usb predlozovacka

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

usb predlozovacka

Príspevok od používateľa gego »

takze takto ... kedisi davno som mal amd sepron pc a mal som na nom popajkovany kabel na usb predlzovacku 25 m (kedze najvecsi v predaji je 4 m a stoji miliony racej som popajkoval ) a islo v pohode mal som na tom usb wifi -.... dneska mam intel p 4 a kedze som som myslel ze to do pohody pojde kupil som si web cameru a planoval som napojit si ju na usb a ona na je na servo plosine hore na streche tj 25 m lenze problem nastal ze mi usb z predlzovacim kablom ide ledva do 5 m tj potom uz nerozpozna hardver (zisti ze nieco napojilo ale vypise chybu )co s tym ??? nieje nejaky zisilovac na usb alebo co mam spravit ??? kupit externu kartu usb ??? alebo jak sak pred tym slo ...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Je to napisane v navode do kolko ti moze ist ta webkamera/alebo iny elektricky prostriedok. Ja mam tlaciaren pisu, ze kabel do 2- 3m najviac a dal som tam 5m a frci. Kazdy vyrobok ma svoju max hranicu cez usbcko a o tom zosilneni som v zivote nepocul. Skus ten kabel este raz skontrolovat mozno sa ti to niekde nerozpojilo.
dudo02
King
King

Re: usb predlozovacka

Príspevok od používateľa dudo02 »

gego napísal: alebo jak sak pred tym slo ...
Nj,ale predtym si tam mal predsa iny hardware..Pises,ze si mal predtym wifi a teraz to chces pouzit na kameru.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

hm.. zeby mas o trochu mensia napatie alebo prud v USB???
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

ok tak som si teda pomohol sam ale potrebujem jednu vec kto mi poradi kde sa da toto kupit na slovensku ???? http://sortiment-ostatni.iobchody.cz/US ... CKABU1031/ ?????????? popripade ako toto obiednat kedze niesom z ceska ???
Napísať odpoveď