stiffler napísal:ani som ho neokopíroval a ani si ho nikde nemohol vidiet lebo som ho robil ja tak to pochop !!! buď si bol nafetovaný alebo sa ti snívalo !
a mňa po tom logu niečo je lebo aj ja som mu niečo spravil takže
relax kamo si dobry no ja by som tak enieco nespravil... skus to dat do modrej farby
dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
for: drakeman: stahnem si nejake pozadicka vystrihnem obdlznik napism Fanta a budem tiez taky manik?
Fanta napísal:dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
for: drakeman: stahnem si nejake pozadicka vystrihnem obdlznik napism Fanta a budem tiez taky manik?
Fanta napísal:dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
kua ti vravím že som to robil ja
pozadie je iba brush !
potom tam je prechod farieb je tam font rámik potom jedna čierna vrstva kde je menšie krytie tak abny to bolo tmavšie !!!!
a je tam bruush čiže to oko !!
a keď si debil a nevidel si nikoho iného kto má 15 a vie robiť s photoshopom za to nikto nemože že si retard !
tak PROSÍM aspoň netrep kraviny