F1 2009
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to myslel tak ze start bol jedinym momentom kedy dokazal nejakeho jazdca predbehnut. Jeho start patril asi medzi najlepsie starty s pomedzi vsetkych jazdcov resp. posunul sa na starte o najvacsi pocet priecok.
Potom som myslel ze nedokazal Webbera predbehnut pocas pretekov nie pocas startu.
A start nemozes povazovat za velky dokaz bojovnosti, tam rozhoduju fakt len dataily aj ked Lewis ho mal perfektny to musim uznat.
Potom som myslel ze nedokazal Webbera predbehnut pocas pretekov nie pocas startu.
A start nemozes povazovat za velky dokaz bojovnosti, tam rozhoduju fakt len dataily aj ked Lewis ho mal perfektny to musim uznat.
Jeho start nie ze patril medzi najlepsie, ale de facto bol najlepsi. A pokial ide o zvysok, dobre som pochopil co si myslel... nemozes vsak ignorovat objektivne skutocnosti, ktore ovplyvnovali Lewisov vykon (nebudem sa tu dokola opakovat).PACO8 napísal:Ja som to myslel tak ze start bol jedinym momentom kedy dokazal nejakeho jazdca predbehnut. Jeho start patril asi medzi najlepsie starty s pomedzi vsetkych jazdcov resp. posunul sa na starte o najvacsi pocet priecok.
A potom som myslel ze nedokazal Webbera predbehnut pocas pretekov nie pocas startu.
// Start nemozem povazovat za dokaz bojovnosti? LOL
-
krija
VIP
Tomasito videl, ale to bolo naozaj vsetko. a aj napriek tomu, ze mu dvakrat nefandim, ma sklamal. preto mi je blizsi styl kimiho, alonsa, kubicu ale aj massu (ten vypadol v nedelu iba z jedineho dovodu: chcel vyhrat!). vsetci menovani lietaju aj mimo trat, ale nevzdavaju to. idu az dokonca. lewis o tom iba rozprava, ale na trati to nedokazuje (a beriem v potaz aj polahcujuce okolnosti). proste na nom nevidim, ze je ochotny riskovat vsetko, pre jeden bod navyse
.
-
PACO8
Light Professional
Tomasito dokazy bojovnosti su skor to co napisal krija-je ochotny riskovat aj pre jediny bodik navyse co Lewis evidentne nepozna a nie vydareny alebo pokazeny start. Aj pri nie 100% nastavenom aute mohol ukazat viac, nevytazil z monopostu maximum.
Z tvojich dokazov bojovnosti vypliva ze ten co si nepolepsi na starte nie je bojovny a pritom tam stacia drobnosti.
Krija len dufajme ze Ferrari nevezme po sezone Alonsa lebo ten sa tam uz evidentne chysta.
Z tvojich dokazov bojovnosti vypliva ze ten co si nepolepsi na starte nie je bojovny a pritom tam stacia drobnosti.
Krija len dufajme ze Ferrari nevezme po sezone Alonsa lebo ten sa tam uz evidentne chysta.
krija, zaujimavy paradox... napr. ked minuly rok v Cine Lewis na zodratych pneus isiel na limite a pri vjazde do pitlane vyletel mimo trat, vtedy bol podla teba traged (ziadne uznanie typu: "vypadol iba z jedineho dovodu: chcel vyhrat!"). Tvoj nazor ti neberiem, no myslim, ze Lewis neraz dokazal, ze nedostatocna bojovnost je to posledne, s cim by mal problem, a to vratane subojov, ktore zvadzal so svojim ex_teamovym kolegom Alonsom (ak si dobre spominam, dokonca tu uz boli spominane vo forme videi). A porovnanie s Massom vnimam skor ako vtip Ferrari fana, resp. Schumi fana, ci co za fana to dnes vlastne si ; ))
// (skoda, ze nemam viac casu, no myslim, ze nech by vam tu clovek ukazal akekolvek "kusky", z cerveneho tabora sa Lewisova bojovnost len tazko docka uprimneho uznania- vid. Massa). That´s it
// (skoda, ze nemam viac casu, no myslim, ze nech by vam tu clovek ukazal akekolvek "kusky", z cerveneho tabora sa Lewisova bojovnost len tazko docka uprimneho uznania- vid. Massa). That´s it
-
PACO8
Light Professional
Na Massu nadavam tak ako vsetci aj ti co su neni z Ferrari. Ten to jednoducho bez TC nevie a je stale sklamanim.
