Hiphoper + Emáčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Kasli na nu, uz len to, ze je emo vypoveda o jej rozumnosti...
A ako pravy hoper mozes mat na party za predpokladu dostatocne nizkeho rozkroku, najvacsieho tricka a dokonale rovneho siltu 2 kur*y na kazdy prst, tak co tu riesis nejaku emacku?
PS: ona sa nezabije, iba keca ako kazdy emak na Slovensku
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

GothaR napísal:Kasli na nu, uz len to, ze je emo vypoveda o jej rozumnosti...
A ako pravy hoper mozes mat na party za predpokladu dostatocne nizkeho rozkroku, najvacsieho tricka a dokonale rovneho siltu 2 kur*y na kazdy prst, tak co tu riesis nejaku emacku?
OMG :lol:

- ne ako vazne, aj keby sa toto vyriesilo a budes snou chodit dalej a nastupia vaznejsie problemy tak co, zabije sa , vycuvat sa z toho neda uplne, len jej proste povedz ze ten cas co sa stretavate ti nestaci a ak nepride naprava tak end...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Hiphoper + Emáčka

Príspevok od používateľa addictor »

Young K' napísal:Noo, tak ono to je takto: Problem ma moj kamos (dajme tomu ze sa vola Martin) hiphoper, chodi s emackou(napr. Ivana). Chodia spolu tak 4-5 mesiacov. Obidvaja maju 16. Ivana ma este s par typkami kapelu. Ivanina kapela sa postupom casu stala kamenom urazu. Ma doma vychadzky iba do 18.00(cez tyzden) a ide do skusobne o 16.00. Skonci o 17.30 a zavola Martinovi ci nejde von. On samozrejme ide, ale uz vie ze iba do 18.00. Martin ju ma fakt rad, ale trapi sa, ze uprednostnuje kapelu pred nim. Povedali by ste asi ze na neho kasle, avsak ked ju chce nechat, tak mu na icq vypisuje ako ho ma strasne rada a ze sa zabije..

Tak by som vas prosil o nazor pls nechajte si nazory typu "maju len 16, to este neni laska", z ich pohladu to take neni..

dikes moc

//edit: rackom: ona mu to uz aj navrhla, ale on Emo zo srdca neznasa..
midnight_man: Ivana ma mladsieho brata, ktoreho musi vybrat zo skoly a potom s nim byt doma kym nepride mama..
ak neexistuju medzi nimi kompromisy, tak taky vztah nema perspektivu... ak ma zauzivany taky stereotyp a nechce ho pozmenit, tak jej to asi tak vyhovuje....

BTW: ako je mozne, ze zo srdca neznasa EMO a najde si ako priatelku emacku...??? :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Zmazal som už 3 príspevky, ale fakt neviem čo na toto napísať :? sorry
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

GothaR napísal: PS: ona sa nezabije, iba keca ako kazdy emak na Slovensku
Keby k tomu pristupovali hned by bol svet krajsi :D
Nakoniec este namiesto seba doreze tvojho kamarata nato bacha!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Chcel som svojim príspevkom len to len povedať, že ten názov témy a tá definícia "problému" ma nejak vedie k tomu aby som to ani nebral vážne, aj keď viem že pre 16 ročného človeka v puberte je to iné. Takže skôr musia na to prísť sami a dospieť... nič viac. snáď si nikto neublíži :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

addictor napísal:BTW: ako je mozne, ze zo srdca neznasa EMO a najde si ako priatelku emacku...??? :roll:
Mozno sa na to dala az ked spolu uz chodili, co nevies ake su dnesne 12-16rocne baby? Kazdy den vyznavaju iny styl :roll:

Tento vztah nema fakt ziadnu perspektivu ak nechce ani jeden z nich ustupit pre blaho oboch. Ak by som nejaku babu natolko lubil ako tu pises, tak by som sa obetoval a isiel na tu skusku jej kapely aj ked zo srdca neznasam ten dany styl hudby. Ak kompromisy nechcu robit tak nech su vdacny aspon za ti malu chvilku casu co mozu byt spolu a nech sa nestazuju.
Ja som sa s dievcatom ktore som lubil stretaval len cez vikendy a bol som velmi vdacny ze mozme par chvil stravit spolu. Co by som vtedy dal za pol hodku kazdy den.

