Prison Break [spoilers]
A naco by mu posielali nejaku hlavu? To nechapem... Prison break viac a viac klesa v mojich ociachtomek00 napísal:hah takze:
Linc sa pomylil a len si myslel ze videl Sarinu hlavu..
LJ zavrel oci alebo bol v inej miestnosti ked ju akoze zabijali..
no divne.... ale bude to aspoň ozivenie serialu..
mohli by aj ju zavriet do vazenia
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to neee... neklesa.. stale sa ja nanho tesim.. ale toto bol brutal co urobili.. ale urobili to kvoli fanusikom.. a pevne verim ze to v dieloch vysvetlia preco sa vratila a co sa to tam v tretej serii vsetko stalo...GothaR napísal:A naco by mu posielali nejaku hlavu? To nechapem... Prison break viac a viac klesa v mojich ociach(uz tak od polovice druhej serie)
BTW konecne mas paradny avatar
//obrazky davaj do prilohy
no troska aj suhlasim.. mne sa najviac pacila prva seria.. bolo to riadne napinave a som sa tesil na dalsiu cast, som za deň pozrel aj 5.. druhu som pozeral aby som vedel ako sa to skonci ale tiez bola dobra.. no a tretia.. zaujimave boli prve casti ked sa tam obzeral v tom vazeni.. ale inac cele je to fajn.. ale ako ide dalsia seria tak tym menej ma to nejak baviGothaR napísal:A naco by mu posielali nejaku hlavu? To nechapem... Prison break viac a viac klesa v mojich ociach(uz tak od polovice druhej serie)
Ved toto, ja som to pozeral skor z povinnosti, nie ze by ma to extra tahalo, ale chcel som len vediet ako to dopadne. Pritom prva seria ma pohltila a celu som ju pozrel asi za 2-3 dni. Druhu som pozeral uz 2 tyzdne a tretiu som bol nuteny sledovat s postupom vysielaniaschw33k napísal:si predstav akurát presne vtedy som to prestal pozerávať
začalo mi liezť na nervy ako ich každý deň chytia a druhý deň ujdu, dokolečka dokola...
A nechcem sa nikoho dotknut, ale tipujem, ze ti, ktorym sa pacila aj druha seria maju pod 16 rokov
//oprava: ti, ktorym sa druha seria pacila aspon tak ako prva
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler:Šu-Do napísal:to neee... neklesa.. stale sa ja nanho tesim.. ale toto bol brutal co urobili.. ale urobili to kvoli fanusikom.. a pevne verim ze to v dieloch vysvetlia preco sa vratila a co sa to tam v tretej serii vsetko stalo...
BTW konecne mas paradny avatar
//obrazky davaj do prilohy
Ona sa vo 4. Serii zase ukaze?? ... Vsak v 3. Serii ju podrezala ta brzda doskrabana ako trest za to ze sa ju snazil vystopovat.