Tomasito ty zacinas Hamiltona obhajovat rovnako, ako sa obhajuje Alonso-vsetci a vsetko je na vine len on je bez chyby.
A to video je teraz prvykrat co som videl ze Hamilton o nieco fakt bojuje.
//
Tomasito ty zacinas Hamiltona obhajovat rovnako, ako sa obhajuje Alonso-vsetci a vsetko je na vine len on je bez chyby.
A to video je teraz prvykrat co som videl ze Hamilton o nieco fakt bojuje.
//
To by som povazoval skor za hlupost ako za bojovnost ked nepocuval prikazy z boxov a isiel az na doraz, aj ked vedel ze gumy su na pokraji svojho konca.Tomasito napísal:napr. ked minuly rok v Cine Lewis na zodratych pneus isiel na limite a pri vjazde do pitlane vyletel mimo trat
-
krija
VIP
Tomasito, tu ale neslo o porovnavanie massu a lewisa. lebo ja ani nebudem tvrdit to co tu tvrdi paco8 o tej VC chiny. to bolo inak, ale nechcem o tom. porovnavas neporovnatelne. pocas celej minulej sezony jazdil hami na istotu. ak nebudem pocitat side by side, jediny side by side s alonsom, tak nic co by potvrdzavalo tebou proklamovanu bojovnost nepredviedol (este aj v spa pred eau rouge zdrhol mimo trat
). po cely cas o nej iba rozpraval. ideme vyhrat a podobne drislakoviny. ale vtedy ked mal jazdit na istotu tak prave v tych momentoch struhal zo seba zbytocneho frajera. a nedokazal ho umravnit ani jeho team. a tym teamom bol prave MCL, ktory mal a stale ma s podobnymi situaciami skusenosti. to s tymi pneu naozaj nebola bojovnost. bola to obycajna, ale totalna hlupost. niekomu ako je lewis, by som ju bol ochotny tolerovat, ale niečomu ako je mcl nie.
a massu beriem ako povinny privesok ferrari. aj napriek jeho dvom nepodarenym VC ho nechcem dopredu odpisovat. podla mna patri do top 7 dnesneho startoveho pola. neodpisujem ho hlavne z toho dovodu, lebo ako som prv napisal, ze tato sezona bude stat za to (mozno si este pamatas). ale ako tu tak citam posty niektorych Mcl fans, tak vidim, ze si neuvedomujete jednu zasadnu vec ohladne massu. este jeden, max dva zbabrane zavody zo strany massu a ferrari urci na tento rok jednotku. cim neskor sa tak stane tym bude tohorocna F1 zaujimavejsia. ak sa to stane priliz skoro, a cela masineria ferrari upriami pozornost na kimiho tak lewis neziska titul ani tento rok.
btw. schumakovi mozem leda tak fandit pocas testovania
.
a massu beriem ako povinny privesok ferrari. aj napriek jeho dvom nepodarenym VC ho nechcem dopredu odpisovat. podla mna patri do top 7 dnesneho startoveho pola. neodpisujem ho hlavne z toho dovodu, lebo ako som prv napisal, ze tato sezona bude stat za to (mozno si este pamatas). ale ako tu tak citam posty niektorych Mcl fans, tak vidim, ze si neuvedomujete jednu zasadnu vec ohladne massu. este jeden, max dva zbabrane zavody zo strany massu a ferrari urci na tento rok jednotku. cim neskor sa tak stane tym bude tohorocna F1 zaujimavejsia. ak sa to stane priliz skoro, a cela masineria ferrari upriami pozornost na kimiho tak lewis neziska titul ani tento rok.
btw. schumakovi mozem leda tak fandit pocas testovania
-
PACO8
Light Professional
t0m4s3 tak isto ako strieborne oci su striebornymi? Alebo neda mi nespomenut antischumi oci? Vy mate na to svoj nazor, my svoj. Nik vam ho neberie, nik vam nevnucuje iny.
krija ma pravdu a uplne s nim suhlasim vo vsetkom co napisal, myslim ze by sme tuto diskusiu o Hamiltonovi mohli uzavriet.
