Kibo ako som písal, ja som bol na teórii raz. Videl som ako to tam vyzerá a viac som tam nešiel. Testy som mal kontrolný aj normálny na skúškach na 55 bodov. Premávku som sa naučil tak,že som si všímal situácie keď som chodil na služobné cesty z práce. Čiže na autoškole nebol problém. Jedno čo som sa naučil, no naučil, skôr prečítal bol paragraf 2,3 a tie blbosti okolo toho.Kibo napísal:to je trosku zaujimavy pristup... teoria je zaklad by som povedal. jedine ze si jazdil od 8 rokov a vsetko ta naucil otec. akoze ak si spravil testy ja nemam nic proti, len som sa s tym este nestretol
Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
Tiež si myslím, že vodičák sa dá spraviť v pohode aj bez teórií veď si zober: veľkú väčšinu značiek vie skoro každý kto sa trochu pozerá okolo seba, takisto dopravné situácie človek pochytí a vyhlášku a zákon sa musíš naučiť tak isto ako keby ti to prečítal na hodine. Ja chodím do autoškoly práve teraz a na teórie chodím len z toho dôvodu, že som si to zaplatil. Sú okrem toho autoškoly, v ktorých ti dajú knihu a iba jazdíš. Pár známych takto chodilo a nikto z nich nemal problém so skúškami.Kibo napísal:ale ty si pisal ze si mal rychlokurz, to by som este pochopil
-
rixo
Light Professional
tak aby som aj ja prispel:vodíčák si robím na A1(moto do 125ccm a 11kW)robím si ho už roka aj niečo(!!!)tak dlho to trvá preto lebo môj inštruktor(Anton Sklárčik)má neskutočnú povahu,zobere si veľa ľudí na kurzy a potom nestíha, ja mám ísť na jazdy s motorkou,zaolám mu, povie mi termí kedy a keď mu v ten deň zaolám tak povie že robí skúšky, alebo robí jazdy s návesmi toto sú jeho dve najčastejšie výhovorky, takto sa to ťahá od decembra a ja som zúfalý motorka čaká v garáži značky mám, všetko vybavené len POSRANÝ VP nemám
-
Stoporko
VIP
dnes bol v Ba maratón, celé mesto v chaose a ja som mal jazdu
Pár krát som mal nervy riadne, hlavne keď sami policajti boli zmätení a dávali nám protichodné pokyny (jeden vraví: choďte rovno a druhý na konci ulice: musíte sa vrátiť...) a keďže som bol prvý krát v centre mesta v úzkych uličkách (piata jazda) tak to bolo dosť o nervy
ale musím pochváliť môjho inštruktora pána Pastuchu z autoškoly Nucleus, má naozaj veľkú trpezlivosť a vie vždy poradiť
Sa teším, v utorok znova jazda, tak uvidíme...
-
makaveli
King
nech ti vrati peniaze a ina autoskola.. ak nebude chciet vratit, tak SOIrixo napísal:Stoporko, buď rád že aspoň môžeš jazdiť...
ja nemôžem lebo môj inštruktor stále sľubuje a nikdy nepôjdeme, dneska som mu akurát volal a povedal že zajtr ao tretej no už vidím zajtra ako mu volám a jak mi hovorí že jazdí s návesom:D
aha, jj, google povedal, ze je to tak.. v UK v 17 vozidla do 3,5t (v 16 ak si ZTP) a od 21 vozidla nad 3,5tFabo napísal:Predpokladam ze Lubos to mysli tak, ze v 17 uz moze dostat.
-
nejakymarko
Addict
No dnes mam za sebou prvu "teoriu". V uvodzovkach preto lebo nam hovoril len nejake organizacne veci, porozdaval nam papiere o zdravotnej prehliadke a tak.
Ale instruktor hned na prvy krat fajne zahaluzil ked sme vyplnovali "ZÁZNAMNÍK O PRAKTICKOM VÝCVIKU" a tam ako mate ze okulira alebo ine zdravotnicke pomocky a on zadrel ze drevenu nohu napriklad. Ako bola to taka celkom vtipna vsuvka.
Zatial sa miinstruktor pozdava vyzera byt haluzak a aj take ma prijemne vystupovanie. Dufam ze bude vsetko ok
Ale instruktor hned na prvy krat fajne zahaluzil ked sme vyplnovali "ZÁZNAMNÍK O PRAKTICKOM VÝCVIKU" a tam ako mate ze okulira alebo ine zdravotnicke pomocky a on zadrel ze drevenu nohu napriklad. Ako bola to taka celkom vtipna vsuvka.
Zatial sa miinstruktor pozdava vyzera byt haluzak a aj take ma prijemne vystupovanie. Dufam ze bude vsetko ok
bol to humor vlasne fraska, len vtedy som to tak nebral
instruktorka stale telefonovala, az kym mi nedala ist po rovnej ceste (Zvolenska cesta v BB) a ked som na zaradit vyssie a ja som namiesto spojky skocil na brzdu
ale zvladla to celkom sportovo, za jazdu len 3 cigarety
a na policajta som mal obrovske stastie. mat Litvu, tak vodicak nemam do smrti... sice mi bol zatial nanic,ale mozno ho raz vyuzijem
vodicka som robil u Bacu, Bystricania mozno vedia
instruktorka stale telefonovala, az kym mi nedala ist po rovnej ceste (Zvolenska cesta v BB) a ked som na zaradit vyssie a ja som namiesto spojky skocil na brzdu
ale zvladla to celkom sportovo, za jazdu len 3 cigarety
a na policajta som mal obrovske stastie. mat Litvu, tak vodicak nemam do smrti... sice mi bol zatial nanic,ale mozno ho raz vyuzijem
vodicka som robil u Bacu, Bystricania mozno vedia