Playstation PSX ??

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Playstation PSX ??

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Aky druh PlayStation je PSX ?
Ked je na warez fore hra oznacena PSX tak na ake PS to ide ? :oops: ze by to bolo ta vsetky PS ? Sorry neporozumel som tomu...prosim o vysvetlenie :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

psx je playstation... je to akasi skratka.. ale je to normalny PS alebo Playstation
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

presnejsie je to jeden z typov playstation1 tusim najprv bolo PSX a potom ten mensi model PS1 alebo naopak ak sa myslim tak ma opravte...ale to je v podstate jedno ano je PSX aj PS1 je to iste v zaklade..
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

ide o to ze moj brat si po dlhom case zmyslel ze bude hrat PS1 :roll: a vsetky hry sa zahadne "vyparily" a teraz obehavam warez fora a vsetko len na PS2-PSP a obcas sa vyskytne PSX a tak neviem ci to na PS1 (ten malej) bude slapat....je mozne ze by ma Tekken 3 PSX iba 43.01 MB ?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

No tak podme poporade no tak PSX je uplna prva verzia Playstation. Potom prislo PS one to male blbe :) neskor bolo PS2 na to spravili PS two a teraz uz asi vsetci poznate PS3 a teraz k tomu Tekkenu no neviem ale no tak moze to mat tak malo ako ak je to v rare tak ked to rozbalis tak to moze mat aj cez 100mb lebo ked si ja stiahnem nieco na PStwo tak to ma 900mb rozbalim a bum 3,4GB :) No a k tym hram no skus pozriet

Kód: Vybrať všetko

http://www.forumplaystation.com/
tam najdes aj PSX,PS2,PS3 a ine hry 8) dufam ze som pomohol
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dodo.gold napísal:ide o to ze moj brat si po dlhom case zmyslel ze bude hrat PS1 :roll: a vsetky hry sa zahadne "vyparily" a teraz obehavam warez fora a vsetko len na PS2-PSP a obcas sa vyskytne PSX a tak neviem ci to na PS1 (ten malej) bude slapat....je mozne ze by ma Tekken 3 PSX iba 43.01 MB ?
tekken 3 urcite nema 43 mb ma cosi okolo 550 mb....moze to byt demo jedine to alebo moze to byt perfektne skomprimovane, ale ked to je rozbalene a ma to 43 mb tak to tekken 3 urcite nieje!
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

alebo dobra stranka na vsetky psx hry je

Kód: Vybrať všetko

www.snesorama.us/
Filipito
Darca
Darca

chalani warez sa tu nevedie tak poslite mu to cez ss ak nechcete dostat basu alebo take nieco :wink:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

co sa tyka toho warezu suhlasim ja som neprosil o warez....bude to nejake demo urcite lebo je to ISO :roll: ale mam najdenu nejaku inu verziu ktora ma 435.95 MB tak to bude ono a k tomu je to zazipovane :)
tak dakujem chalani a pozor na warez ! :P
Filipito
Darca
Darca

ano to bude urcite ono :wink: keby nieco trebalo ohlado PSX alebo PS2 tak v pohode ss (do toho sa rozumiem :wink: )
Napísať odpoveď