kapu napísal:Na knihy nemám vůbec čas, kdybych si měl číst, tak bych musel omezit naprosto PC a moje děvče a večerní dívání se na televizi (půl hoďky) a to mi za to podle mně nestojí
za tu holku možno nie, ale za to ostanné určite.
pepan ten pán sa volal Erich Maria Remarque (Vlastným menom Kramer) a bola to PERFEKTNÁ knižka, navyše tenučká, nechápem, ako si to mohol čítať dva týždne.
sice tych knih moc neprecitam do roka nadabil sa na obe knihy michaela moora za 49sk tak som si ich kupil a ak je to fakt vsetko pravda tak mi to dost otvorio oci o americkej demokracii
Sepiroth napísal:za tu holku možno nie, ale za to ostanné určite.
pepan ten pán sa volal Erich Maria Remarque (Vlastným menom Kramer) a bola to PERFEKTNÁ knižka, navyše tenučká, nechápem, ako si to mohol čítať dva týždne.
cital som ju spolu 4 dni, dva vikendy, takze vlastne som to cital dva tyzdne cital si aj volne pokracovanie? Cesta spat, je tiez dobra? uvazujem o jej kupe...
btw. spoluziak ju cital tri tyzdne hehe
Pred tyzdnom som sa namotal na Sofiin Svet. Je to filozoficka kniha. Ked som ju mal povinne v skole, nemohol som ju ani vidiet, ale teraz, ked preslo par rokov, dal som jej druhu sancu. Naozaj nemozem povedat nic zle. Filozofia je tam napisana ludsky a prijemne. Dobre sa to cita a zvedavy som na koniec.
mam strach ze dopadnem ako puskin, ten ked zomieral povedal: zbohom priatelia a pozrel na kniznicu
knihy su fakt super vec... ale lepsie sa citaju v cestine a konkretne od C.W.Cerama
jasne, citam, vsak to uz by ako vyzeralo, kebyze nie. momentalne je to Lolita od Vladimira Nabokova. inac klasika harry, v mladosti tie knihy "sedem labiek za Penny" a od Roalda Dahla, jeho rozpravky. velmi pekne. Hastrosovci, Matilda, Čarodejnice... aaa Opice z nasej police nesmiem vynechat aaa mnoho dalsich. citanie je fajn. rozvija fantaziu atd...
nedavno som docital knizku memento, ktoru napisal radek john. velmi zaujimavy pohlad do prazskej drogovej sceny 70-80tych rokov. na motivy tejto knihy je aj divadelna hra pikovy kral (ak to niekto z vas videl).
ViRuS napísal:nedavno som docital knizku memento, ktoru napisal radek john. velmi zaujimavy pohlad do prazskej drogovej sceny 70-80tych rokov. na motivy tejto knihy je aj divadelna hra pikovy kral (ak to niekto z vas videl).
Videl som s Cinkotom. Bola to dobra vec, zvlast rozhovory so zrkadlom.
citam, citam, Horrory(skor take psychologicke), Thrillery, Kriminalne a Vojnove romany. Momentalne citam "To" od Stephena Kinga v anglictine, ma to 1400 stran .... trosku narocne citanie ale stoji to za to
momentalne citam Nemaľujte si to (Picture this) od Josepha Hellera. momentalne ako momentalne, citam to uz asi polroka a som na nejak 70. strane, ale je to velmi dobra kniha, s takou sa niet kde ponahlat
ianc je dost prekvapujuce ze dost vela ludi tu cita knihy pri dnesnej odknihovacej generacii co sa na knihu diva s podporom a ked si zobereme ze sme internetove forum zaujimave ....
inac taky napad. ludia nemohli by ste ku kniham co citate hadzat rovno link aj na martinus. viem ze som lenivy ale nieco by som si aj rad kukol co ma oslovi..