Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb
-
lekoklatik
VIP
No ja som mal hru MORTYR2 v 20MB... Bola to plnohodnodtna hra... Nie RIP ani jeden level alebo co... Ale to sa rozbalovalo cez nejaky bat subor... Uz neviem presne... Proste sa to rozbalovalo dlho a boli k tomu prilozene vselijake programy... Fakt sa do toho nevyznam ale da sa to... Ja som to videl na vlastne oci... Neviem ako presne sa to volalo... Ale fakt to po rozbaleni malo tusim 2GB... Uplne vazne.... Da sa to urcite... Ale asi sa to nepodari zbalit len tak hocikomu... Fakt neviem ako to urobili ale ide to...
97% kompresiu videa dosiahnes len pre drastickom znizeni kvality (pokial je uz samotne video komprimovane), takze sa o to ani netreba snazit lebo to aj tak nebude pozeratelne...
ina vec je keby mas to video nekomprimovane, ale aj tak by sa ti to zrejme na tych 30 MB nepodarilo stlacit
btw ja co si pamatam tak som raz stiahol plnu verziu (no mozno chybali nejake videa alebo podobne, ale nepostrehol som, ze by bola nekompletna) hry The Simpsons: Hit&Run (este stale sa tato verzia da najst na torrentoch) zbalenu v programe Win UHARC, ktora mala 180 MB a po rozbaleni 1,53 GB..na to som pozeral ako vyorany klokan a dost ma to prekvapilo kedze som sa s niecim takym predtym nestretol...kupodivu rozbalenie netrvalo nejak extra dlho - cca nejakych 10 minut, co bolo menej ako samotna instalacia..
ina vec je keby mas to video nekomprimovane, ale aj tak by sa ti to zrejme na tych 30 MB nepodarilo stlacit
btw ja co si pamatam tak som raz stiahol plnu verziu (no mozno chybali nejake videa alebo podobne, ale nepostrehol som, ze by bola nekompletna) hry The Simpsons: Hit&Run (este stale sa tato verzia da najst na torrentoch) zbalenu v programe Win UHARC, ktora mala 180 MB a po rozbaleni 1,53 GB..na to som pozeral ako vyorany klokan a dost ma to prekvapilo kedze som sa s niecim takym predtym nestretol...kupodivu rozbalenie netrvalo nejak extra dlho - cca nejakych 10 minut, co bolo menej ako samotna instalacia..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bez definovania podmienok nie je mozne jednoznacne odpovedat na otazku. Tym definovanim podmienok mam na mysli hlavne 1GB COHO komprimujes?1C3 napísal:Čiže pár slovami nedá sa to, alebo aj keď sa to dá tak to dlho trvá z toho vyplíva NEMOŽNÉ SKOMPRIMOVAŤ 1GB DO NEJAKÝCH 30MB
bart# yes > gb
^C
bart# ls -lh gb
-rw-r--r-- 1 root wheel 1.0G Mar 25 17:23 gb
bart# zip -9 gb.zip gb
adding: gb (deflated 100%)
bart# ls -lh gb.zip
-rw-r--r-- 1 root wheel 1.0M Mar 25 17:24 gb.zip
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja sa chcem opytat na jednu vec, idem napalovat jeden serial na dvd(dvojvrstvove), skutocna hodnota DVD je niekde okolo 8152MB, serial ma 8,60GB, uz som ho zkomprimoval s najlepsim rezimom, teraz ma cca 8,30GB, ale stale vela, uz mi asi nepomoze ho komprimovat znovu a dookola, tak sa chcem opytat ci by ste nevedeli(teda ak je este nejaka sanca), ako to este zmensit......
popripade kde sa v nerovi nastavuje overburn, za help poslem K+
popripade kde sa v nerovi nastavuje overburn, za help poslem K+
ja som mal takto zbaleny pro street ale ten mal asi 50 mb ale bola to normalne plnohodnotna verzia hrylekoklatik napísal:No ja som mal hru MORTYR2 v 20MB... Bola to plnohodnodtna hra... Nie RIP ani jeden level alebo co... Ale to sa rozbalovalo cez nejaky bat subor... Uz neviem presne... Proste sa to rozbalovalo dlho a boli k tomu prilozene vselijake programy... Fakt sa do toho nevyznam ale da sa to... Ja som to videl na vlastne oci... Neviem ako presne sa to volalo... Ale fakt to po rozbaleni malo tusim 2GB... Uplne vazne.... Da sa to urcite... Ale asi sa to nepodari zbalit len tak hocikomu... Fakt neviem ako to urobili ale ide to...