btw toto je môj 1. príspevok, ale niekde začať musím
Na začiatok hneď napíšem, že môj problém je viacmenej o priateľstve ako o láske a ešte to, že ja mám 16 r. a 2. osoba o ktorej budem písať má 14 zachvíľu 15, ale to asi nieje teraz až tak dôležité.....
Napíšem vám môj príbeh od začiatku :
Ešte napíšem o sebe, že nie som ten typ čo nepozná nič iné ako pokec a celý deň prechatuje, ja sa skôr venujem iným aktivitám na nete a tiež nemám na qip v contact liste 500 ľudí, ale len pár kamošov, ktorým sa snažím venovať naplno.. a preferujem radšej osobu komunikáciu ako túto modernú pokecovu dobu
ale je tu jedna osoba o ktorej to celé je, ktorú som spoznal náhodou na pokeci asi 2 týždne pred Vianocami.Spoznal som ju vďaka jednej nemenovanej stránke, kde boli zverejnené jej heslá na albumy a ja som si zo začiatku myslel, že je to ďalší chalan s babskou foto tak som jej začal len tak z nudy písať kadejaké blbosti, ale potom som zistil, že to chalan nieje tak som sa jej rovno spýtal, že či vie o tom že na nemenovanej stránke sú jej hesla .. jasné, že o tom nevedela a ja z pocitu viny(tu vinu myslim ako to co som jej napisal, ja som jej hesla nezverejnil) a + keď ešte prosila, že či jej pomôžem zistiť, že kto tam tie heslá dal tak som jej pomohol a keď sa problém vyriešil tak som si s ňou písal ďalej, ale neplánoval som to písanie nejako naťahovať bral som to proste tak ako prišla tak aj odíde tak ako aj všetky ostatné pokec známosti...... ale....
to bol len taký úvod, aby ste vedeli ako to začalo
... ešte je dôležite napísať, že je medzi nami určitá vzdialenosť (cca 230km), kebyže bývam bližšie tak by som to riešil osobne, ale dáko to nejde...
takže ďalej: ako sme si spolu písali (neviem prečo si so mnou písala ona ja som foto nemal ) tak sme sa dáko dostali k téme o jej meste o tom, že som tam ešte nebol a potom napísala, že by mi to tam ukázala a ja že ok (vtedy som si pomyslel, že super zábavka na leto) ale potom o pár dní sa mi stalo niečo za čo sa trochu hanbím
zamiloval (aspoň vtedy som to tak cítil) som sa do niekoho cez net, do niekoho kto býva 200 km ďaleko, do niekoho koho nepoznám...
a hneď prvá otázka čo ma napadla bola, že či má frajera a jej odpoveď bola, "že áno mám"... a vtedy som jej chcel napísať, že zbohom, ale ona napisala ešte niečo ... "ale nehcem s ním byť navždy" tak prišlo mi to také čudné, že niekto ide do vzťahu a hneď vie že to nieje vzťah ktorý má budúcnosť.. teda ja som si s ňou písal ďalej, veď do leta ich môže aj 10 vystriedať.. a ako potom som spravil ďalšiu hlúposť napísal som jej, že čo k nej cítim a jej odpoveď bola, že "juuj veď ma ani nepoznáš" a ja som hneď odpísal, že nech sa stretneme skôr ako v lete nato som asi odpoveď nedostal.. uvedomil som si, že som šiel na ňu príliš rýchlo tak som sa snažil oklamať ju a aj sám seba, že ju mám rád len ako kamarátku ale, že ju chcem spoznať a nato aspoň odpísala, že nemá čas, že cestuje, že chodí s milión ľuďmi von a že jedine v lete... ja som už vedel, že tu nemám šancu som bol trochu nahnevaný tak ako posledné som jej napísal taký dlhší sloh že som ju klamal, že ja som ju ako kamošku nebral a že keď so mnou nič nechcela mať, že prečo my to hneď na začiatku nenapísala + pár otázok, že keď chodí s milión ľuďmi von či si nevie nájsť 2 hodinky na mňa...
jej odpoveď bola taká, že ju nebaví čítať tie slohy čo jej píšem, že my jasné napísala že jedine v lete a keď my to nevyhovuje,že si nemusíme písať vôbec a ešte toho chalana čo mala, že už nemá preto, lebo on chcel vážny vzťah a ona sa nechce viazať na jedného človeka, že je mladá a si chce užívať, že vie čo môže a čo nie a vie čo chce a čo nie...