BTW: ani ja Massu neodpisujem, ale zatial nam toho vela nepredviedol.
Este jeden max. dva taketo zbabrane preteky z jeho strany, Ferrari da plnu podporu Kimmimu a Alonso si bude mysliet ze uz je vo Ferrari ako doma.
krija ma pravdu a uplne s nim suhlasim vo vsetkom co napisal, myslim ze by sme tuto diskusiu o Hamiltonovi mohli uzavriet.
BTW: ani ja Massu neodpisujem, ale zatial nam toho vela nepredviedol.
Este jeden max. dva taketo zbabrane preteky z jeho strany, Ferrari da plnu podporu Kimmimu a Alonso si bude mysliet ze uz je vo Ferrari ako doma.
-
krija
VIP
ty mas snad problem uznat schopnosti 7-nasobneho majstra sveta? vyjadrujem tu svoj nazor, ako vidim lewisa ja, zatial. keby si napisal: v sirsej spicke, nemam problem. na spici moze byt iba jeden, a tym bol za minuly rok kimi. v F1-tke bolo mnoho talentovanych pilotov, ktori nedosiahli ani tolko co lewis do dnesneho dna. ale ako si sa aj ty mohol presvedcit, ze talent este titul nezarucuje! a z neho som nikdy (ak ma pamat neklame) lewisovi neubral.
-
t0m4s3
Admin
Skus si ty precitat moj
Ja som reagoval na cast "Ferrari da plnu podporu Kimmimu". Vidim, ze tebe budem musiet specialne pisat na aku cast vety reagujem
Krija, asi nevies rozlisit slovne pojmy "na spici" a "patrit k spicke". "a z neho som nikdy (ak ma pamat neklame) lewisovi neubral." dufam, ze to nebolo myslene vazne, inak budem musiet zalistovat par stran dozadu k jednemu z tvojich poslednych postov - pamat ta veru klame a to velmi.
Idem spat lebo bude lietat cervene cervenym
edit: ze si to ty krija, tak aspon link http://www.hojko.com/post831735.html#831735 relevantnu cast urcite najdes aj bez pomoci
Krija, asi nevies rozlisit slovne pojmy "na spici" a "patrit k spicke". "a z neho som nikdy (ak ma pamat neklame) lewisovi neubral." dufam, ze to nebolo myslene vazne, inak budem musiet zalistovat par stran dozadu k jednemu z tvojich poslednych postov - pamat ta veru klame a to velmi.
Idem spat lebo bude lietat cervene cervenym
edit: ze si to ty krija, tak aspon link http://www.hojko.com/post831735.html#831735 relevantnu cast urcite najdes aj bez pomoci
-
PACO8
Light Professional
No t0m4s3 ty si to tiez asi nepochopil. Vo Ferrari nie je timova jednotka tak ako pisal krija, to znamena ze podpora timu je pri oboch jazdcoch rovnaka. Ak Felipe zakixuje, bude Kimmimu pomahat ziskavat titul aj Massa lebo bude k tomu nuteny zo strany Ferrari.
