Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Dieg0 napísal:Jj a polka z nich nevie co to znamena a druha to ma len kvoli sympatiam so SHARP
ja som si vsimol vseho vsudy dvoch (fuu ale je ich vela) ktorych pravdepodobne nepoznas a ides ich sudit :roll:
davidecek: tu chces aby niekto nieco vIznaval (ha ha :D ) a sa mi prakticky nic nevyznal :lol: (iba ze v daco veris ale kazdy v daco veri )
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

pinacolada : Lebo ty ich poznas ;-).Vravim realitu.Je to to iste ako ked polka nackov nevie kde je kosovo :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dieg0 napísal:Jj a polka z nich nevie co to znamena a druha to ma len kvoli sympatiam so SHARP
To máš to isté, ako keby ja som sa ťa opýtal čo je ten pentagram(či čo to tam máš na tom avatare..je ťa do toho hovno.. :wink: ) Okrem toho sa mi nechce premenovávať nick(niečo cez dva roky sú dlhá doba nemyslíš?.. )A za ďalšie.. nesympatizujem ja som SHARP(síce skôr tradičnejší, ale som SHARP)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vravel som nieco proti tebe prosim pekne? ;-).A ten pentagram mam ako symboliku rovnako ako thorovo kladivo na krku ;-).
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ujo Marky napísal:Lebo kazdy neonacista sa Ti prizna na fore alebo to ma napisane v popise :D

Skinov tu mas dost, kukni kolko ludi ma logo SHARP :)
Toto napísal Ujo M. potom si napísal,že polovica z nich ani nevie čo to je(stále si podľa mňa myslel na fóre..) ďalej potom pina napísal, že sú tu len dvaja.. jeden som ja a druhý je myslím, že Anti, takže myslím, že si myslel aj mňa..ak nie,tak potom sorry.. :)

//edit: Oka.. :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Heh moja chyba vyjadril som sa na chu*a.Myslel som ludi celkovo nie na fore.Za nedorozumenie sa ospravedlnujem.

// carne : ty tam niekde vidis capiu hlavu? :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

DiegO: podlamna to je baphomet a nie pentagram co mas v avatare...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Dieg0 napísal:Heh moja chyba vyjadril som sa na chu*a.Myslel som ludi celkovo nie na fore.Za nedorozumenie sa ospravedlnujem.

// carne : ty tam niekde vidis capiu hlavu? :)
LOL :D samozrejme ze je to baphomet :D mal by si si kupit brejle no lebo ta capia hlava tam je celkom seriozna :D
davidek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa davidek »

sorry nespravne som sa vyjadril

ja v to verim nie vyznavam pretoze je to pot to je pravda ale minule som to pisal na rychlo tak sorry
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

davidek napísal:sorry nespravne som sa vyjadril

ja v to verim nie vyznavam pretoze je to pot to je pravda ale minule som to pisal na rychlo tak sorry
cize si faso ci ne? povedz narovinu...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Určite ti to pina povie na rovinu... :roll: okrem toho by si to asi aj tak nepochopil, lebo píše, ako magor.. :D ale to nevadí.. A keby bol fašák..čo by si spravil?.. :lol: ale to je asi jedno.. :) nechaj to tak.. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Určite ti to pina povie na rovinu... :roll: okrem toho by si to asi aj tak nepochopil, lebo píše, ako magor.. :D ale to nevadí.. A keby bol fašák..čo by si spravil?.. :lol: ale to je asi jedno.. :) nechaj to tak.. :)
vies ide o to ze on tu sebepodobnych nabadal aby povedali narovinu ci vyznavaju a sam nepovedal na rovinu nic
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Jedine co povedal na rovinu je, ze nic nepovedal na rovinu :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

trosku posuniem temu vyssie nech nezapada prachom:) dalsi pokus o zosmiesnenie, no tento raz nie prilis podarene. bolo viac lepsich spotov. myslite si, ze takato kampan pomoze alebo naopak len prileje olej do ohna?
http://www.novinky.cz/clanek/137003-clo ... istum.html
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Podla mna je to velmi pekne spracovane. Kebyze mozem davat karmu tak by som Ti jednu dal za to, ze si mi to ukazal.

