Autosalon 2008

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Autosalon 2008

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj. Ako minuly rok tak aj tento rok zakladam temu autosalon, pretoze tam idem.
Trvanie autosalonu: 16-20. aprila v Inchebe(ako kazdy rok)
15. apríl - novinarsky den (aspon myslim ze prvy den bol vzdy novinarsky)
20. april - den tuningu :P
Vzdy posledny den sa tam kona velky zraz auto tuningu, takze tym co sa paci tuning na karach nech dojdu :P uvidime sa
viac info http://www.incheba.sk/vystavy/Výstava_A ... n_2008/215
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ja vzdy chodim hlavne na ten tuning, ale kedze organizacia nie je taka ako v trencine, je to skor den tuzingu :?
urcite pojdem aj tento rok, ale uz teraz sa obavam toho, co tam postretam
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ja tiez pojdem na 90%, ale ani nie tak kvoli autam, ale kvoli tomu, ze tam vzdy postretam par kamaratov z inych miest a na autosalone si robime taku malu stretavku :)
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

tak tusim pojdem aj ja pozriet na ten salonik ale skor pojdem pozriet na tie krasne zienky co stoja pri tych krasnych tatosoch :smt045
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Autosalon je povinné čítanie a ukážem sa tam s istotou aj tento rok. Čo sa týka tuningu, tak je to síce otvárací zraz, no dohromady je to nič moc. V Inchebe na to nie su priestory, takže sa ale niet čomu čudovať. :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tuning na Slovensku v normalnej forme neexistuje, takze to si necham ujst. Ale celkovo je Autosalon povinnost ;) Dufam, ze buduci rok uz ako vystavujuca firma, teraz iba obzeracka.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

OT: neslo by do nadpisu temy hodit aj miesto? Clovek nevie ci myslis Zenevu Frankfurt, Detroit alebo Nitru... :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem, mne napadla hned BA ked som to zbadal, zeneva je uz za nami
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Fabo napísal:OT: neslo by do nadpisu temy hodit aj miesto? Clovek nevie ci myslis Zenevu Frankfurt, Detroit alebo Nitru... :roll:
tiez som sa pekne namotal a prvy moment som si myslel, ze to je Nitra. az potom mi trklo, ze to byva niekedy na jesen.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Autosalon je povinné čítanie a ukážem sa tam s istotou aj tento rok. Čo sa týka tuningu, tak je to síce otvárací zraz, no dohromady je to nič moc. V Inchebe na to nie su priestory, takže sa ale niet čomu čudovať. :)
OMG ako vidim si nebol na autosalone ten tuning sa kona vzdy vonku lebo su vonku dostatocne velke parkovacie miesta aut tam bolo aj 500 tunenych nepoviem to presne, ale bolo toho vela pozri sa na tu stranku a tam mas fotky vseto co je vonku tak to boli auta inak mam fotky tuningov niekde s minuleho roku...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

500 je trosku prehnane cislo si myslim
ale aj vo vnutri byva expozicia tunig :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co ja viem ? autosalon v BA ,aspon pred dvoma rokmi bol podla mna dost vyvar ... jedine co je zajimave v Inchebe je Motosalon ... a tuningy .. pff to ako na slovensku ? to ako tie lepenkami obite schadewageny ? NIE ! Radsej knihu ! :-) ... mam dost na cestach Octaviek 1.9 TDi s kridlami ktore ani neuvezu, zatmavenymi oknami a najmenej 5kW muzikou ...

edit:// na odporucanie cloveka podomnou som si pozrel fotky na nemenovanej tuningovej stranke, len tak, ze aby som nezabudol co slovo tuning na slvoensku znamena .. a ano .. neojekabatil som sa ... svoje stanovisko nemenim .. nech maju N2O systemov aj po strechu nech vydoluju z pandy aj 800 koni .. stale je ta uroven biedna ... v rocniku 2006 sa mi velmi pacila decentna Felicia .. ale ekd som si vsimol ze ma miesto zadnych sedaciek nehoraznu muziku, tak som si akurat tak zakopal na celo :-) ..
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

pozrite si fotos a posudte ze tam je dost aut a tuningy niesu srackove ako myslite vacsina treba zazit na vlastnej kozi a uvidis nieze oktavky a taketo ale poriadne kari su tam...dokonca podaktory maly aj NOS/N2O alebo ako to volate...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Na autosalon do BA nepojdem, radsej si pozriem motosalon, dufam ze aj tento rok to bude oddelene. Tuning ma tu moc nelaka, pretoze to je tuning "cim viac nevkusnych veci na aute tym lepsie".
Rad by som siel na autosalon do Frankfurtu, dufam ze sa mi to raz splni :), ale v nitre musim byt o5 ako minuly rok :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

osobne zbehnem tento rok do nitry, kedze minule nevydalo... ale BA ma nejak neirituje...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

informacia pre tych co tuning nezaujima a ich to nelaka a co ja viem co nech sem ani nepisu, lebo je to zbytocny spam. Tuto temu som nevytvoril len tak, aby sa tu nadavalo na tuning a tak.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ale vytvoril si ju kvoli autosalonu. Vsetci sa k tomu vyjadrili a podaktori pridali aj reakcie na tuning. To, ze je ti nas nazor proti srsti neznamena, ze to nemozeme napisat. Uvedom si, ze toto je diskusne forum. Myslim, ze to hovori za vsetko.
Akurat som pozeral nove znacky, ktore sa objavia na autosalone, Brillance, Corvette, Cadillac, Wiesmann, Spyker, Artega a Mosler. Na tych cinskych Brillance sa tesim :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Ale vytvoril si ju kvoli autosalonu. Vsetci sa k tomu vyjadrili a podaktori pridali aj reakcie na tuning. To, ze je ti nas nazor proti srsti neznamena, ze to nemozeme napisat. Uvedom si, ze toto je diskusne forum. Myslim, ze to hovori za vsetko.
Akurat som pozeral nove znacky, ktore sa objavia na autosalone, Brillance, Corvette, Cadillac, Wiesmann, Spyker, Artega a Mosler. Na tych cinskych Brillance sa tesim :D
mas sice pravdu, ale ked viacery sem zacnu pisat ze nejdu kvoli tomu a tomu tak to tu bude len sami spam a nezabudam ze je to diskusne forum.

btw: ked pridem z autosalonu tak pridam fotky aj na forum s tuningu aj autosalonu
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dufam, ze 16. apríla tam nebude kopec soplakov:)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:dufam, ze 16. apríla tam nebude kopec soplakov:)
pochybujem to skorej 20. pri tuningu xD
Napísať odpoveď