A inak dakujem, ale nemusis mi specialne pisat na co reagujes
krija nikdy, ale naozaj nikdy sa nesnaz McLarenistov presvecit ze v Schumacherovi bolo aj nieco dobre, pretoze zasa na teba vytiahnu videa z youtube s Hillom, Villeneuveom alebo budu pisat o timvej rezii, ale to ze ich strieborne sipy minuly rok podvadzali si asi dostatocne nepriznaju nikdy, neviem. Musim si precitat, ako sa tu vtedy ta kauza vyvijala. Som velmi zvedavy
A inak dakujem, ale nemusis mi specialne pisat na co reagujes
krija nikdy, ale naozaj nikdy sa nesnaz McLarenistov presvecit ze v Schumacherovi bolo aj nieco dobre, pretoze zasa na teba vytiahnu videa z youtube s Hillom, Villeneuveom alebo budu pisat o timvej rezii, ale to ze ich strieborne sipy minuly rok podvadzali si asi dostatocne nepriznaju nikdy, neviem. Musim si precitat, ako sa tu vtedy ta kauza vyvijala. Som velmi zvedavy
-
theBliZZard
Star
Toto si ani nemal pisal, lebo opat sa tu zacne par stranova diskusia o Schumacherovi, ktora sa tu opakuje kazdych par stranPACO8 napísal: nikdy, ale naozaj nikdy sa nesnaz McLarenistov presvecit ze v Schumacherovi bolo aj nieco dobre, pretoze zasa na teba vytiahnu videa z youtube s Hillom, Villeneuveom alebo budu pisat o timvej rezii, ale to ze ich strieborne sipy minuly rok podvadzali si asi dostatocne nepriznaju nikdy, neviem. Musim si precitat, ako sa tu vtedy ta kauza vyvijala. Som velmi zvedavy
No velmy, ale velmy dufam ze sa to nestane. Som Ferrarista, ale ak by sme mali v teame Alonsa, blee to by som dlho rozdychaval. Todt dobre vedel preco ho do teamu nechce, ale teraz je prec tak je vsetko inak a Massa svojimi chybami pomali, ale iste kraca prec z Ferrari. Ale radsej by som som vo Ferrari videl Kubicu, alebo Button-a.PACO8 napísal: Krija len dufajme ze Ferrari nevezme po sezone Alonsa lebo ten sa tam uz evidentne chysta.
-
PACO8
Light Professional
Heidfeld, Kubica ci Button by boli urcite lepsim riesenim pre Ferrari ako Alonso ktory nevie co chce, raz by sa sezona cervenym nevydarila v nastaveni auta a hned by sa bral prec. Za tie dve sezony ked ziskal tituly si zvykol vyhravat a teraz ked sa mu nedari len fnuka ze raz ma zle auto, druhykrat mu vsetci krivdia....
Vo Ferrari a zda sa mi ze ani v McLarene (tu som si neni celkom isty) nie je urcena timova jednotka, to ze nimi su Kimmi a Lewis je len pohlad medii a divakov.
Vo Ferrari a zda sa mi ze ani v McLarene (tu som si neni celkom isty) nie je urcena timova jednotka, to ze nimi su Kimmi a Lewis je len pohlad medii a divakov.
Nic v zlom ludkovia z cerveneho tabora (cest vynimkam), ale vycitat Lewisovi nedostatok bojovnosti je uz ine cafe. Pokial by sa v Malajzii pri extremnej nedotacavosti- s ktorou sa potykal pomaly v kazej zakrute- vydrbkal z trate, a to podobne ako Massa, ktory X sekund pred sebou, ani za sebou nikoho nemal, ba co viac, nemal ziadne porovnatelne problemy, bol by to podla vas o5 traged (podobne ako v Cine). No kedze to vzhladom k okolnostiam (dva stinty na makkych pneus, spominana nedotacavost, dodrbany prvy pitstop) uhral na fantasticke piate miesto, aj tak je to "traged", kedze podla vas nic nepredviedol (bojovnost na starte, kde predviedol bojovnost viac ako ktokolvek zo startoveho pola je pre vas samozrejme irelevantna, kedze nezapada do vasho scenara). Otazka znie, cim moze Lewis ulahodit oku cerveneho fana ala Paco & krija... Hold, praobycajne pokrytectvo.
krija, porovnavat Lewisa s Felipem si nepochopitelne zacal ty, pricom bez urazky, ale v tejto suvislosti moze mat kazdy z nas na spicke, kedy a za akych okolnosti si Ferrari urci teamovu jednotku. Naviac kazdy, kto ma v F1 ako-taky prehlad "musi" uznat, ze Barrichello bol s technikou Ferrari lepsi pilot ako Massa, a to v teame vybudovanom okolo jedineho muza- M. Schumachera. Nebolo teda ziadnym prekvapenim, ked sa mnoho insiderov F1 cudovalo predlzeniu jeho zmluvy zo strany Ferrari. Hold, nie je spatne mat za menezera Nicolasa Todta- syna vtedajsieho sefa teamu Jeana Todta (toto uvadzam len pre zaujimavost). V neprospech Massu tiez hra ta skutocnost, ze sa pocas celej zimy zjavne nedokazal vyrovnat so zrusenim TC, no napriek tomu su jeho chyby prave tebou, a to prave v porovnani s Lewisom ospravedlnovane tym, ze "chcel vyhrat!". Sledujes ten paradox?
