Kniha Walk to remember

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kniha Walk to remember

Príspevok od používateľa wolodo »

hladam knihu o tomto filme.... zevraj taka existuje, je to starsie vydanie.... ake nieco niekto najdete budem vdacny.... snazil som sa najst na nete... a viem ze bude asi najlepsie zajst do knihkupectva ale tam zatial nemam cas tak sa vas tu aspon pytam...

a chcelo by to slovensku verziu hadam taka bude......
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Kniha je tu v anglictine: http://www.dunaj.sk/store/GoodsDetail.a ... SK01459464

A toto zo stranky supermusic.sk : 1.1.2007 19:37 - Mandy - :odpovedaj:
KNIHA NEZABUDNUTELNA CESTA , A Walk To Remember
!!!!!!!!!TOTO JE FAKT DOBRÁ PONUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čaute decká. Preložila som knihu A WALK TO REMEMBER(Nezabudnutelna cesta). Ak by mal ktosi o tento preklad záujem, stačí, ak mi napíšete na mailovú adresu [email protected]. Je to seriózne, nemusíte mať obavy. Cena je 100 Sk. Len mi napíšte, že máte záujem, ja vám pošlem svoju adresu, vy mi pošlete poštou 100Sk a ja vám hneď po obdržaní peňazí pošlem knihu cez internet. Ešte raz opakujem: JE TO SERIÓZNE!!! Teším sa, ak vám niektorým týmto pomôžem (najmä tým, ktorý nevedia po anglicky a nemôžu si prečítať túto úžasnú knihu v origináli) Prejem všetkým krásny deň! Mandy...

TAK NEVIEM SNAD TI TO ASPON TROCHA POMOHLO :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vsade som nasiel iba anglicku verziu, nasiel som vsak tento starsi inzerat, tak skus kontaktovat, vyzera to tak, ze to je ceska verzia, v knizniciach ho maju, takze teoreticky by sa dala zohnat
Napísať odpoveď