No mne sa to s tým autom stalo až na to, že ho nabúral podnapítý brat ale auto som mal na starosti ja a nebola to prvá jazda....potom som bol doma a keď som počul výťah ako zastavil ráno na našom poschodí a ja som vedel že to je otec čo ide z nočnej.....tak vtedy som chcel umrieť a srdce mi bušilo ako o závod...to už nechcem nikdy v živote zažiť.
Aká je vaša životná nočná mora?
Aká je vaša životná nočná mora?
Sem píšte všetko čo by ste v živote nechceli zažiť. Píšte všetko. Napríklad rozbiť otcove auto po prvej jazde a potom mu to oznámiť, mať dom psa čo vám s.rie do postele, skok s padákom a ja neviem čo všetko.
No mne sa to s tým autom stalo až na to, že ho nabúral podnapítý brat ale auto som mal na starosti ja a nebola to prvá jazda....potom som bol doma a keď som počul výťah ako zastavil ráno na našom poschodí a ja som vedel že to je otec čo ide z nočnej.....tak vtedy som chcel umrieť a srdce mi bušilo ako o závod...to už nechcem nikdy v živote zažiť.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako napísali viacerí, je to strata rodiny, priateľky.
Nedokážem si predstaviť ani to, žeby sme boli vo vojne.
A jedna z najväčších - to, keby niekto kvôli mne prišiel o život, myslím to ako napr. šoférujem, havarujem, je to moja vina a môj spolujazdec nehodu neprežije. Toto si ani len nechcem predstaviť.
Nedokážem si predstaviť ani to, žeby sme boli vo vojne.
A jedna z najväčších - to, keby niekto kvôli mne prišiel o život, myslím to ako napr. šoférujem, havarujem, je to moja vina a môj spolujazdec nehodu neprežije. Toto si ani len nechcem predstaviť.
-
Kibo
Hardcore addict
tak teda ako vacsina sa bojim zlych sprav o zdravotnom stave blizkych a nechcel by som zoci voci vidiet umierat milovanu osobu, tak isto o nich nechcem prist dako tragicky, nechcel by som niekoho usmrtit alebo tazko zranit, nechcel by som niekoho dohnat k samovrazde,...
radsej sa nebudem dalej rozpisovat, lebo to zacina vyzerat dost cierne
radsej sa nebudem dalej rozpisovat, lebo to zacina vyzerat dost cierne
Tak samozrejme že nočných mor je viac...ale mnohokrát sa mi snívalo ako som pozerala cez okno, nastala hrozná rana, výbuch, zdvihol sa veľký hríb...a vzápätí tlaková vlna zmietla všetko čo bolo naokolo... bojím sa vojny... tak to je moja nočná mora... a hlavne môj sen...
tí čo tu písali že strata rodiny, alebo priateľov, je to samozrejme hrozné, ale každý raz zomrie, ako? to je už napísané v našom osude....
tí čo tu písali že strata rodiny, alebo priateľov, je to samozrejme hrozné, ale každý raz zomrie, ako? to je už napísané v našom osude....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
celý život sa mi v nocnych morach zobrazuje iba stelesnena ludska blbost, nic skaredsie, desivejsie a horsie nepoznam ...
... a potom take tie co kazdy .. nemam vsak ani tak strach zo samotneho niecoho zleho co sa moze stat, ale skor z toho ze nebudem mat silu to prekonat ... to je moj desivy obrazok ...
... a potom take tie co kazdy .. nemam vsak ani tak strach zo samotneho niecoho zleho co sa moze stat, ale skor z toho ze nebudem mat silu to prekonat ... to je moj desivy obrazok ...