KTORA IP JE SKUTOCNA?
KTORA IP JE SKUTOCNA?
Caute.Nezhoduje sa mi IP ktoru si pozriem na Hojko,s IP ktoru si pozriem vo Windovse-local area connection...Kvoli comu?Ktora je vlastne"prava"?
Za info vopred dakujem 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: KTORA IP JE SKUTOCNA?
vo windovske mas internu IP a tuna ti zobrazi tvoju Externu IPdudo02 napísal:Caute.Nezhoduje sa mi IP ktoru si pozriem na Hojko,s IP ktoru si pozriem vo Windovse-local area connection...Kvoli comu?Ktora je vlastne"prava"?Za info vopred dakujem
povedat ktora je skutocne sa neda, pretoze realne existuju obe
-
Traktorista
Guru
presne tak ako si to napisal,...dudo02 napísal:Takze v sieti mam jednu,tu internu(mam staticku IP) a cela siet(skupina internych IP),ma spolocnu,jednu externu?Chapem to spravne?Potom vlastne ak niekto zo skupiny cuca napr. rapid tak cuca vlastne cez tu istu na nete ako ja?
preto napr ak sused taha z rapidu, tak ti nemozes, aj ked mas inu internu IP, ale obaja mate jednu a tu istu externu IP
Som sa tu pozeral na Hojkovi,ale mi to nieje celkom jasne,tak sa ta opytam-tento stav(ak nechcem cakat pri stahovany) sa da riesit cez proxy?alebo este lepsie cez nejake tie programy na skrytie IP?Som jeden stiahol,ale volajako nefungoval
.Nevies o niecom zarucenom,mam mozillu...?Inac dakujem pekne za pomoc
.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
www.hojko.com ukazuje tú IP, s ktorej príde pripojenie (takže sa na IP pripájaš cez túto IP).
PS: Prečo si myslíš, že sa na www.hojko.com zabrazuje iná ako naozaj máš (ako si zistil, tvoju skutočnú IP)?
PS: Prečo si myslíš, že sa na www.hojko.com zabrazuje iná ako naozaj máš (ako si zistil, tvoju skutočnú IP)?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Na hojkovi mam IP xx.xxx.5.131 a na vsetkych ostatnych strankach na kt. si mozem zistit svoji IP mam xx.xxx.5.3 (speedtest.net/, ine fora kt. maju moznost zistenie IP, speed.etomite.sk, a i.)tak neviem ci budm radsej verit asi 20 strankam alebo iba jednej.
//t0m4s3 - to ze 100ludi nieco hovori este automaticky neznamena, ze je to pravda
//t0m4s3 - to ze 100ludi nieco hovori este automaticky neznamena, ze je to pravda
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
hornblower
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
Absolutne nechápem o čom sa tu bavíte!!! to neviete si napísať do cmd tracert www.hojko.com a potom si domysleť čo asi znamena čo tam vypíše.--==[ RA ]==-- napísal:Akoze cez proxy idem, ale len cez mojho providera. Ine nepouzivam.
edit: Teraz ma napadlo, kde sa nachadza server hojka, ak to mozem vediet? Mozno ma pri pripajani na hojko.com posle cez najake proxy o kt. ani neviem.
A keď má presmerované iba http cez nejaké cache-ovacie (alebo filtrovacie) proxy?vladino001 napísal:Absolutne nechápem o čom sa tu bavíte!!! to neviete si napísať do cmd tracert www.hojko.com a potom si domysleť čo asi znamena čo tam vypíše.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
vladino001
Light Professional