wesley17 napísal:tak vidim ze tuto temu treba trochu ozivit
toto je moj terajsi ksicht... chcem sa ist dat ostrihat, asi na kratko... aky strih by ste mi odporucili?
Tak neviem,ci si uz ostrihany,ale asi ano.Ale ak mas uces ako podla obrazku,co si si vybral,podla mna ti to ide. take nieco strapate
januschka napísal:Tak neviem,ci si uz ostrihany,ale asi ano.Ale ak mas uces ako podla obrazku,co si si vybral,podla mna ti to ide. take nieco strapate
dik... no uz som ostrihany,ale dal som si to len tak troschu podstrihnut... kupil som lak a tuzidlo a volaco som aj vymyslel ... ale nijaka velka zmena... ak chces,zajtra mozem dat aj fotku
Mam cierne vlasy skoro take iste ako jacoolbo a chcem si dat na cirko taky blond melir a neviem ako to bude vyzerat mate niekto skusenosti na ciernych vlasoch ? MAma mi vravela , že to asi budem musieť davať 2 krat lebo na prvi krat mi to chytí do oranžova ...
Ak si to dáš spraviť v kaderníctve, tak ti to nechá pôsobiť, ako uzná za vhodné, že je treba, takže by som sa nebála. Riskantné je, keď to budeš skúšať doma
bolek napísal:Ak si to dáš spraviť v kaderníctve, tak ti to nechá pôsobiť, ako uzná za vhodné, že je treba, takže by som sa nebála. Riskantné je, keď to budeš skúšať doma
Dakujem neprosím minut 400sk miesto 100 ? ee dik /zmena je život
Joxxo: Spravis to aj doma, nie je to ziadny problem. Niekolkokrat som si to robil a ani raz nebol problem. Mam hnede vlasy a ked som to nechal dlhsie (tak 45-50min), tak to vzdy velmi dobre chytilo, uplne zlte... a ked to po dvoch az troch tyzdnoch vybledne od slnka a vlasy sa pravidelne zmivaju, tak to dostane nadych zlto-sivej farby s vyrastenymi korienkami - to je na tom najlepsie