digitalny satelit-kody

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

digitalny satelit-kody

Príspevok od používateľa Monako2 »

neviete mi poradit ohladom digitalneho satelitu ci sa da nejako obist to aby sa nemuseli stale kupovat karty ako sky link... pocul som ze na to existuju rozne kody, ale nerozumiem sa tomu vobec tak by som potreboval poradit. dakujem za rozumne tipy
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ahoj, trocha sa do toho rozumiem ale je to nelegalne ak chces mozme otom pokecat cez ss a dam ti neake stranky a tak ok? a napis mi ak chces
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Filipito napísal:ahoj, trocha sa do toho rozumiem ale je to nelegalne ak chces mozme otom pokecat cez ss a dam ti neake stranky a tak ok? a napis mi ak chces
dik moc. to neni aj tak pre mna.
ak je to proti pravidlam tak lock :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ak existuje finta na cryptoworksovy skylink, ktora je lacnejsia ako origo karta, tak to chcem vidiet (okrem diablo kariet).
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

spolocnost ktora poskytuje tieto sluzby,hromadne menila pred casom sposob kodovania, kedze bolo velmi jednoduche to osrat, ja len viem ze teraz sa to uz neda tak lahko....chce to posprtat..jeden cas som sa o to strasne zaujimal, aj som palil karty aj satelity :D ale uz som z fachu von..mozno by som nasiel este dake linky niekde v textakoch
k6 napísal:Ak existuje finta na cryptoworksovy skylink, ktora je lacnejsia ako origo karta, tak to chcem vidiet (okrem diablo kariet).
prisli na to ako osrat skylink prvy krat, pridu na to aj druhy krat.. a mozno uz aj prisli, otazka je kedy sa t dostane von,pan boh nas chran ak daju dynamicke kodovanie kde sa kody menia kazde 3 hodiny..to uz iba dreambox,,linux a automaticky download :D a to si fakt radsej zaplatim digi TV
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Kvalita digi tv? Radsej budem pozerat do steny. Nastastie ma zachranuje prijem 27 druzic s asi 1500 programami, takze nejak si snad uz poradim :) Ano, kedysi ficali goldwafery a FUNky na Viacess, Irdeto a podobne srandy, dnes uz je to celkom hardcore. A zas take easy osrat to nebolo, i ked dnes je to zlozitejsie. Stacil matrix cam. Inac aj stare slovlink karty (biele) sa nemenili celoplosne, ale len niektore serie. Ja napriklad dodnes mam v prijmaci staru a fici. Inac k tomu Dreamboxu - ono dream je v podstate nevyhnutny pre cloveka s trosku hlbsim zaujmom o tuto problematiku ;) Ale co, stare dobre casy su prec. Dnesne kodovacie systemy su uplne o inom, ich pochopenie suvisiace s pravdepodobnostou ich "breaku" vyzaduje vela casu. No a samozrejme aj penazi, potrebujes karty (tzv. lalie - ciste karty), ci uz OPOSy alebo FUNky, Diablo... K tomu adekvatny programator, co tiez nestoji malo. No a samozrejme este CAM moduly atd... Pre laika je to celkom draha a casovo narocna zabava.
prami
Novice
Novice

Re: digitalny satelit-kody

Príspevok od používateľa prami »

Ahoj čital som o tých skylink kartách vedel by si mi niečo poradiť skylink premium mi konči 6.3.2010 pls poraď ďakujem vo pred
Napísať odpoveď