Mam taketo problemy s Vistou.
1. Na ploche mam ikonku na disk C, ked don vojdem tak nikdy nie su subory poukladane podla nazvu,a le vselijak rozhadzane takze musim kliknut na usporiadanie, no ked zase vojdem do zlozky zase su rozhadzane. A to nie len v tejto zlozke.
2. ked nieco rozpakovavam na plochu tak: 1. ak sa jedna o adresar tak na ploche ho nevidim,a le ked idem na plochu cez adresare tak tam je, alebo proste ked je to len subor tak mi ho tam vobec neda. Toto sa deje len obcas, ale zaroven dost casto.
Jedna sa o Windows Vista Home Basic CZE - original
Win Update zapnuty.
Prosim zdrzte sa priblblych komentarov typu vista = format a podobne!!!
Vista a 2 problemy
Re: Vista a 2 problemy
hmm, este som nevidel niekoho, kto by mal vo viste len 2 problemy
no teraz k teme
k 1: skus zafajknut automaticke usporaduvanie suborov ci ako to je
k 2: si si isty ze to je ten isty adresar? nemas daco postukane, ze na ploche nemaju byt ikony resp maju byt len urcite? toto fakt neviem
k 1: skus zafajknut automaticke usporaduvanie suborov ci ako to je
k 2: si si isty ze to je ten isty adresar? nemas daco postukane, ze na ploche nemaju byt ikony resp maju byt len urcite? toto fakt neviem
Nechcem zakladat novu temu, tak zneuzijem tuto, moj problem je ten, ze som si stiahol tento gadget: link, predtym aj tento a ani jeden mi neukazuje teplotu CPU. Pritom speedfan senzory najde.
Tento gadget nechcem, pretoze vyzaduje spustenu aplikaciu Everest Ultimate Edition. Nemate tip na nejaky iny gadget, ktory by to vedel?
mam tento notebook
Tento gadget nechcem, pretoze vyzaduje spustenu aplikaciu Everest Ultimate Edition. Nemate tip na nejaky iny gadget, ktory by to vedel?
mam tento notebook