U Lewisa v Cine teda neslo o nic vacsiu "hlupost", ako v pripade Massu v Malajzii, kedy Massa bez akehokolvek priameho tlaku a bez akychkolvek problemov s pneumatikami, ci monopostom ako takym vyletel z trate (muselo mu byt pritom jasne, ze Kimiho za standardnych okokolnosti neporazi, kedze mal v danom case nalozene cez 4 sekundy!). T.j. tvoje "ospravedlnenie", ze dovodom jeho chyby bolo, ze "chcel vyhrat" neobstoji (akoze je beztak zcestne, no najma pokytecke). Lewis v Cine pritom svoju chybu uznal okamzite, nehovoriac o tom, ze siel na limite napriek tomu, ze mu stacilo dojst na bodovanom mieste (t.j. realita z Ciny je opat v prikrom rozpore s tvojim tvrdenim o nebojovnosti Lewisa). Od Massu som pritom po Malajzii nepocul / necital ziadne uznanie chyby- iba suche konstatovanie o kontakte s obrubnikom a naslednom poskodeni zadnej casti auta.
krija, porovnavat Lewisa s Felipem si nepochopitelne zacal ty, pricom bez urazky, ale v tejto suvislosti moze mat kazdy z nas na spicke, kedy a za akych okolnosti si Ferrari urci teamovu jednotku. Naviac kazdy, kto ma v F1 ako-taky prehlad "musi" uznat, ze Barrichello bol s technikou Ferrari lepsi pilot ako Massa, a to v teame vybudovanom okolo jedineho muza- M. Schumachera. Nebolo teda ziadnym prekvapenim, ked sa mnoho insiderov F1 cudovalo predlzeniu jeho zmluvy zo strany Ferrari. Hold, nie je spatne mat za menezera Nicolasa Todta- syna vtedajsieho sefa teamu Jeana Todta (toto uvadzam len pre zaujimavost). V neprospech Massu tiez hra ta skutocnost, ze sa pocas celej zimy zjavne nedokazal vyrovnat so zrusenim TC, no napriek tomu su jeho chyby prave tebou, a to prave v porovnani s Lewisom ospravedlnovane tym, ze "chcel vyhrat!". Sledujes ten paradox?
U Lewisa v Cine teda neslo o nic vacsiu "hlupost", ako v pripade Massu v Malajzii, kedy Massa bez akehokolvek priameho tlaku a bez akychkolvek problemov s pneumatikami, ci monopostom ako takym vyletel z trate (muselo mu byt pritom jasne, ze Kimiho za standardnych okokolnosti neporazi, kedze mal v danom case nalozene cez 4 sekundy!). T.j. tvoje "ospravedlnenie", ze dovodom jeho chyby bolo, ze "chcel vyhrat" neobstoji (akoze je beztak zcestne, no najma pokytecke). Lewis v Cine pritom svoju chybu uznal okamzite, nehovoriac o tom, ze siel na limite napriek tomu, ze mu stacilo dojst na bodovanom mieste (t.j. realita z Ciny je opat v prikrom rozpore s tvojim tvrdenim o nebojovnosti Lewisa). Od Massu som pritom po Malajzii nepocul / necital ziadne uznanie chyby- iba suche konstatovanie o kontakte s obrubnikom a naslednom poskodeni zadnej casti auta.
