Výťah vo vašom obytnom dome

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Výťah vo vašom obytnom dome

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím, u alfonza na medziposchodí sa mi zrodil nápad na novú tému, Výťah. Ak sme sedeli na medziposchodí výťah hučal ako v 45-tom v Rusku.
Určite aj vy máte nejaký "pekný a tichý" výťah vo vašom obytnom dome alebo v okolí.

No napríklad, zájdem ku kamošovi raz za čas a vo výťahu páchne močovka. No pekné privítanie. Alebo vo výťahu sú samé nápisy ako napr. Kontrafakt Hip-Hop a neviem ešte aké výplody.

Opíšte aj váš výťah! :D
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

divna tema :lol: nas vytah je uplne v poho. celkom cisty, nie moc hlucny, dokonca tam je zrkadlo :shock: prve sice ukradli ale druhe uz je tam dost dlho. ale to asi preto, ze je nad nim napisane: Kto toto zrkadlo ukradne, tomu nech ruka odpadne :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vytah tuto v baraku je ok ale je dost pomaly, no sak aj ten jeho vek 42 rokov robi svoje :wink:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

vytah v nasej bytovke je odstaveny dobrych 20 rokov ;-) porozoberane tlacidla na privolanie a v tych krabickach aj pokradnute diody a poprestrihovane draty a kadeco este mozne. :) esteze toto ma len 4 poschodia...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

vytah v baraku kde byvam ma okolo 20 rokov. este si pamatam ked ho stavali. nerad nim chodim, ale kazdy den sliapat na 5ku by sa mi nechcelo. nie je nic neobvykle ked je v nom nastate, naplute alebo je zadymeny od cigariet... par krat som sa v nom uz nedobrovolne ocitol zaseknuty, ale co uz...realita
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Curuj napísal:napisane: Kto toto zrkadlo ukradne, tomu nech ruka odpadne :D
hah no tak riadny rym.. to by mozno malo vacsi ucinok keby je tam napisane nieco ine ako ruka.. potom by si konkretne chlapci davali pozor :D

divna tema to je pravda :lol: o chvilu budeme opisovat aj autobusy v ktorych sa vezieme ...
no a nas vytah je strasne stary ale pocas chodu sa netrasie tak som stastny lebo by som sa asi pos*al od strachu ze sa ide zrutit .. a este k tomu byvam na najvyssom poschodi (7.)
pred par mesiacmi tam bolo umiestnene zrkadlo ktore zatial nastastie nik nevzal ale niekto ho stihol popisat..
raz som tam nasiel aj nagrcane takze ten vytah si uz presiel asi vsetkym :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

What a hell? Výťah? Nabudúce urob tému o poštových schránkach. Vaše orihané nemajú chyby.
K tomu nášmu výťahu dodám že istú dobu v ňom bol neskutočný smrad, odkedy sa odsťahoval náš sused /btw vyzeral ako Radar O'Railey z M.A.S.H./ ten smrad prestal.
Potom samozrejme Mešuge HupHap Kids dostali centrofixu tak "tagujú" do výťahu kadejakých Rytmusov, Kontrafaktov, ModroŽiarov, 50 haliernikov, Enimemov atp.
Alebo ako sa tam raz zjavil nápis: Zamykajte bránu, prespávajú v nej bezdomovci. Chcel som tam dopísať: "Veď ich nikto neukradne", ale nemal som nič po ruke a potom to nejaký dobrodruh strhol.
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

ta u nás je výťah v poslednom čase častejšie mimo prevádzky viac ako v prevádzke, za posledný týžden sa stihol 2x pokaziť - ale myslím si že to bude skor "kvalitnou" prácou servisu, ved má "iba" nejakých 18 rokov, čo sa mi v porovnaní s tým čo tu čítam v príspevkoch vyššie nezdá ani tak moc veľa.
Inak kabína vyzerá dosť slušne, zmizol iba kryt svetla a 1 žiarovka
januschka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa januschka »

Ked som isla ja nasim vytahom 1x (privat), myslela som,ze sa tej cesty nedozijem. A vlastne,myslim,si to stale :) A tiez sa v nom decka prejavuju centrofixami, tak aspon viem,ze co pocuvaju. :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ja byvam v rodinnom dome ale kamarat byva v bytovke a myslim ze ten vytah uz zazil vsetko...raz sa my stalo ze som isiel k nemu a nasiel som na kraji rozmackane hovno :lol: asi som myslel ze sa dovracam a to byval na 6 poschodi a vytah isiel ze som myslel ze moja babka tam bude skorsie :lol: !od vtedy chodim uz len po schodoch :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja vytah nemam...aspon mam o cosi viac pohyby po schodoch - na tretie poschodie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ked som zil v bytovke v Pezinku chodil som vytahom denne kedze som byval uplne hore na 7 poschodi a nejako som si ho moc nevsimal bol klasicky plechovy obcas sa zasekol samozrejme aj so mnou heh a bolo v nom kadeco vyrezane niecim ostrim do laku, bol aj celkom rychly da sa povedat no podla mna stale lepsi ako tie moderne v nemocniciach kde na tu obsluhu pomaly treba maturitu :roll: , inak na vytahy moc nechodim o kedy v nedalekej bytovke jedna padla z hora na dno ked v noci isla nastupit a kabina tam nebola :roll: a za druhe uz som 8 rok v rodinnom dome no vytah je na povodnom mieste kde som zil a myslim ze stav sa tiez nezmenil :)
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

