problém s instalcí Win na SATA

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
the| Gamer
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

problém s instalcí Win na SATA

Príspevok od používateľa the| Gamer »

Dobrý den,

poslední dvě reinstalace Winu na mém PC se SATA disky proběhlo v pořádku teď však najednou instalace blbne a to u driveru na SATA (ano pořád dokola omývající se problém) po vyzkoušení několika driveru stažených z internetu, po zkoužce programu Nlite (itegrace ovládáču + ořezání Windowsů jako takové) jsem se rozhodl že napíšu zde prootže už jsem fakt zoufalý na netu nevím kolik návodů jsem našel ale nic nejelo, buď jsem skončil u této chyby

Kód: Vybrať všetko

***STOP: 0x0000007B (0xF741B84C,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)
INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
nebo této chyby

Kód: Vybrať všetko

Nejsou k dispozici žádné disky blablabla
.
Mám základní desku Gigabyte K8VT890 s chipsetem K8T890 (ViA). Pokud má někdo stejnou tak mi pls zkuste poslat vaše drivery (přesně ty soubory jak je mám nahrát na disketu) protože už fakt nevím co mám dělat :(.

Za případnou pomoc budu moc vděčný.

P.S. zkoušel jsem vypnou nativní podporu v biosu ... nic
P.P.S mám 64bit procák ale 32bit Win takže ovládače v 32bitech
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Neviem v akom stave je tvoj disk, ale skusil by som ho naformatovat napr. pomocou live cd s linuxom napr. Ubuntu, pripadne UBCD alebo Hirens boot CD, su tam nastroje na uplne zmazanie celeho disku. Potom zopakoval so spravnymi ovladacmi Sata k tvojej doske. Co som pozeral na MS strankach : http://support.microsoft.com/kb/324103 , tak by sa mohlo jednat o virus ale taktiez zle ovladace atd.
the| Gamer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa the| Gamer »

tak jsem se dostal do fáze kdy mi nejde zkopírovat viaraid.sys/.inf/.cat z diskety ... zkouším editovat txtsetup.oem ale zatím bezvýznamně.
Napísať odpoveď