Stavim sa, ze sa onedlho dockame narazok na one video ake je to ubohe a ze to vobec nieje pravda co na nom je, ze NS-kidi taki niesu a ze to len spolocnost ich odsudzuje a celkovo je to nahovno.
Potom ja alebo niekto iny spomenie, ze nackovia taki skutocne su, lebo mu zlmatili kamarata, popripade zmlatili jeho sameho koli dlhym vlasom a naco sa dostane odpovede, ze nikto nikdy netvrdil, ze nackovia taki niesu, ale ze tito nacisti su len chuligani a ze chuligani vlastne ani nacisti niesu.

Myslim, ze priebeh diskusie, ktora prebehne som zhrnul dost dobre takze dlasich komentarov sa zdrzim.

edit:// lolna karma za toto :D
Prílohy
fetak.JPG
fetak.JPG (1.79 KiB) 769 zobrazení
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Myslím že NS už prijímajú do svojich radov hocikoho, kto zdiela ich názory a tým ich úroveň rapidne klesá... :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

V každém městě, kde výstava zakotví, se pak budou na školách konat semináře pro studenty.
Skorej by sa mali zamerat na narastajucu krimnalitu a drogovu zavislost medzi studentami a nie taketo pi*ov*** usporaduvat
Kampaň, která stála asi dva milióny korun, ze 70 procent financovala Evropská komise.
A potom ze nejsu peniaze, tak aspon vieme na ake kraviny idu.
Axxis napísal: lebo mu zlmatili kamarata, popripade zmlatili jeho sameho koli dlhym vlasom
V tvojom pripade to nebude len kvoli dlhym vlasom.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dalo by sa to nazvat rozne.. Prve pridu na mysel veci ako zufalstvo, ubohost, atd.

To netreba rozoberat, to snad vidi kazdy..

Znova je skor horsia na celom tomto nezmysle suma, za ktoru bol vyprodukovany. :roll:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

axXis: hehe zhrnutie diskusie na par riadkov :D mojim cielom nebolo vyvolat znovu diskusiu tohto typu. skor by som usmernil diskusiu na "ucinnost kampani" :) hoci tato kampan ma v mojich ociach kratku buducnost. to uz skor ten vagon, ktory ponuka nejake fakty
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Myslim ze kym budu ludia ktory si chcu zatrenovat na zivom boxovacom vreci, taketo debilne kampane nic nespravia. Je to zbytocne minanie penazi, ktore idu do vetra... Co kto kedy mal z takehoto videa? Kazdy sa len zasmial a bolo mu to jedno. Mali by sa skor premenovat na Ludia Proti Nasiliu a snazili sa pomahat policii pri vypatrani niakych agresorov, ktorych je v BA pozehnane dost...
Dalej sa mi velmi paci:
Podporujte boj spolecenských, etnických a sexuálních mensin, které bojují za své zrovnoprávnení v majoritní spolecnosti.
Atmosferu tomuto dodava song v pozadi:
"Stolen Lives - Spal svoji vlajku!"

Dalej napisy ako bojuj proti nacionalizmu a podobne su paradne.

Takze si to zhrnme: GNWP a LPR su organizacie ktore podporuju sudrznost ciganov, cernochov, teplosov, buze****, pedofilov a inych... No pritom chcu "Spalit vlastnu vlajku", zamedzit hociakej sudrznosti bielych (pretoze ak biely drzia spolu tak to je rasizmus) a do popredia davaju prava pristahovalcov pred pravami a moznostami vlastneho naroda.

Zhniem to par slovami: Su to paranoidny ludia, ktory by sa mali skor podrobit lieceniu ako niakych akcii, a vrelo im prajem aby ich zavreli do niakeho statu aby zili, kde by boli biely iba oni a zili by s ludmi sexualnych a inych mensin.
Prílohy
GNS/CP - Good Night Slovak/Czech Pride?
GNS/CP - Good Night Slovak/Czech Pride?
Napísať odpoveď