Hola, mam problem.
Nemal som pozapajane kable v PC lebo som tam mal iny a ked prisiel spoluziak tak ho chcel zapnut, tak ich "zapojil". Zapol a len zacal nabiehat bios ked to zastalo a vkuse pipalo. Tak to vypol vypinacom od zdroja a ja som to pozapajal spravne. Akurat ze teraz ked znova zapnem vypinac od zdroja tak hned PC zacne nabiehat, nereaguje na nic (ani na off a reset tlacidlo na bedni) a ani do monitora nejde ziadny signal. Proste sa len zapne a huci.
Nejake napady?
PC nereaguje
ja by som to riesil asi tak, ze v prvom rade by som polamal ruky tomu kamaratovy..
Dalej by som to cele dal von...na stvol, najlepsie na daky molytan, proste daco co nevedie elektriku.. vsetko von..aby ostala len maticna s cpu a zdroj..ostatok poodpajat
a este pc speaker
a zapnut to..bez ramiek a grafiky proste bez nicoho len mb+cpu..malo by vypipat error, asi ze nema ramky to je tak (tusim) 1s piip 1s ticho
potom dolozit ramky a mal by pipat ze nema grafiku...to je dako pip piiiip pip pip pip
tazko sa to pise.
a postupne pripajat a pripajat
takze asi tak
Dalej by som to cele dal von...na stvol, najlepsie na daky molytan, proste daco co nevedie elektriku.. vsetko von..aby ostala len maticna s cpu a zdroj..ostatok poodpajat
a este pc speaker
a zapnut to..bez ramiek a grafiky proste bez nicoho len mb+cpu..malo by vypipat error, asi ze nema ramky to je tak (tusim) 1s piip 1s ticho
potom dolozit ramky a mal by pipat ze nema grafiku...to je dako pip piiiip pip pip pip
a postupne pripajat a pripajat
takze asi tak