Víno ročník '68

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

za 1100sk tak kupis najskor PRIOR cervene ovocne dezertne stolove akostne v sklenenej flaske z vrchnakom ake su na pive. :-)

urcite by si svojho ocka takymto vinom potesil, no myslim si ze je ovela viac veci ktore pripominaju rok 1968 a mohli by ho velmi prijemne a milo prekvapit. mozno nejaky retro budik, stare vydanie jeho oblubeneho casopisu (mozno ABC), lavova lampa, maly okupacny tank, ci zvonove nohavice....viem ze ma tu nenapadlo to spravne co by sa tu hodilo, ale verim tomu ze ty uz budes vediet co je spravne.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ZAP napísal:za 1100sk tak kupis najskor PRIOR cervene ovocne dezertne stolove akostne v sklenenej flaske z vrchnakom ake su na pive. :-)

urcite by si svojho ocka takymto vinom potesil, no myslim si ze je ovela viac veci ktore pripominaju rok 1968 a mohli by ho velmi prijemne a milo prekvapit. mozno nejaky retro budik, stare vydanie jeho oblubeneho casopisu (mozno ABC), lavova lampa, maly okupacny tank, ci zvonove nohavice....viem ze ma tu nenapadlo to spravne co by sa tu hodilo, ale verim tomu ze ty uz budes vediet co je spravne.
Nakoniec to bude nejaka krabicova Hradna Pani alebo nejak tak sa to vola :D
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak zase az take vino nekupim... ;)

no praveze som rozmyslal nad viacerymy vecami z '68 ale vino je jediny produkt ktory by sa dal asi zohnat.... co najlachsie... no ale ako vidim tak to tak nebude a kupim mu asi metaxu 7* a za zvysne este nieco k tomu a bude pokoj....
Napísať odpoveď