Zdar.... potreboval by som poradit ohladom blokovania torrentov.
Mam router MSI RG54G3 a potreboval by som na nom nastavit uplné blokovanie torrentov s urcitych IP. Som spravca siete mam pod sebou dost pocitacov a ked niekto zacne stahovat z torrentu mi to blokuje celu siet. Hladal som odpoved na tuto otazku hocikde, ale vsade sa len pise o chybach torrentov, ale nic o ich blokovaniu na routri. Navyse moj router je docela slaby. .. Dakujem
Router + blokovanie torrentov
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pochybujem, ze taketo zariadenie dokaze riesit p2p siete, tam by trebalo poriadne Cisco ci Mikrotik zariadenie. Mozno jedine co by si mohol spravit, tak je zablokovat servre cez ktore prebieha komunikacia torrentov, len ci nieco take dokaze router, tak to je otazne. Skor si myslim, ze ani toto nedokaze a tak s tym asi nic nespravis.
No blokovanie servrov to tam ma myslim..... lenze zachvilu idem kupit takyto daky.... na tomto to pojde? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8700210
Re: Router + blokovanie torrentov
prakticky neexistuje sposob, ako zarucene vyblokujes vsetky torrenty. Byt tebov (ak ti to dokaze router) by som blokol globalne vsetky porty nad 1024 (tcp)..na tom z pravidla bezia len uzivatelske aplikacie a teda aj torrent klientidrozdo napísal:Zdar.... potreboval by som poradit ohladom blokovania torrentov.
Mam router MSI RG54G3 a potreboval by som na nom nastavit uplné blokovanie torrentov s urcitych IP. Som spravca siete mam pod sebou dost pocitacov a ked niekto zacne stahovat z torrentu mi to blokuje celu siet. Hladal som odpoved na tuto otazku hocikde, ale vsade sa len pise o chybach torrentov, ale nic o ich blokovaniu na routri. Navyse moj router je docela slaby. .. Dakujem
udp torrent klienta som este nevidel
popripade blok vsetko a povol len 80 a 443 nech idu stranky a nic viac
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mno ja to mam vyriesene tak, ze router mam v rezime bridge. Odtial to ide do servera, ktory je vlasne kvazi router aj mail server a vse co sa tyka o vytacani do netu atd. zabezpecuje on. Mam tam hodeneho web klienta, cez ktoreho vytvaram a nastavujem maily a zaroven povolujem pocitace podla vnutornych IPciek do internetu.Tie ktore nepovolim, sa dostanu len na tie stranky,ktore su rucne povolene.A takisto aj porty.Teda vsetko co chcem aby islo alebo bolo priepustne musim povolit.drozdo napísal:ok...diky..... bo taham vela servrov aj nad 1000 tcp....ale tak hadam na sa to bude dat bloknut na urcitu IP. Diky moc