A vy podaktori co odsudzujete taketo vztahy len kvoli veku: spomente si na to ked ste vy mali 16 a mali ste babu ktoru ste nadovsetko lubili, niekto to odsudzoval niekto to chapal, kazdy si tym prejde, ci presiel. Laska je krasna v akomkolvek veku, ci uz to je 13 alebo 40 rokov :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Young K' napísal:Noo, tak ono to je takto: Problem ma moj kamos (dajme tomu ze sa vola Martin) hiphoper, chodi s emackou(napr. Ivana). Chodia spolu tak 4-5 mesiacov. Obidvaja maju 16. Ivana ma este s par typkami kapelu. Ivanina kapela sa postupom casu stala kamenom urazu. Ma doma vychadzky iba do 18.00(cez tyzden) a ide do skusobne o 16.00. Skonci o 17.30 a zavola Martinovi ci nejde von. On samozrejme ide, ale uz vie ze iba do 18.00. Martin ju ma fakt rad, ale trapi sa, ze uprednostnuje kapelu pred nim. Povedali by ste asi ze na neho kasle, avsak ked ju chce nechat, tak mu na icq vypisuje ako ho ma strasne rada a ze sa zabije..

Tak by som vas prosil o nazor pls nechajte si nazory typu "maju len 16, to este neni laska", z ich pohladu to take neni..
Po 15tich minútach smiechu som sa rozhodol napísať príspevok.

No opäť tu máme problém hodnôt a problém vekový (áno viem, že si to nechcel počuť, ale nezdržím sa). Prvý problém si musí definitívne vyriešiť baba a to - kapela, alebo chalan, nakoľko vzhľadom na jej rodičom to asi inak nepôjde a byť ja na mieste rodiča a príde za mnou začiernená EMOpuberťáčka, tak jej asi nevýdem v ústrety. Inak fakt netuším postoj jej rodičov ku tomu, že hrá v kapele apod. S tým, že sa zabije. Po prvé je to súčasť EMO folklóru a po druhé vhodný psychický nátlak na chalana - nič viac v tom nie je. Vekový problém tu už rozobrali dostatočne kolegovia. Teraz je na pľaci chalan - HHoper, ktorý nenávidí EMO, ale má takú holku. Tu krásne vidíme selektivitu hodnôt a na druhej strane neverím, že jej štýl v ňom nevyvoláva nejaký odpor. Inak by to bol pózer (čo je mimochodom v tom veku vysoko pravdepodobné).

Celý načrtnutý problém by som preto nevidel v štýloch, ani v stretávkach, ale skôr v tom, že náš párik proste nie je schopný robiť jeden pre druhého ústupky. Ešte majú iné priority, ako partnerský vzťah, etc. ...
Že chalan napísal, že sa chce rozísť vidím ako rozumný krok a ty, ako kamarát by si ho v tom z racionálneho hľadiska mal podporovať. Viem, že je to iné, pokiaľ s tými ľuďmi žiješ a si každý deň, no v konečnom dôsledku by som to nevidel inak, ako na rozchod - z kohokoľvek iniciatívy. Aby zachránila vzťah, tak by sa musela vzdať kapely, o čom ale pochybujem - na základe ešte iných priorít v tomto veku. Nerob preto z toho tragédiu, každý z nich sa z toho vylíže.
Toľko odomňa.

//PACO8:
Jasné, že väčšina z nás mala vzťahy, podobné tým, ktoré si nakonci opísal a mysleli sme si vtedy, ako niekoho hrozitánsky ľúbime pomaly na celý život. To beriem, aspoň u mňa to bolo tak. Ale - neviem koľko máš rokov - ale "cit lásky" sa u každého vyvíja, preto pokladám za nevhodné používať rovnaký termín na vzplanutie, ešte partnermi dobre nepoznaného citu a na vyzretú lásku napr 25ročných ľúdí. Láska krásna je, áno, v akomkoľvek veku, len bacha na dehonestáciu toho termínu. Aspoň pre mňa.