-
Mateq
Medium Professional
Ak niekto vyčíta Hamiltonovi, že nebojuje, musím sa mu vysmiať. V Malajzii na to proste nemal, nech už je dôvod akýkoľvek. V takom prípade ani najväčšie chcenie a bojovnosť nepomôže. Kto má ale o jeho bojovnosti pochybnosti, odporúčam z torrentov stiahnuť nejaké preteky GP2 z roku 2006 kde si Hamilton zo súpermi robil často čo chcel. Často zbrklo chyboval na začiatku (zhasnutý motor, či hodiny v prvom kole) a potom počas pretekov predbiehal všetkých jazdcov až na pódium. To že sa pretlačí z konca roštu je podľa mňa je jednoznačná ukážka bojovnosti.
Ad. Čína: už minulý rok sme tu spominali, že to bola Hamiltonova chyba, keď vletel na vode do boxovej uličky veľmi rýchlo, ale aj veľká chyba McLarenu, ktorý ho nedokázal zavolať na výmenu keď pneumatiky odchádzali a nezmyslene ho nechali krúžiť a strácať.
Ad. Čína: už minulý rok sme tu spominali, že to bola Hamiltonova chyba, keď vletel na vode do boxovej uličky veľmi rýchlo, ale aj veľká chyba McLarenu, ktorý ho nedokázal zavolať na výmenu keď pneumatiky odchádzali a nezmyslene ho nechali krúžiť a strácať.
-
PACO8
Light Professional
To co pisem ja je oficialne stanovisko Ferrari. To, ze jednotkou timu je Kimmi je len pohlad divakov a novinarov.t0m4s3 napísal:Ja som to pochopil velmi dobre a prave na to cely cas narazam, ze to co pises ty prave teraz je totalny blud a vsetci to vedia.
Nikde nie je spomenute ze Hamilton je v tejto sezone traged. To boli len spomienky na minulu sezonu, kde robil priam skolacke chyby, ked bol pod tlakom a pritom vsetci ste ho vynasali do nebies.Tomasito napísal:Pokial by sa v Malajzii pri extremnej nedotacavosti- s ktorou sa potykal pomaly v kazej zakrute- vydrbkal z trate, a to podobne ako Massa, ktory X sekund pred sebou, ani za sebou nikoho nemal, ba co viac, nemal ziadne porovnatelne problemy, bol by to podla vas o5 traged (podobne ako v Cine).
To ze uhral "fantasticke"piate miesto nie je nic neobycajne, kedze si ho vybojoval este pri starte a potom mu uz len stacilo udrzat auto na ceste. To co predviedol Kubica alebo Kovalainen bolo fantasticke.Tomasito napísal:uhral na fantasticke piate miesto, aj tak je to "traged", kedze podla vas nic nepredviedol (bojovnost na starte, kde predviedol bojovnost viac ako ktokolvek zo startoveho pola je pre vas samozrejme irelevantna
Ak som ja s krijom pokrytec tak, ako sa da vysvetlit vasa zaujatost proti Schumacherovi?Tomasito napísal:Otazka znie, cim moze Lewis ulahodit oku cerveneho fana ala Paco & krija... Hold, praobycajne pokrytectvo.
krijov prispevok na ktory odkazujes som si precital snad 5x, ale bohuzial nikde tam nevidim porovnavanie Lewisa s Felipem. Pise len o tom ze Kimmiho, Alonsov, Kubicov alebo Massov styl jazdenia mu je blizsi ako Hamiltonov. Ziadne prirovnania Massu k Hamiltonovi.Tomasito napísal:krija, porovnavat Lewisa s Felipem si nepochopitelne zacal ty
Nemozes porovnavat GP2 s F1-kou kde su uplne odlisne podmienky a vyrovnanost na spicke je omnoho vacsia. Tu si Hamilton robi so supermi co chce len ked startuje z prveho radu.Mateq napísal:Ak niekto vyčíta Hamiltonovi, že nebojuje, musím sa mu vysmiať. V Malajzii na to proste nemal, nech už je dôvod akýkoľvek. V takom prípade ani najväčšie chcenie a bojovnosť nepomôže. Kto má ale o jeho bojovnosti pochybnosti, odporúčam z torrentov stiahnuť nejaké preteky GP2 z roku 2006 kde si Hamilton zo súpermi robil často čo chcel.