ahojte, ak si dam zasielat vypisy hovor na orange tak vo vypise bude aj neprijaty hovor,asi nie,ze?
na zaklade coho mi mozu vydat sms-sky ktore som odosielal,existuje nejaky archiv?
co si ja myslim, tak si maximalne mozu vyziadat kedy a komu si sms poslal, to sa este da, ale text pochybujem ze by dali (pochybujem, ze ho vobec nejak zaznamenavaju a archivuju)
mailer napísal:ja ti poslem sms "Kibo, vecer o 21h pri AS MHD" a ze ci napr. moji rodicia si tieto sms mozu od operatora vyziadat, pripadne ako si ich viziadat?
neviem o tom ze by sa to dalo, jedine co by ti mohli relativne poskytnut je cas poslania a msisdn(tel. cislo uzivatela) na ktore bola sms poslana...obsah asi tazko(rovnako ako pri vypise ti neposkytnu obsah telefonatu )
ameriká, staci sudny prikaz, cash a rodicia budu mat na papieri aj veci na ktore si myslel ked si vecer "náhodou" videl prezliekat sa tu vnadnu susedu z panelaku naproti ...
... ale realne som chcel, kolko to stoji? tieto vypisy hovorov ? ...
u pevnej linky to je cca 1000...ale tam mas vse..u mobilov by to malo byt lacnejsie no nie tak podrobne a na ten sudny prikaz by si potreboval viac ako len usilie rodicov
este k tym vypisom o tych sms ... v zmluve mas aj nejaku ochranu osobnych udajov...myslim ze napriklad stymi sms to je tak ... ale este tam je hacik ze na koho je to tel.cislo napisane, ked je na rodicov tak si mozu o to poziadat je to akoze ich cislo ... ale sms myslim ze nieeee