//díki snažím sa :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

PACO8 napísal:
A vy podaktori co odsudzujete taketo vztahy len kvoli veku: spomente si na to ked ste vy mali 16 a mali ste babu ktoru ste nadovsetko lubili, niekto to odsudzoval niekto to chapal, kazdy si tym prejde, ci presiel. Laska je krasna v akomkolvek veku, ci uz to je 13 alebo 40 rokov :wink:
teraz mam 18 a viem ako to je, viem ake su dievcata, mi sa len snazime vliat stipku "racia" do vsetkeho...nikdo ti tu nebude radit "zle" alebo napriek..kazdy sa snazi poradit podla svojich doterajsich skusenosti. Snazi sa dat taku radu aby sa situacia vyvinula co najlepsie..a ci zoberes v uvahu vek alebo nie, je to tvoja vec...ale kazdy kdo tym preisel a ma isty nadlhad vie ze ten vek chviat nechtiac hra svoju rolu...tam sa neda svietit
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

keby dotycni neriesli blbosti typu "emo styl" a "hiphop styl" tak by sa im zilo ovela lepsie :roll:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

jin, midnight man: Mam 16, to co som napisal je moj pohlad na tuto vec, pretoze az prilis vela uzivatelov tohto fora odsudzuje vsetky "vztahy" alebo vztahy len podla veku co nie vzdy moze byt rovnaky meter na vsetkych. Samozrejme v tomto veku sa neda vraviet o vztahoch na cely zivot (aj ked je male % tych co tak skoncili), ale myslim ze lasku netreba odsudzovat v ziadnom veku.
Jin beriem ze pre teba je pojem "laska" trosku iny ako pre mladsich ci starsich ludi, ale kazdy ho vnima z tej svojej strany, preto by som neodsudzoval nic len na zaklade veku, tym nevravim ze to prave ty robis, no najdu sa aj taki uzivatelia.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pinacolada napísal:keby dotycni neriesli blbosti typu "emo styl" a "hiphop styl" tak by sa im zilo ovela lepsie :roll:
keby neboli holky v puberte take zamotane zilo by sa nam vsetkym lepsie :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Paco má pravdu, každý z nás to zažil. Ja tiež, a viem že láska to určite bola. Aj keď slepá ;) Ale moje city boli čisté, pekné a úprimné a bral som to dosť vážne... vtedy. Ale práve tí ktorí to zažili vedia že je to láska ale trochu iná, treba ju brať trochu inak. Ja sa nesmejem z veku len z toho ako spoločnosť a trendy vždy popletú mladým ľuďom hlavy :) (ale aj to je súčasť puberty no)

//edit:
midnight_man napísal:keby neboli holky v puberte take zamotane zilo by sa nam vsetkym lepsie :D
Keby len v puberte :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no ja neviem, ale uz len z nazvu temy emo + hiphop...nie ze by niekto vravel ze taki ludia sa nemaju davat dokopy ale su dve uplne rozdielne filozofie a uz ked sa maju vazne takto radi ako sa to opisuje, tak nechapem uz vobec....lebo ked uz mas niekoho vazne rad tak chces s nim travit volne chvile, mas pribliznu ideu o svete, o zivote, ved chces aby podporoval jeden druheho a podobne....

podla mna o co tu ide je klasicky pripad 16 rocnych parov...ona pekna zenska, on chce zasunut. najlepsie do peknej zenskej aby to stalo za to. a nerozmysla ci ta osoba s nim zdiela nieco rovnakeho, v com mozu spolu napredovat, sa podrzat a pod. zenska mlada, sa namota, zacne prejavovat city, tak to chyti aj chlapika, i ked on sam este nevie ci to je presne co chce...ale tak dick thinking is prevailing over the rational one...a tak to potom vyzera..

A TERAZ RADA:
ak sa mate radi, tak v takom mladom veku nech sa venuju sebe. avsak ta zenska uprednostnuje kapelu, je to normalne, chce nieco dosiahnut, potrebuje sa este rozvijat, tak nech ju ten chalan v tom podporuje, ale skor nech sa na to vyserie, lebo nie je to este to prae orechove, je to taky klamlivy naznak.

------------------------
PS: bolo to narocne pisat ten prispevok aby sa dotykal toho chalana a nie autora prispevku :-D tak dufam ze vyjdete z tych pomenovani osob.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jasne, 70% ludi mi samozrejme nebude verit ale ja by som jej zfleku povedal "Tak sa zabi, pi*a sprosta." a viac by som sa jej ani nezdravil. Taketo ubohe detinske vydieranie je proste maximalna debilita, pricom sa na 99% neodvazi ani nechat tampon v skare dlsie ako 4 hodiny, nieto este si siahat na zivot. Chlapec by sa mal uvedomit, alebo sa zacat ucit brechat a kupit si obojok.

