cafte toto mi vyskoci v mozille jak dam hladat v googli hocico . skusal som preinstalovat program aj vymazat cookies , stale to iste uz ma to sere .
-
x0_0x
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: google
Mne robi to iste ale len ked dam nejake rozsirene hladanie co ja viem s inurl.Tak ma to na 11 stane stopne.Ale tento moj pripad som lahko obisiel:)IMI napísal:cafte toto mi vyskoci v mozille jak dam hladat v googli hocico . skusal som preinstalovat program aj vymazat cookies , stale to iste uz ma to sere .
-
x0_0x
Light Star
Ale ved to nieje tym ze on má vírus.Ale že jeho google považuje za vírus;)Lord_3D napísal:Prebehni PC antivrusom aj antispywarom, stiahni soft hijackthis [ freeware ] a log z neho daj na viry.cz nech ti ho skontrolujú...
IMI:Skus dat do prehliadaca rovno celu url s textom ktory sa ma vyhladat.
http://www.google.sk/search?q=pokusny+t ... =firefox-a
Mozno to pojde neviem.Skus a povec
-
x0_0x
Light Star
Zkus Ccleaner ten odstrani vsetky cookies
http://www.edownload.cz/sw/ccleaner/
edit//a potom zrus ukladanie cookies a mozno to pojde
http://www.edownload.cz/sw/ccleaner/
edit//a potom zrus ukladanie cookies a mozno to pojde
-
x0_0x
Light Star
Ved aj mne ale az na jedenastej stranke ked som chcel dat.Ale sa to dalo obist takze som rovno napisal url tej druhej strankyOpak napísal:mne to robilo tiež asi pol hodinu a teraz je vsetko ok..neviem cim to mohlo byť...tiež som mazal cookies,prebehol som antivirom a furt to robilo...potom naskočil za par minut
hmm...pochybujem, ze tento problem sposobuje Skype (aspon u mna urcite nie) - pouzivam Linux Ubuntu, Skype nemam ani nainstalovane (zrejme by slo len cez nejaky emulator) a google mi tiez sem-tam vyhodi tu chybu, ze som virus 
btw..vy nemate vo Firefoxe vpravo hore vyhladavaci toolbar (google, yahoo, wikipedia atd) ? ja vyhladavam len cez ten a nevyhadzuje mi ziadne hlasky podobneho typu
btw..vy nemate vo Firefoxe vpravo hore vyhladavaci toolbar (google, yahoo, wikipedia atd) ? ja vyhladavam len cez ten a nevyhadzuje mi ziadne hlasky podobneho typu
Keď napíšem tie znaky tak už to ide ale teraz po každom spustení browsera to mám vypĺňať? Mne je to jedno ale tak chodia na net aj matka, brat a iní čo sa nerozumejú do tohto. Chcem aby to kvôli nim išlo normálne.To ti robí aj po tom, ako tam vyplníš a odošleš tie znaky?
Áno mám na boku to google ale ja chcem aby to naskočilo ako homepage po otvorení browseru...
tak si nastav google ako domovsku strankuMayDaySK napísal:Keď napíšem tie znaky tak už to ide ale teraz po každom spustení browsera to mám vypĺňať? Mne je to jedno ale tak chodia na net aj matka, brat a iní čo sa nerozumejú do tohto. Chcem aby to kvôli nim išlo normálne.
Áno mám na boku to google ale ja chcem aby to naskočilo ako homepage po otvorení browseru...