Racing school
Racing school
Existuje nieco take u nas na SR alebo CR (tipujem Brno)? Nejaka pokrocilejsia "autoskola", v ktorej by sa dalo naucit ako jazdit vo vacsich rychlostiach a ako ovladat auto v smyku atd...pochybujem, ze tu niekto ma s tym skusenosti a nieco take absolvoval, ale ak by sa nahodou niekto taky nasiel tak napis 
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V Brne sa da jazdit na okruhu aj na autach? Ja som myslel ze to je len pre motorky.
Popripade moze skocit k Madarom do Hungaroringu zda sa mi ze sa plati 10 000 forintov (cca 1300Sk) za 4x20minut. A nech si potom pripravi aj nahradne gumy, lebo okruhy maju drsnejsi asfalt ako cesta a po hodinke kruzenia ani nezistis ako a gumy su uplne zodrate.
Popripade moze skocit k Madarom do Hungaroringu zda sa mi ze sa plati 10 000 forintov (cca 1300Sk) za 4x20minut. A nech si potom pripravi aj nahradne gumy, lebo okruhy maju drsnejsi asfalt ako cesta a po hodinke kruzenia ani nezistis ako a gumy su uplne zodrate.
-
Mateq
Medium Professional
Dá sa aj na autách, je to rozdelené. Zdá sa mi že vlani dokonca mohli len autá, pretože sa tam na moto niekto zabil
.
http://www.automotodrombrno.cz/go/main. ... 67&langid=
A 400 KČ na 30min je veľmi slušné myslím. Lepšie ako blbnúť v normálnej premávke.
Asi by som to riešil nákupom nejakých použitých pneumatík môjho rozmeru, obul ich, išiel na okruh, zničil ich tam a potom prezul naspäť na svoje civilné...
http://www.automotodrombrno.cz/go/main. ... 67&langid=
A 400 KČ na 30min je veľmi slušné myslím. Lepšie ako blbnúť v normálnej premávke.
Asi by som to riešil nákupom nejakých použitých pneumatík môjho rozmeru, obul ich, išiel na okruh, zničil ich tam a potom prezul naspäť na svoje civilné...
-
PACO8
Light Professional
Viem ze sa tam niekto zabil, uz znovu a tak aj rozmyslali o tom ze sa tam prestane jazdit na moto, ale ze sa tam jazdi aj na autach som nevedel.
BTW: Tu mas stranku Hungaroringu
BTW: Tu mas stranku Hungaroringu
-
Kibo
Hardcore addict
ved tak sa to bezne riesi, kupis jazdene gumy aj s diskami, by si si neznicil svoje ked nahodou vyletis mimo trat. poznam kopu ludi co sa tak chodia odreagovat, ved je to relativne blizko a za rozumne peniaze. oni vsak chodia tak, ze sa pozbieraju skupina a chodia si odjazdit svoju "grand prix" 
jee, moj rocnik
jee, moj rocnik
To hej, ale podla mna by to chcelo predtym nejaku teoreticku pripravu na prejazdy zakrutami a tak. A druha vec je ta, ze bude lepsie trenovat zvladanie nedotacavosti a pretacavosti. Preto je skola smyku lepsia, tam sa ucis aj jazdu na mokrej vozovke a zvladanie smyku, ktory ti tam vytvori taka pohybliva plosina, cize nei si uplne pripraveny. Okruh skor sluzi na spoznanie moznosti auta a bezpecne vyblaznenie sa.Mateq napísal:Veľmi by ma zaujímalo, aké máš auto. Jednou z možností je, že si pôjdeš zajazdiť na okruh do brna, počas dní pre verejnosť. Síce k sebe nedostaneš inštruktora alebo niečo podobné, ale budeš môcť jazdiť na uzavretom okruhu a vyskúšať si rôzne veci.
Tak takych vela nie je, skor by som to videl na to, ze v LFS otestovat ako sa PRIBLIZNE sprava podobne auto v krizovych situaciach (skutocnost je vraj aj tak dost odlisna) - samozrejme auto treba aj primerane nastavit, a potom v nejakej inej hre nastudovat Hungaroing/Brno (napriklad GTR2) a potom v nejakej prirucke na nete nastudovat ako sa ma jazdit...PACO8 napísal:Ak uz nic ine tak aj okruh je dobrym riesenim. Ako teoreticka priprava moze posluzit nejaka hra kde mas aj konkretny okruh a mozes si nastudovat zakrutya este lepsie by bolo ak by to bola nejaka simulacia kde najdes aj tvoj typ auta