Zivotny sen ?
A co chces dosiahnut ty tym ze "nebudes mat v p*c*"?
.Ja si myslim ze len skaredymi slovami povedal ze to chce nechat plynut spontanne a nema ziadne sny.Aky zivot si spravis taky ho budes mat.Aj ty mozes byt prachac ako bill gates a mozes mat roztrusenych 20 velkych vil po celom svete .. len sa musis vypracovat.Ja smo jednoznacne za spontanne prezitie zvysku zivota po skole
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak ja som oproti niektorym narocnejsi.
moj sen :
byvat niekde v karibiku vo vilke priamo na plazi.pri sebe nejaku polovicku ktora by splnala vsetky moje predstavy o zene.okolo seba vsetkych kamaratov.cez den sa clnkovat,rybarcit,starat sa o zahradku
, venovat sa zienke.pri zapade slnka popijat captain morgan na plazi a kazdu noc zur az do rana 
+ jeden nesplnitelny sen: byt vyznamnym clovekom ktoreho si budu pametat aj o 2000 rokov neskor
(v dobrom samozrejme)
moj sen :
byvat niekde v karibiku vo vilke priamo na plazi.pri sebe nejaku polovicku ktora by splnala vsetky moje predstavy o zene.okolo seba vsetkych kamaratov.cez den sa clnkovat,rybarcit,starat sa o zahradku
+ jeden nesplnitelny sen: byt vyznamnym clovekom ktoreho si budu pametat aj o 2000 rokov neskor
no ja budem asi skor tradicnejsi aj ked si na tradicie teda vela nepotrpim....
ja by som chcel mat len super robotku co ma bavy a je za nu vela love , potom peknu a milu ,... zenu, a nejakych dvoch potomkov....to je moj sen a to mi totalne staci
(a kedze som fantasy maniak tak moj neoficialny sen je aby som bol v nejakom takomto pribehu kde su nadprirodzene vecicky nejaky borec)
ja by som chcel mat len super robotku co ma bavy a je za nu vela love , potom peknu a milu ,... zenu, a nejakych dvoch potomkov....to je moj sen a to mi totalne staci
(a kedze som fantasy maniak tak moj neoficialny sen je aby som bol v nejakom takomto pribehu kde su nadprirodzene vecicky nejaky borec)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
neda sa to uplne nazvat "zivotnym snom", ale je to jedna z veci, ktoru je tazko si stale zachovat "rovnaku"...nie je to jednoduche, ale je to moj sen si ju zachovat-nebyt chameleon(Oťapilov)...myslim si ze by bolo zbytocne pisat, ze chcem mat fajn zenu, rodinu, zamestnanie, majetok,...po tom tuzi snad kazdy(resp. koho je snom ostat sam bez penazi, byvania,...?)...niekto zase moze tuzit po porshe, ferrari alebo o vile, ale ten sen, po ktorom tuzim je asi dolezitejsi ako cokolvek ine, co sa da kupithojko napísal:violator: To je co za sen???
//btw fabo- suhlasim
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa: