Uchovavanie IP
Uchovavanie IP
Chcem stranku nejaku nejde o obsah hlavne je aby tam bolo nieco take co mi uchova IP adresy navstevnikov nepovedali by ste mi ako na to a pls trochu laicky dakujem..a moze to byt aj nieco take ako napriklad webovastranka.cz hocico len nech to uchova tu IP aby som si vedel pozreit kto tam bol
pls naj by bolo keby mi napisete celu strnku uz aj s html aj vsetko bo som z toho nejaky magor a mohli by ste mi to hodit rovno aj na net lebo to tiez neviem ako treba na
webzdarma.cz
meno: daydalos.wz.cz
heslo: 111111
pls naj by bolo keby mi napisete celu strnku uz aj s html aj vsetko bo som z toho nejaky magor a mohli by ste mi to hodit rovno aj na net lebo to tiez neviem ako treba na
webzdarma.cz
meno: daydalos.wz.cz
heslo: 111111
Ok v pohode diki ale staci mi to aj tak ze to bude rad za radom ale ak sa ti s tym chce pohrat mozu byt aj tie datumyx0_0x napísal:Da sa to urobit aj lepsie aby to logovalo prehladnejsie aj z datumom atd...Hento len bude zapisovat vsetky ip do suboru ipcky.txt..rad zaradom neprehladne..Zajtra to urobim teraz musim ist
Kód: Vybrať všetko
<?php
$fp=fopen("ipcky.txt", "w");
$ip=$REMOTE_ADDR;
$date=date("m.d.Y - H:i:s");
$log = $ip." >> ".$date."\n";
fwrite($fp, $log);
fclose($fp);
?>-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie je možné aby si z $date=date("m.d.Y - H:i:s"); dostal výpis 26.03.2008 - 23.39neppo napísal:malo by to ukladat v tvare: 127.0.0.1 >> 26.03.2008 - 23.39Kód: Vybrať všetko
<?php $fp=fopen("ipcky.txt", "w"); $ip=$REMOTE_ADDR; $date=date("m.d.Y - H:i:s"); $log = $ip." >> ".$date."\n"; fwrite($fp, $log); fclose($fp); ?>
Re: Uchovavanie IP
ok hodil som to na stranku presnejsie toto
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Stránka se světle modrým pozadím</title>
</head>
<body bgcolor="#FF3330">
Tato stránka bude mít světle modré pozadí...
<?php $fp=fopen("ipcky.txt", "w"); $ip=$REMOTE_ADDR; fwrite($fp, $ip); ?>
<form action="zaheslovani.php" method="post">
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>
<?
$heslo =$_POST['heslo'];
if ($heslo=="tajneheslo") echo "Tajný obsah... zobrazí se po vložení správného hesla";
else echo "Normální obsah stránky objeví se bez zadání hesla:";
?>
</body>
</html>
je tam jeden riadok toho kodu co napisal x0_0x co ma zapamatat IP no ale co teraz ako sa mi to tam zapise dal som to na webzdarma.cz a vytvoril som tam este subor ipecky.txt no lenze ked som tu stranku navstivil nic sa mi do toho textoveho neulozilo ako to teda spravit ta stranka co som vytvoril ma adresu www.daydalos.wz.cz
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Stránka se světle modrým pozadím</title>
</head>
<body bgcolor="#FF3330">
Tato stránka bude mít světle modré pozadí...
<?php $fp=fopen("ipcky.txt", "w"); $ip=$REMOTE_ADDR; fwrite($fp, $ip); ?>
<form action="zaheslovani.php" method="post">
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>
<?
$heslo =$_POST['heslo'];
if ($heslo=="tajneheslo") echo "Tajný obsah... zobrazí se po vložení správného hesla";
else echo "Normální obsah stránky objeví se bez zadání hesla:";
?>
</body>
</html>
je tam jeden riadok toho kodu co napisal x0_0x co ma zapamatat IP no ale co teraz ako sa mi to tam zapise dal som to na webzdarma.cz a vytvoril som tam este subor ipecky.txt no lenze ked som tu stranku navstivil nic sa mi do toho textoveho neulozilo ako to teda spravit ta stranka co som vytvoril ma adresu www.daydalos.wz.cz
Neviem, ja som skusil na localhoste a spraviloneppo napísal:malo by to ukladat v tvare: 127.0.0.1 >> 26.03.2008 - 23.39Kód: Vybrať všetko
<?php $fp=fopen("ipcky.txt", "w"); $ip=$REMOTE_ADDR; $date=date("m.d.Y - H:i:s"); $log = $ip." >> ".$date."\n"; fwrite($fp, $log); fclose($fp); ?>
>> 03.27.2008 - 12:24:43-
jorg22
Medium Professional
Tento zapis je myslim nefunkcny na vecsine hostingov:
takto by ti to malo fungovat:
$ip=$REMOTE_ADDR; Kód: Vybrať všetko
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR']; a btw ked otvorite subor tymto sposobom
tak v subore bude vzdy zapisana iba posledna IPcka
$fp=fopen("ipcky.txt", "w");-
x0_0x
Light Star
no dobre $fp=fopen("ipcky.txt", "a");gwixt napísal:a btw ked otvorite subor tymto sposobomtak v subore bude vzdy zapisana iba posledna IPckaKód: Vybrať všetko
$fp=fopen("ipcky.txt", "w");
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
<?php
$fp=fopen("ipcky.txt", "a");
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$date=date("m.d.Y - H:i:s");
$log = $ip." >> ".$date."\r\n";
fwrite($fp, $log);
fclose($fp);