uz vyse tyzdna ma Chello na sajte vycapene ze byvale Chello light teraz Chello medium by malo z 4096/384 skocit na 10240/1024 kbps. restartol som modem asi 5x router tiez, disabloval som netlimiter, zrusil setky limity, limiter disabled a stale mam toto
//t0m4s3 - obrazok odstraneny 1600/369kbps cca
ma dakto z vas tiez podobne pocmarane chello? kym to premenovali mal som light teraz neviem ako to riesia ci to je az po uzavreti novej zmluvy, ale ajtak ta rychlost je zhruba polovicna ako mala byt...
pomale Chello
Nie je o com, toto na fore nevyriesi asi nikto, jedine ze by tu bol niekto odtial. Kontakt: http://www.chello.sk/Podpora/Kontakty/ a kludne im vysvetlit situaciu 
-
Stenky
Professional
Re: pomale Chello
jasne ze to tu nikto nevyriesi som len myslel ze dakto ma podobny problem respektive bude vediet preco to tak je, povedzme prerabka dacoho v UPC alebo tak... som hlavne chcel zistit ci to tak je traz v globale alebo je to cisto moj sukromny problemStenky napísal:uz vyse tyzdna ma Chello na sajte vycapene ze byvale Chello light teraz Chello medium by malo z 4096/384 skocit na 10240/1024 kbps. restartol som modem asi 5x router tiez, disabloval som netlimiter, zrusil setky limity, limiter disabled a stale mam toto
//t0m4s3 - obrazok odstraneny 1600/369 cca
ma dakto z vas tiez podobne pocmarane chello? kym to premenovali mal som light teraz neviem ako to riesia ci to je az po uzavreti novej zmluvy, ale ajtak ta rychlost je zhruba polovicna ako mala byt...