..zatial co ked robis len na pastiach tak sa rozklada vaha na mensom "bode" eviem ci to tak funguje ale ja som s tym spokojny co som vymyslel 
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No áno váha sa ti rozloží aj na prsty ale to je vec ktorá by mala trápiť maximálne podlahu, ako veľmi na ňu tlačíš
Veď si to vyskúšaj ja som si akurát teraz pre zaujímavosť a vychádza mi, že aj tak všetku prácu robia svaly (prsia, tricepsy...) a rozdiel je len v tom, že na pästiach si trochu vyššie čo by sa ale dalo vykompenzovať vyložením nôh vyššie.. Ale kľudne ma opravte
Veď si to vyskúšaj ja som si akurát teraz pre zaujímavosť a vychádza mi, že aj tak všetku prácu robia svaly (prsia, tricepsy...) a rozdiel je len v tom, že na pästiach si trochu vyššie čo by sa ale dalo vykompenzovať vyložením nôh vyššie.. Ale kľudne ma opravte