lacko napísal:ja som riesit nezacal, ale ty sa tu rozplyvas nad tym ako mohol raikkonen v malaysii predbehnut massu, ze maju zrejme vo ferrari TR. Kukni najprv do vlastnych radov, nechapem, co ta sa ti nezda na tom, ze raikkonen massu predbehol... mozes polemizovat, ale nikdy nevies kolko paliva mal este v nadrzi massa ked isiel do boxov a kolko ho tam mal raikkonen, ked isiel do boxov...
Tym, ze uvediem clanok, v ktorom insider F1 hovori o pravdepodobnej TR Ferrari v Malajzii sa rozplyvam? Neprehanaj a radsej si este raz precitaj moju reakciu na tvoje slova, ktorymi si na predmetny clanok reagoval. Dokonca v slovach, ktore si citoval jasne pisem:
"O TR sa mozme len domnievat (aj v suvislosti s predmetnym clankom o Ferrari), kedze je zakazana, avsak pokial citis potrebu ospravedlnovat Ferrari, utokmi na McL to nepojde priatelu ; )" Pokial by si cital pozornejsie, usetril by si si cas i riadky...
PS: Radsej si sa mohol pokusit reagovat na slova Alonsa, ktore tvoje spekulacie- prostrednictvom ktorych si sa tu snazil ospravedlnovat Ferrari- vyvracaju.
// Mozem vediet, co take povedal Dennis po VC Ciny, aby sa dalo hovorit o TR v neprospech Alonsa, ktoru sam Alonso poprel, ba co viac, o.i. jasne povedal, ze
"Náš tím pripravuje dve rovnocenné autá"? A po tom, co vsetko Alonso pocas druhej polovice sezony na team nakydal, nehovoriac o tom, ako ponatieral team v spionaznej afere uz vidim, ako by si v pripade TR drzal usta na uzde prave pred Braziliou (obdobie, kedy odznel citat vyssie), na ktoru naviac McL pozval uz spominaneho spanielskeho delegata FIA prave preto, aby dohliadal na rovnake sance oboch politov a vyvratil tak spekulacie spanielskych medii i Graciu.