Cize verdikt pre to dievca - "Naser si."

Zkarmujte ma emaci, hyper-empatisti a obmedzenci, a nech vas ani nenapadne sa podpisovat, jezisi.

//
mi-chau napísal:Tak to ti nezozeriem, urcite si to ty a nie "tvoj kamos", este aj v avatare mas nejakeho gangstu. Prilis horlivo obhajujes cit medzi nimi, a takto hlboho vidiet do problematiky denneho programu priatelky kamarata nieje bezne. Pachatel usvedcen, pripad zaviram.
:smt048 :aasmile1:
Young K'
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Young K' »

mi-chau napísal:Tak to ti nezozeriem, urcite si to ty a nie "tvoj kamos", este aj v avatare mas nejakeho gangstu. Prilis horlivo obhajujes cit medzi nimi, a takto hlboho vidiet do problematiky denneho programu priatelky kamarata nieje bezne. Pachatel usvedcen, pripad zaviram.
sry, vedla.. :)

nakoniec som dosiel k tomu, co som si na zaciatku myslel a odkedy ma poziadal o pomoc, tak som ho usmernoval k rozchodu, chcel som len pocut nazor niekoho zvonku.. dikes moc
*lock pls*
Sheep
Addict
Addict

Gangy napísal:Jasne, 70% ludi mi samozrejme nebude verit ale ja by som jej zfleku povedal "Tak sa zabi, pi*a sprosta." a viac by som sa jej ani nezdravil. Taketo ubohe detinske vydieranie je proste maximalna debilita, pricom sa na 99% neodvazi ani nechat tampon v skare dlsie ako 4 hodiny, nieto este si siahat na zivot. Chlapec by sa mal uvedomit, alebo sa zacat ucit brechat a kupit si obojok.

Cize verdikt pre to dievca - "Naser si."

Zkarmujte ma emaci, hyper-empatisti a obmedzenci, a nech vas ani nenapadne sa podpisovat, jezisi.
No vravi sa ze malo emakov ma ozaj odvahu na samovrazdu ale ajtak co keby sa opravdu zabila, ty by si sa potom necitil vinny ze si ju istym sposobom motivoval k sebevrazde? Ajkeby si sa necitil vinnym ani nic podobne neverim ze by si v pohode dalej spal a zil akoze sa nic nestalo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nieco podobne sa mi uz bohuzial stalo. Vina tu je ale spavam kludne.

Ak by sa kvoli mne zabila nejaka EMO sliepka kvoli tomu ze so mnou nemohla byt 20 minut denne a tahat ma za nos, urcite by som to niesol ovela lahsie, nez ked je to niekdo blizsi...

Nepoznas ma a nevies aky som v skutocnosti, ci co za sebou mam. Ver mi ze ked tu napisem ze by som jej nieco povedal, tak by som jej to povedal. Ci sa to uz niekomu paci alebo nie, alebo by on sam na to nemal zaludok, to uz je predsa jeho vec. Bohuzial.
Sheep
Addict
Addict

Gangy napísal:Nieco podobne sa mi uz bohuzial stalo. Vina tu je ale spavam kludne.

Ak by sa kvoli mne zabila nejaka EMO sliepka kvoli tomu ze so mnou nemohla byt 20 minut denne a tahat ma za nos, urcite by som to niesol ovela lahsie, nez ked je to niekdo blizsi...

Nepoznas ma a nevies aky som v skutocnosti, ci co za sebou mam. Ver mi ze ked tu napisem ze by som jej nieco povedal, tak by som jej to povedal. Ci sa to uz niekomu paci alebo nie, alebo by on sam na to nemal zaludok, to uz je predsa jeho vec. Bohuzial.
svoj post som myslel skor tak ze keby si mal s takou holkou nejaky blizzsi vztah zeby ta to trapilo...to ak chcel chlapec len zasunut tak to by netrapilo ani mna a reagoval by som podobne jak ty aj ked asi nie az tak ostro :wink:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Sheep: ale ty dvaja nemaju blizsi vztah, im ide len o to ze jeden chce byt Hip-Hoper a druha chce byt EMO za kazdu cenu a ziadna laska im v tom nezabrani... keby sa mali naozaj radi tak tento post tu nevznikne
Napísať odpoveď