Nazdar mam jeden problem: Nedavno som kupil router(Netgear RP614v4) a pri nastavovani cez www.routerlogin.com som zadal heslo a meno ktore som zabudol. Dalo by sa nejako zistit Bez toho aby som musel resetnut router(piše v navode), lebo sa mi nechce babrat s nastavovanim odznova . dik
akoze diky za K-,ale prichadzat na posrate heslo na routri budes rok cez brute force.Namiesto pisania tohto topicku a davania mne K- si to uz mohol mat 10x nastavene
Pravdepodobnosť, že niekto má taký istý router a ešte si aj zabudol heslo a číta toto forum nie je až taká veľká ako je pravdepodobnosť nájdenia riešenia v manuáli, na webe výrobcu, faq, forum a iný support u nich.
Pohľadal som s Google a našiel toto, čítať som to nečítal ani nebudem ale mohlo by tam byť riešenie:
aaaa napísal:da sa vsetko hod si brutus, daj tam word list alebo brute force a pojde vsetko, len si tam zadaj priblizne parametre lebo by si to hackoval dost dlho.
stiahni si ho a pozri sa o com je a co vsetko hackuje. Je tam pop3 ftp a ine somariny no das si http a ipcku routeru (192.168.100.252) a dole si das user, a v pravo mas word list alebo bruteforce.
aj ked tam mas iba cisla a je to viac ako 3-4 miestne, tak ti to bude hladat a najde ti to az vtedy, ked slovenko bude velmocou sveta.. a ked najdes brutus na internete, ktory nebude zavirovany, mozes ho poslat sem.) ja som zatial taky nenasiel.
Pravdepodobnosť, že niekto má taký istý router a ešte si aj zabudol heslo a číta toto forum nie je až taká veľká ako je pravdepodobnosť nájdenia riešenia v manuáli, na webe výrobcu, faq, forum a iný support u nich.
Pohľadal som s Google a našiel toto, čítať som to nečítal ani nebudem ale mohlo by tam byť riešenie: