Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

mito85 napísal: Jeam Beam
stavim sa, ze ho pijes na litre a flasku od neho poznas lepsie ako vlastnu past :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Decentny biely strik. :)
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

pivo, inak ostatne mi robi dost zle :cry:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak ja s priatelkou vkuse Becherovku, neviem nevadi nam a nie je vobec drahy :smt057
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Milenka 30 SK :D :D :D .... ale ne :D , ani sam neviem hmm niejak neholdujem tolko alkoholu nie to este mat oblubeny ale ked mi nieco niejak extra zachuti tak to tu editnem :wink: :D
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

take slabsie veci ako malibu a puschkin a silneisie spis hruska alebo absinthe to je alkohol :veget:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

jednoznacne zlata tequila a fajne orosene pivecko ;)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Retne napísal:Tak ja s priatelkou vkuse Becherovku, neviem nevadi nam a nie je vobec drahy :smt057
:mafia: aj ja mam najradsej becherovku. Asi si idem aj teraz namiesat s dzusom :P
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Taaaaaaakze a vyskusal tu uz niekto jelinka? Jelinek jablko je super, vonia nadherne a je to celkom silne. Ale jelinek ma okrem jablka aj ine varianty. K mojim oblubenym patria ceresna, malina, hruska, ale jablko je proste naj. Odporucam.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Murder_Inc napísal:Taaaaaaakze a vyskusal tu uz niekto jelinka? Jelinek jablko je super, vonia nadherne a je to celkom silne. Ale jelinek ma okrem jablka aj ine varianty. K mojim oblubenym patria ceresna, malina, hruska, ale jablko je proste naj. Odporucam.
jelinek je prezleceny nikolaus :lol: ako jelinek je mrte draha znacka na to aky je to humus.jedine plus je ze to dobre vonia.raz som si chcel dopriat tak som si kupil nejaku jelinek hruskovicu 0,5.cely tabor som ju mal v skrini,lebo ju nikto nechcel pit a po tabore aj par chat vydrzala nedotknuta (na tych chatach sa pilo vinko za 23 korun aj CBA liehoviny).za cca mesiac z nej neubudlo viac ako dva deci.nakoniec som ju predal kamaratovmu bratovi (ale nikdy mi za nu nedal peniaze..ani od neho nepytam :D ) lebo to bolo beznadejne.
utvrdil som sa v nazore ze sa neoplati kupovat relativne drahsi chlast.jelinek a podobne kvazi znacky su rovnake alebo niekedy aj horsie ako lacne veci.ked uz tak prilozit viac koruniek a kupit nejaky spiš
//ale ofc ze proti gustu zaiden disputat.niekto ma drahe smaky,niekomu lahodi alpa.niekomu oboje :)
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

pinacolada napísal:jelinek je prezleceny nikolaus :lol: ako jelinek je mrte draha znacka na to aky je to humus.jedine plus je ze to dobre vonia.raz som si chcel dopriat tak som si kupil nejaku jelinek hruskovicu 0,5.cely tabor som ju mal v skrini,lebo ju nikto nechcel pit a po tabore aj par chat vydrzala nedotknuta (na tych chatach sa pilo vinko za 23 korun aj CBA liehoviny).za cca mesiac z nej neubudlo viac ako dva deci.nakoniec som ju predal kamaratovmu bratovi (ale nikdy mi za nu nedal peniaze..ani od neho nepytam :D ) lebo to bolo beznadejne.
utvrdil som sa v nazore ze sa neoplati kupovat relativne drahsi chlast.jelinek a podobne kvazi znacky su rovnake alebo niekedy aj horsie ako lacne veci.ked uz tak prilozit viac koruniek a kupit nejaky spiš
//ale ofc ze proti gustu zaiden disputat.niekto ma drahe smaky,niekomu lahodi alpa.niekomu oboje :)
No co ti viem, akoze z tych "napojov" co mame v bare sa mi zda jelinek za najlepsi variant. Mne sa to nezda az za taky humus, pil si uz Old herold ceresnu? Potom hovor o humuse, sice bola ovela lacnejsia, asi dvakrat, ale radsej si priplatim za kvalitu, akokeby ma na druhy den mala bolet tekvica :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pinacolada napísal:jelinek je prezleceny nikolaus :lol: ako jelinek je mrte draha znacka na to aky je to humus.jedine plus je ze to dobre vonia.raz som si chcel dopriat tak som si kupil nejaku jelinek hruskovicu 0,5.cely tabor som ju mal v skrini,lebo ju nikto nechcel pit a po tabore aj par chat vydrzala nedotknuta (na tych chatach sa pilo vinko za 23 korun aj CBA liehoviny).za cca mesiac z nej neubudlo viac ako dva deci.nakoniec som ju predal kamaratovmu bratovi (ale nikdy mi za nu nedal peniaze..ani od neho nepytam :D ) lebo to bolo beznadejne.
Mas jedine stastie, ze nemozem davat karmu uz by si jednu zlu vyfasoval :D
jelinek je uplne fasa pitie, my to tahame pomaly kazdy piatok a to v pohode aj 3 flase za vecer ked sa nas viac nazbira :D nevies co je dobre :D

a este jedan vec: pili ste niekedy Fernet 8000? Ja som si to minule kupil na skusku, no to je humus ty vole. Ak ste to este nepili tak to radsej ani neskusajte, vypaleny motorovy olej je jahodnejsi.

edit:// Painkiller: fuj :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nepijem ani pivo, ani víno a "bledý, svetlý" alkohol príliš nemám rád...
Čo sa týka favoritov, tak Fernet Stock Citrus a whisky/bourbon ako Jim Beam, Jack Daniel's, Johnnie Walker, Chivas Regal, Ballantine's a Jameson...
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

Alkoholu moc neholdujem, ale ak tak mi velmi chuti take dobre vychladene Martini v pohari s vysokou stopkou, a takou tou ceresnickou v naleve..... :) Alebo este take dobre cervene vino, Portske napriklad.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

jezis chlapci aky ste narocny :).... mne nechuti alkohol , ale nalada po nom....takze mi je v podstate jedno co pijem ...ak z toho neoslepnem :D

mimochodom :) pivko :D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

VODKA :wink:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

8) absolut vodka
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

terau som skusal polsky spiritus, som sa ani nadychnut nemohol ale celkom dobre pitie. za 2 frtany a uz mas naladu celkom dobru :)
http://tinyurl.com/4fak96
matros
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Patricius ty si vôl :D
To je lieh na Riedenie a na vyrabanie napr Ceresnovych alebo visnovych Likerov ... To by som moc nepil
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

black absinth-vypalovacka a potom fernet a jagermaister
Napísať odpoveď