stavim sa, ze ho pijes na litre a flasku od neho poznas lepsie ako vlastnu pastmito85 napísal: Jeam Beam
Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
Murder_Inc
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jelinek je prezleceny nikolausMurder_Inc napísal:Taaaaaaakze a vyskusal tu uz niekto jelinka? Jelinek jablko je super, vonia nadherne a je to celkom silne. Ale jelinek ma okrem jablka aj ine varianty. K mojim oblubenym patria ceresna, malina, hruska, ale jablko je proste naj. Odporucam.
utvrdil som sa v nazore ze sa neoplati kupovat relativne drahsi chlast.jelinek a podobne kvazi znacky su rovnake alebo niekedy aj horsie ako lacne veci.ked uz tak prilozit viac koruniek a kupit nejaky spiš
//ale ofc ze proti gustu zaiden disputat.niekto ma drahe smaky,niekomu lahodi alpa.niekomu oboje
-
Murder_Inc
Star
No co ti viem, akoze z tych "napojov" co mame v bare sa mi zda jelinek za najlepsi variant. Mne sa to nezda az za taky humus, pil si uz Old herold ceresnu? Potom hovor o humuse, sice bola ovela lacnejsia, asi dvakrat, ale radsej si priplatim za kvalitu, akokeby ma na druhy den mala bolet tekvicapinacolada napísal:jelinek je prezleceny nikolausako jelinek je mrte draha znacka na to aky je to humus.jedine plus je ze to dobre vonia.raz som si chcel dopriat tak som si kupil nejaku jelinek hruskovicu 0,5.cely tabor som ju mal v skrini,lebo ju nikto nechcel pit a po tabore aj par chat vydrzala nedotknuta (na tych chatach sa pilo vinko za 23 korun aj CBA liehoviny).za cca mesiac z nej neubudlo viac ako dva deci.nakoniec som ju predal kamaratovmu bratovi (ale nikdy mi za nu nedal peniaze..ani od neho nepytam
) lebo to bolo beznadejne.
utvrdil som sa v nazore ze sa neoplati kupovat relativne drahsi chlast.jelinek a podobne kvazi znacky su rovnake alebo niekedy aj horsie ako lacne veci.ked uz tak prilozit viac koruniek a kupit nejaky spiš
//ale ofc ze proti gustu zaiden disputat.niekto ma drahe smaky,niekomu lahodi alpa.niekomu oboje
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mas jedine stastie, ze nemozem davat karmu uz by si jednu zlu vyfasovalpinacolada napísal:jelinek je prezleceny nikolausako jelinek je mrte draha znacka na to aky je to humus.jedine plus je ze to dobre vonia.raz som si chcel dopriat tak som si kupil nejaku jelinek hruskovicu 0,5.cely tabor som ju mal v skrini,lebo ju nikto nechcel pit a po tabore aj par chat vydrzala nedotknuta (na tych chatach sa pilo vinko za 23 korun aj CBA liehoviny).za cca mesiac z nej neubudlo viac ako dva deci.nakoniec som ju predal kamaratovmu bratovi (ale nikdy mi za nu nedal peniaze..ani od neho nepytam
) lebo to bolo beznadejne.
jelinek je uplne fasa pitie, my to tahame pomaly kazdy piatok a to v pohode aj 3 flase za vecer ked sa nas viac nazbira
a este jedan vec: pili ste niekedy Fernet 8000? Ja som si to minule kupil na skusku, no to je humus ty vole. Ak ste to este nepili tak to radsej ani neskusajte, vypaleny motorovy olej je jahodnejsi.
edit:// Painkiller: fuj
-
P41NK1LL3R
Light Professional
terau som skusal polsky spiritus, som sa ani nadychnut nemohol ale celkom dobre pitie. za 2 frtany a uz mas naladu celkom dobru 
http://tinyurl.com/4fak96
matros
http://tinyurl.com/4fak96
matros