hojkohojko napísal:Super, spokojnost. Drago aj ty si spokojny s vysledkom???
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
Nepochopil si ako som to myslel. Myslel som to tak ze Slovan ma natolko skusene muzstvo aby vedelo potrestat nase chyby. Ja si myslim, ze hlupy bol Stavjana + tim ked podcenili zapas cislo 5 v BA, ked do brany dali Fumaca, pritom Kovacovi nic nebolo, tam sme my dovolili Slovanu sa rozohrat, keby sme aj prehrali ale hrali na plny plyn, vobec by mi to nevadilo, ale takto sa Slovan dostal do tempa a doma uz to bolo trapeniehojko napísal:Skusenost??? Nedaj sa vysmiat, Dukla ma tiez skusene muzstvo a toto nebolo ani tak o skusenosti, Slovan ma proste lepsie muzstvo a dokazu lepsie zahrat. Bolo na case, ze sa stastie od Dukly odvratilo, pretoze uz toho bolo moc, vid. zapasy s MT alebo gol sekundu pred koncom proti Slovanu.
Aj keď som bol dá sa povedať nezaujatý v celom semifinále, tak som prial finále skôr Skalici ako Košiciam...predsa už mali len krôčik k víťazstvu, ale nakoniec sa ukázalo to, že po 4 góloch už Skalica celú 3. tretinu ani poriadne nevystrelila, tak to Košice využili a už som videl, že Skaličania nemajú šancu to už zvrátiť
No ale tak finále Slovan - Košice - bude to asi zaujímavejšie ako by mal Slovan na 4 zápasy rozbiť Skalicu 
bol som na zapase a mozem konecne povedat ze cely stadion fandil a hnal nasich do predu.Bol to velmi dobry zapas utocny padlo vela golov,len jedna chybicka krasy Lipovsky dva goly boli jeho ale to nevadi hlavne ze sme postupili.Mame slovan mame mu co vracat zo sezony 2002/2003 ked sme prehrali 0:4 na zapasy dufam ze im to vratime.
KOŠICÉÉÉ DO TOHO
KOŠICÉÉÉ DO TOHO
-
mirak2
Hardcore addict
nadherne to bolo, po prvej tretine a aj za stavu 2:4 som prepadol zufalosti ale tretia tretina ked sme nepustili SKA k nicomu, neskutocne nieco! fandila cela krcma! muzi, zeny, mladi, stari, vsetci proste...
finale Kosice - Slovan......dufam ze Slovan vsetky prachy urcene na uplatky vyhodil na trencin a teraz na Kosice uz nebudu mat peniaze, tak vyhraju Kosice
just kidding...
finale Kosice - Slovan......dufam ze Slovan vsetky prachy urcene na uplatky vyhodil na trencin a teraz na Kosice uz nebudu mat peniaze, tak vyhraju Kosice
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
I ked som si zelal finale Slovan - Skalica tak aj na Kosice sa vcelku tesim, zas sa ukaze inteligencia slovenskeho naroda (cest vynimkam) zase to bude boj Slovan vs. zvysok Slovenska ale co uz zvykol som si ze nas skoro nikto nema rad
ale este ze sa najdu fanuskovia Slovana aj v inych castiach Slovenska nie len v BA
SLOVAN + MARTIN (Pomstili sme Martin, pomstime aj Skalicu)
btw Slovan is Everywhere
Este nam ostali dake tuhe rezervy na rozhodcov takze nam radsej ten titul dajte uz teraz a usetrime na dalsiu sezonu(joke)... MY MAAME LOOVE
SLOVAN + MARTIN (Pomstili sme Martin, pomstime aj Skalicu)
btw Slovan is Everywhere
Este nam ostali dake tuhe rezervy na rozhodcov takze nam radsej ten titul dajte uz teraz a usetrime na dalsiu sezonu(joke)... MY MAAME LOOVE