no a ja som vtedy spravil par klikou "remove myself from contat list" & "delete contact"
... dalo by sa povedať, že tu sa skončil 1. príbeh ktorý ešte nieje môj problém s ktorým potrebujem pomôcť, ale zachvílu sa k nemu dostanem
2 dni som rozmýšľal o tom, čo je to vážny vzťah a čo to znamená naplno si užívať pre 14 ročnú babu a dodnes neviem prečo si začína vzťah len pre zábavu, ale tiež som si uvedomil, že mala pravdu, že je mladá a že je to nezmysel sa do niekoho zaľúbiť cez net a uvedomil som si tiež, že som si o nej myslel aká je super a bral som ju ako osobu ktorú poznám roky, ale pritom som o nej nevedel skoro nič... nevravím, že nieje super a tiež si o nej nemyslím, že je ku*va, lebo ked si spomeniem na spolužiačky tak tie tiež mali každý mesiac iného to je proste ten vek, keď chcú všetko vyskúšať, ale skôr či neskôr z toho i ona vyrastie
no ale späť k tomu môjmu problému:
o 2 dni som jej znovu napísal na pokeci, že mala pravdu, že to nebola láska, ale len také pobláznenie a že ak sa na mňa nehnevá, že si môžme písať ďalej napísala že ok a tak som si ju znova pridal na qip (rozhodol som sa tak preto, že si s ňou budem písať ďalej lebo ja nie som ten komu ubližila, nie preto, že ju lubim toto už mám so sebou vyriešené)
takto si už píšeme mesiac aj 2 dni (skoro každý deň) a ja som si už na ňu dosť zvykol, zistil som, že máme niektoré názory rovnaké a že aj záľuby máme spoločné a myslím si, že by sme sa mali o čom baviť proste ju mám celkom rád, ale neľúbim ju a ani ju dokonale nepoznám len ju mám rád a záleží mi na nej.Myslím si o nej, že je krásna (treba vidieť), že je múdra (chystá sa na gympel, tak asi v hlave niečo má ) a myslím si, že je s ňou sranda...
ale neviem čo si mysli ona o mne a ona nevie čo si myslím ja o nej a tiež nevie čo by som chcel ja a ja neviem čo chce ona viem len to, že mi trocha veri a ja jej tiež verím...
a ja ju chcem ako dobrú kamošku, chcem jej pomôcť, keď bude niečo potrebovať alebo keď bude smutná, chcem aby sa smiala, lebo keď sa luďia smejú tak sú šťastní a tak...nehcem ju len na jeden deň, ale ja neviem, či mi to bude veriť tak preto sa vás pýtam:
Myslíte si, že bude dobré ak jej napíšem, že ju mám rád, aj keď ona mňa možno nie ? Nebude to chápať tak, že ju ľúbim a že hľadám len dôvod sa s ňou stretnú, kvôli tomu čo som jej napísal v minulosti ? Nejdem nato príliš rýchlo ? Mám čakať do leta a potom jej to povedať, alebo si myslíte, že bude lepšie ak sa s ňou nestretnem nikdy ? Ak jej mám napísať, že ju chcem viac ako len zábavku na jeden deň, tak ako to bude najlepšie? Mám jej rovno napísať, že "kamarátstvo alebo zábava" alebo sa rozpisovať čo ku nej citim a prečo to tak chcem ? Má zmysel sa jej pýtať či sa stretneme skôr, keď som jej sľúbil, že túto tému nechám, už tak ?Bude lepšie keď jej napíšem alebo si mám vypýtať jej číslo zavolať jej ? Alebo si mám nejako cez jej kamošku vybaviť stretko a prekvapiť ju a povedať jej to osobne ? Vidíte v tom nejakú budúcnosť ?
Ja viem znie to asi nezmyselne, ale ja ju mam fakt rád a bojím sa aby som nespravil dalšiu chybu preto také otázky.Budem si vážiť každú vašu radu a budem rád, keď aj baby na tomto fóre napíšu, čo si o tom myslia, že ci to má zmysel vôbec alebo je to len omyl a strata času.
a ešte ma napadlo, že bude dobre ak vám napišem, že ja viem, že sa my hneď po 1. stretku nehodí okolo krku a je možné, že ja zmením názor, že zistím na nej niečo čo by mi vadilo, ale určite ak budeme raz kamoši sa jej neotočím chrbtom.Ale vážny vzťah s ňou zatiaľ neplánujem pre 2 dôvody:1.vzdialenosť a 2.vek
teraz si o mne možno myslíte, že si nedokážem nájsť kamošku, čo býva bližšie, ale tak to nieje ja nepotrebujem silou mocou kamosku, ja mam kamosov a poznám aj dosť dievčat, ale ja tuto osobu o ktorej som písal neberem len ako zelený kvietok, ale si uvedomujem, že tam sedí v pohode baba, ktoru by som chcel mať za dobrú kamošku...a ta vzdialenosť áno je to veľké -, ale nieje to prekážka
oops je to trocha dlhé, ale dúfam že si to aspoň niekto prečíta