//dakujem za K- bez textu a bez podpisu...
Tenisky reklamacia
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Tenisky reklamacia
cca pred mesiacom som si kupil nove tenisky a po par dnoch mi zacala jedna neprijemne vrzgat, vzdy ked doslapnem a zda sa mi ze zacina uz aj druha...da sa takyto problem reklamovat? nemaju ziadnu inu chybu len proste vrzgaju 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
s tymto mozem len suhlasit.. pri dosliapeni vrzgali aj mne .. tiez len znacka adidas
tak nvm mne piskaju aj ine tenisky.. ale musel som sem prispiet lebo presne nad tymto som sa minule zamyslal.. ale pochybujem, ze by to ako reklamaciu zobrali..aj ked v podstate sa to da brat ako chyba materialu ci ne?
tak nvm mne piskaju aj ine tenisky.. ale musel som sem prispiet lebo presne nad tymto som sa minule zamyslal.. ale pochybujem, ze by to ako reklamaciu zobrali..aj ked v podstate sa to da brat ako chyba materialu ci ne?
-
Stenky
Professional
co ti ebe? ja ze som fakt dement ale aj mne vrzgali setky adidasy do radu
jak som to tu cital normalne sa mi ulavilo.
aj superstary mi teraz vrzgaju...
to s tymi hladkymi povrchmi neviem mne to robi aj na asfalte. ja mam skor pocit ze podrazka je uprostred duta a vystuzena takymi gumenymi podperami ktore zapricinuju ten zvuk (mozno sa zlomia alebo dako inak deformuju)
to s tymi hladkymi povrchmi neviem mne to robi aj na asfalte. ja mam skor pocit ze podrazka je uprostred duta a vystuzena takymi gumenymi podperami ktore zapricinuju ten zvuk (mozno sa zlomia alebo dako inak deformuju)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
normalne mam tieto http://www.efootwear.com/ProductImages/ ... 560758.jpg
a vobec nevrzgaju mam ich uz asi 8 mesaicov a pohoda
a do telocvicne mam tieto http://www.shopadidas.com/product/index ... y&colorId=
a tiez vobec nevrzgaju ani nepiskaju takze pohoda
// No a Martin to dokoncil
a vobec nevrzgaju mam ich uz asi 8 mesaicov a pohoda
a do telocvicne mam tieto http://www.shopadidas.com/product/index ... y&colorId=
a tiez vobec nevrzgaju ani nepiskaju takze pohoda
// No a Martin to dokoncil
-
hojko
Site Admin
bolek: Takmer vsade vyzadovali cele balenie, tj. obal, manual a samozrejme zarucny list a blocek... No niekede som cital na internete o tom, ze po vstupe do EU a zmenou nariadeni, smernic a zakonov uz nie je potrebny obal, ze na reklamaciu staci samotny vyrobok (+zarucak a blocek), ale ci je to pravda, tak to som nemal ako overit. Bolo by dobre sa informovat na SOI, pripadne pohladat zakony. Ako dovod bolo uvedene skladovanie krabic, v pripade PC, televizora, chladnicky..., su to vsetko velke krabice a clovek to nema kde skladovat.
-
bolek
Guru
No ja som si tak dala totiž reklamovať slúchadlá a boli len v takom tom plaste, tak som ho vyhodila a prišla som to reklamovať, že no obal vlastne nebol a vzala mi to, ale čo povie výrobca to neviem. Len sa mi to zdá od veci, že by nevyreklamovali závadu na výrobku kvôli neprítomnosti obalu.
Inak je to tu trochu OT, ale len som sa chcela poinformovať.
Inak je to tu trochu OT, ale len som sa chcela poinformovať.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional