Vaša Top Speed
hej uz som to dal aj na ine forum... ale kto neveri...
POMALY DALEJ ZAJDES
http://www.chcizit.cz/1-432-seat-proti- ... emel-sanci
PS neni pre slabe zaludky. !!!
tato stranka je cela morbidna - ale je to tak - realita.
POMALY DALEJ ZAJDES
http://www.chcizit.cz/1-432-seat-proti- ... emel-sanci
PS neni pre slabe zaludky. !!!
tato stranka je cela morbidna - ale je to tak - realita.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nehody sa stavaju kazdy den... a toto je este normalna stalo sa zle ludom ktory si za to mohli samy takze neviem naco to sem davas.... tu sa chvali svojou rychlostou a nie najkrutejsou nehodou....:-) napísal:...- realita.
ak to myslis ako vystrahu tak nad tou sa asi kazdu zamysli ked obchadza buracku na vlastnom aute....
to
:
tu ide o to,ze ked vidim ze nieje cesta uplne prazdna alebo ze ide zakruta alebo ze je zla viditelnost tak asi nepojdem neviem kolko... a ak nepoznam svoje auto a neverim si tak asi tiez nie.. na vysoke rychlosti treba dobreho sofera(co o sebe netvrdim, ale myslim, ze o takych 5 rokov to o sebe budem moct povedat s kludnym svedomim), spolahlive auto a dobru cestu... inak sa stane presne toto
tu ide o to,ze ked vidim ze nieje cesta uplne prazdna alebo ze ide zakruta alebo ze je zla viditelnost tak asi nepojdem neviem kolko... a ak nepoznam svoje auto a neverim si tak asi tiez nie.. na vysoke rychlosti treba dobreho sofera(co o sebe netvrdim, ale myslim, ze o takych 5 rokov to o sebe budem moct povedat s kludnym svedomim), spolahlive auto a dobru cestu... inak sa stane presne toto
NIKDY o sebe nebudes most povedat ze si dobry sofer, stale pride situacia ktoru nepoznas. takze stale sa budes mat co ucit...Maki napísal:to:
-
PACO8
Light Professional
A videl si kolko krizikov je pri cestach? Tak to su povacsine ti co si verili, niektori az prilisMaki napísal:a ak nepoznam svoje auto a neverim si tak asi tiez nie..
// 200km/h ako spolujazdec na Skode Octavii dialnica Vieden-Graz v noci
a vies kolko z tych krizikov je takych co si neverili a zle to teda odhadli a preto im to nevyslo? ja tu nikoho na nic nenavadzam a rozhodne nebudem riskovat ked mam niekoho v aute... ked som sam to je ina vec... ked so mnou niekto sedel v aute nesiel som viac ako 150 po suchej relativne prazdnej ceste... ale proste len vravim iste faktory
-
PACO8
Light Professional
Myslim si ze na rovnej ceste je viac tych co si verili, ako tych co si neveria.
Cesta Bucany-Trnava takmer rovna ziadne velke zakruty (spominam ju preto, lebo tu byvam), za posledny rok pribudli 3 nove kriziky, 2 auta a 1 spolujazdec na motorke. Vsetkych troch ludi som poznal (ten spolujazdec bol moj kamarat
), vsetci si verili az prilis a takto dopadli.
Je jedno ci ides sam alebo s niekym v aute. Vzdy mozes ohrozit aj niekoho druheho. Dialnica je o inom, tam chodi kazdy rychlejsie a v rovnakom smere, ale normalna cesta medzimesto kde ide kazdy 90 je velmi nebezpecna.
Cesta Bucany-Trnava takmer rovna ziadne velke zakruty (spominam ju preto, lebo tu byvam), za posledny rok pribudli 3 nove kriziky, 2 auta a 1 spolujazdec na motorke. Vsetkych troch ludi som poznal (ten spolujazdec bol moj kamarat
Je jedno ci ides sam alebo s niekym v aute. Vzdy mozes ohrozit aj niekoho druheho. Dialnica je o inom, tam chodi kazdy rychlejsie a v rovnakom smere, ale normalna cesta medzimesto kde ide kazdy 90 je velmi nebezpecna.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
PACO8
Light Professional
Take pretazenie dosahuju len piloti stihaciektego2000 napísal: nebolo mi zle ale cely som sa trasom sak g5 alebo g6 pretazenie tusim.
Ty v aute mozes dostiahnut nejake pretazenie max 2G pri prudkom brzdeni.
Piloti F1 dosahuju taketo pretazenie pri prudkych zrychleniach alebo pri prudkom brzdeni aj to max. 4G a pri vysokych rychlostiach v tiahlich zakrutach mavaju bocne pretazenia, ktore su ale male max 2G
Co ty vies, mozno s tym mercedesom havarovaliKibo napísal:asi tak, Koenigsegg CCR ma namerane bocne pretazenie pri prejazde zakruty 1,3 G, pri 9 G ma uz problem aj vyzbroj v podvese kridla stihacky![]()
ale deju sa aj zazraky
2000![]()
PS: ta macka v avatare predtym bola lepsia
tego2000: a svist ti potom auto zabalil do folie ze
Troksa pridaj tym pilotom v stihackach.PACO8 napísal:Take pretazenie dosahuju len piloti stihaciek![]()
Ty v aute mozes dostiahnut nejake pretazenie max 2G pri prudkom brzdeni.
Piloti F1 dosahuju taketo pretazenie pri prudkych zrychleniach alebo pri prudkom brzdeni aj to max. 4G a pri vysokych rychlostiach v tiahlich zakrutach mavaju bocne pretazenia, ktore su ale male max 2G
Ja som bol v jednom zabavnom parku a na jednej zabavke kde bolo uvedene pretazenie 4G
Od poslednej maximálky som sa rozhodol poskúšať trochu auto aj v meste aj mimo mesta, resp. na prímestských cestách v Košiciach 
Košice - Prešov - 190 km/h
Košice - Šaca - 180 km/h
Košice (časť vyšné opátske) - 180 km/h
Krematórium - KE (aj tam aj naspäť) - 180 km/h
Auto: Nissan Almera - 1,8 benzín
Na viac som si zatiaľ netrúfol
(Inak maximálka a takéto veci nie sú až také zaujímavé podľa mňa, skôr by som navrhol založiť tému, kde by sa písali časy z miesta A do bodu B... to už by mohlo mať zaujímavejšiu výpovednú hodnotu
)
Košice - Prešov - 190 km/h
Košice - Šaca - 180 km/h
Košice (časť vyšné opátske) - 180 km/h
Krematórium - KE (aj tam aj naspäť) - 180 km/h
Auto: Nissan Almera - 1,8 benzín
Na viac som si zatiaľ netrúfol
(Inak maximálka a takéto veci nie sú až také zaujímavé podľa mňa, skôr by som navrhol založiť tému, kde by sa písali časy z miesta A do bodu B... to už by mohlo mať zaujímavejšiu výpovednú hodnotu