Úprava/Zmena Vaších Avatarov (Všetky príspevky SEM!)
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vycisteny, odstranena postava za nim pridany ram, meno a taky jemnucky pattern 
- Prílohy
-
- PATYK2.gif
- (6.85 KiB) 255 stiahnutí
-
Kibo
Hardcore addict
skus pripadne toto gifko, podla mna ho zoberie, nie su tam az tak znicene farby oproti originalu 
mas harmonogram na karmu?
mas harmonogram na karmu?
- Prílohy
-
- PATYK2.gif
- (5.95 KiB) 211 stiahnutí
No to na druhej strane patri k minigunu, takze je to okKibo napísal:lem to ma jednu malu chybicku krasy
//aha, to je nepodstatny detail, ja to na svojom 15,4" monitore ani nevidim
///jasne, ze to nevidim, ked to uplink zmenil este skor ako som si to stihol vsimnut
-
uplink
VIP
vsimol som si to a odstranil som toKibo napísal:lem to ma jednu malu chybicku krasy
nn on myslel artefakt, ktory tam ostal z toho kruhu. Ked som ho robil tak tam ostal kusok pozadia, nevyrezal som to so shape toolom, ale s palickou a takto to dopadlo. Uz je to fixnute.GothaR napísal:No to na druhej strane patri k minigunu, takze je to ok(za predpokladu, ze myslis ten vybezok)
2 Kibo: mas mrte nizku gammu, skus trochen zvysit kontrast/brightness. Mas ju evidentne softwarovo upravenu, lebo sa to odrazilo na screenshote, ktory si spravil. Alebo je problem u mna?
http://www.popartuk.com/g/l/lglpo555+2p ... poster.jpg
niekto, kto mi vyreze stamat 2Paca, prida nejaky pekny nick 2Pacaveli. chcem, aby bol na hojkovskom pozadi, co javiem, ako ma GothaR napriklad, alebo kto este ma nieco take... snad chapete, dakujem
niekto, kto mi vyreze stamat 2Paca, prida nejaky pekny nick 2Pacaveli. chcem, aby bol na hojkovskom pozadi, co javiem, ako ma GothaR napriklad, alebo kto este ma nieco take... snad chapete, dakujem
-
Kibo
Hardcore addict
ano ano? tu som
vzdy k sluzbam 
- Prílohy
-
- 2pacaveliblack-kopie.gif
- (5.98 KiB) 209 stiahnutí
-
- 2pacaveli.gif