No ja byvam v 5 poschodovom dome a nemame vytah, a pritom by mal byt podla zakona... :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tak nas vytah uz popisal Curuj :D
tak ja pridam z intrakov, tu mame s vytahmi zaujimave zazitky...
minuly rok na bloku C v noci "z nicoho nic" spadol vytah - vraj niekedy o pol tretej trano... dolu len bordel, atd... samozrejme nikto o nicom nevedel, a na opravu sme cakali pol roka :lol: a druhy vytah zatial samozrejme viacej nesiel, nez isiel (a to mal obsluzit 9 poschodi). Mam aj fotky, ako to vyzeralo po pade toho vytahu na prizemi, ale nemam ich na tomto PC :(
no a tento rok mame len 7 poschodi, dva vytahy, ale su velmi stare, maju aj kabinove dvere... jeden je v pohode (studaci ho "apgrejdovali" tak, ze netreba zatvarat kabinove vrata :D ) a ten druhy je riadne pokaslany - ked si ho zavolam, tak zastavi bud o poschodie nizsie, alebo vyssie, nikdy nie tam, kde som ja, a to ani vtedy, ked uz na mojom poschodi bol :roll: a zaujimave ze to nikoho netrapi :lol:
no a napisy vo vytahoch su samozrejmostou :wink:
Prílohy
z bloku D minuly rok
z bloku D minuly rok
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No normalne byvam v RD takze k tomu sa vyjadrovat nebudem, tam vytah nemame :) Ale na internate som ho prvy rok niekedy pouzival, ked sme byvali na tretom a bol dost pomaly a hlavne mal este stare zapojenie, cize ked isiel z piateho na prizemie, tak pekne presiel okolo az dole a potom sa vracal na 3ku :) Takze dole som chodil radsej peso. A inak sim vytah vnimal iba ked som pred maturou chodil na doucovanie na Furcu, ale myslim, ze sa na to dalo zvyknut v pohode.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nase vytahy su v pohode (mame v dome 2), dost velke, so zrkadlom, niesu to este tie stare ktore privolavas velkym ciernym gombikom ked su volne, ale tie novsie ktore proste kedykolvek privolas a cakas, pricom po ceste dole zastavuju a zberaju ludi. Niesu ani velmi spinave, ani vela napisov tam nieje (vzdy ma rozosmeje jeden co je tam este od cias zakladky, kde je napisane "Lubim Andreja XXXX" pricom je tam moje priezvisko, akurat ze ja som Juraj, Andrej je moj mladsi bratranec a byva na druhom konci mesta :D) akurat ma strasne vedia vytocit tie debilne hovada co nepoznaju sprchu a vytah po nich este niekolko hodin nechutne pachne potom, alebo nejakymi odpadkami. Zabijal by som. Ked je tam nafajcene tak to uz fakt neznasam, ruky lamat takym kretenom co nevedia vydrzat 42 sekund (tolko to vytahu trva z najvyssieho poschodia na prizemie, meral som ked som bol mensi ;)) aby si zapalili.

Smrt nedockavym fajciarom a detom s fixkami! :smt079
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

alfonz napísal:Nabudúce urob tému o poštových schránkach. Vaše orihané nemajú chyby.
No a Rambova schránka? Nehovoril si mi, že chcete mu doriadiť aj tú ktorú má a nakresliť s centráčkou? :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

My máme výťah v celkom dobrom stave. Asi pred 7-8 rokmi tam bolo nasrané a nikto sa to neunúval umyť tak asi mesiac sme sa vyvážali v hovnách :D. Si pamätám som mal asi 8 rokov šiel som s kamarátom domov a taká debilná suseda sa nás opýtala: Chlapci, neviete kto nám tu do výťahu nakakal ? ( :smt044 ). Vnútri máme zrkadlo, ktoré je do polky rozbité, na vrchu výťahu sa nachádza osvetlenie na ktorom je centrofixou napísané: Čo čumíš ? :D a to je asi všetko... :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

občas strčím prst do oflusaných tlačítok, ale inak funguje. Nikdy sme nemali problém s výťahom. Niekoľkokrát sa zasekol, hneď opravili, občas mi padli aj kľúče, ale hneď vybrali. Celkom sa aj starajú o údržbu. Nemám vo vchode ani sopliakov, čo by ho poškodzovali alebo kreslili po stenách. Smrad ani nepamätám.

Sranda je, že vždy poznám kto išiel výťahom, každý má taký charakteristický zápach a najmä poznám moju peknú susedku, ach tá krásne vonia :smt050
Napísať odpoveď