spravca tohto systemu zakazal spravce ulhoh čo s tým?
spravca tohto systemu zakazal spravce ulhoh čo s tým?
ked stalcim ctrl alt delete , vyhodi mi tuto hlasku, uz som poodstranoval vsecek boredl zopar trojanov, nejake cervy ktore preklzli cez nod 32, ale stale ma nechce pustit do spravu ulhoh, ako to odstranit, diky za radu

diky poc pomohlo to , inak ako zistim ze som dostal vsecek bordel zo systemu mam norton teraz a spyware terminator. uz ukazuju ze je to cite ale system sa stale sprava nejako divne zamrza a spusta sam od seba internet explorer a vyhazuje reklamu, neni nejaky spolahlivejsi soft co najde vseecek pordel, potreboval by som poradit nejaky dobry antyspyware, a nejaky program na opravu registrov zopar som ich uz skusil ale nejako niesu viditelne ucinky ze by aj fungovali spravne, system stale mrzne,
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
hlavne nepouzivaj na surfovanie internet explorer, ale operu alebo firefox, podla toho co ti viac sedi.. antivirus pouzivam avast home, je free a som spokojny.. anti spyware mam Spybot Search and Destroy, tiez je free a dobry.. na precistenie registrov som pouzival tuneup utilities.. toto by som ti odporucil, co pouzivam ja a ziadny balast tam nemam.. pripadne si este mozes nechat vygenerovat log programom hijack this, to dat potom analyzovat niekomu kto sa vyzna a potom odstranis to co robi blbosti..havko-mt napísal:...
ja inernet expolorer nepouzivam vobec iabo mozilu, te programi som skusal co si vravel ale te tiez nic nenasli, ale stale mi spusta explorer bude tam nieco , co to spusta ale neviem co ked ziadny anitivir to nezachytil som ich viac poskusal a stale to roby, ten program co si spominal, ze to mam dat analizovat niekomu co sa vyzna ale no tak nemam komu dat nikoho takeho nepoznam ty to vies?
-
makaveli
King
hijackthis stiahnes tu, google to vygooglil:
a ja do tych logov az tak nevidim, aby som ti mohol povedat, co zmazat a co nie..
btw, mas dva prispevky hned za sebou, pouzivaj edit
Kód: Vybrať všetko
http://www.spywareinfo.com/~merijn/programs.phpbtw, mas dva prispevky hned za sebou, pouzivaj edit
-
makaveli
King
nazor na spyware terminatora nemam, lebo som ho este nikdy nepouzival.. pre tuneup s medicinou pouzi nejake warez forum.. a dik, ale ked si s niecim neviem rady, postaci mi google alebo si poradim aj samhavko-mt napísal:tuneup inak tento program temas s crackom nahodou? inak mozem ti aj ja potom nieco poradit cosi mozno viem aj ja co by ti pomohlo, ak tak dohod icq mozme poisat dikes