Zubarka
Závisí od zubárky a od okolností. Ak bude Tvoja mama sedieť v ordinácii spolu s Tebou, tak sa to kľudne môže dozvedieť.. zubárka môže vidieť, že si fajčiar a možno nechtiac nejak medzi rečou narazí na Tvoje fajčenie..
Veď choď k zubárovi sám.. a cestou si budeš môcť aj zapáliť..
btw.. fajčenie škodí zdraviu.. ak by si nevedel..
// ;P
Veď choď k zubárovi sám.. a cestou si budeš môcť aj zapáliť..
btw.. fajčenie škodí zdraviu.. ak by si nevedel..
// ;P
Este len otvoris hubu a uz bude vediet, ze fajcis. Ani si nemusi vsimat ziadnu sklovinu ani nic podobne.
A ked ti mozem povedat na rovinu, tvoja mam by to uz davno vedela keby chcela. Bez urazky ale kazdy normalny clovek citi kto fajci a kto nie, a este tvoja matka, kotra je s tebou kazdy den, zijete v jednom dome, ked jej das pusu alebo sa s nou rozpravas.....no asi sa o teba tak nezaujima tak to nevie....je to ubohe. Prepac mi za toto.
A ked ti mozem povedat na rovinu, tvoja mam by to uz davno vedela keby chcela. Bez urazky ale kazdy normalny clovek citi kto fajci a kto nie, a este tvoja matka, kotra je s tebou kazdy den, zijete v jednom dome, ked jej das pusu alebo sa s nou rozpravas.....no asi sa o teba tak nezaujima tak to nevie....je to ubohe. Prepac mi za toto.
Plny suhlas. Dve denne su malo na to, aby ti smrdeli prsty alebo zltli zuby. Ale v dychu je to citit, aj ked si myslis ze nie. Zuvacky a podobne veci to maskuju len velmi hrubo. Ak je ta zubarka nefajciarka, tak to zaciti. Je fakt na pocudovanie, ze to este nezacitila matka.Lub0$ napísal:...
//EDIT: Point: Podla mna to jeho matka aj tak tusi, ale prilis to neriesi. Povedzme si pravdu, tymto prejde skoro kazdy. Ibaze je skutocne smiesne, ked rano stretavam decka zo zakladky s cigaretou v papuli a viem, ze keby to videli ich rodicia, tak by im tie papule upravili. Aj ked, ako kto
Lub0$, to si teda riadnu koninu vypotil zo seba
Fajčím už hádam ako tu kolega od 15, ale nikdy nikto nič nevedel a nemal ani len najmenšie podozrenie, že fajčím. Ani otec ani matka ani brat ani svätý Dindy nevedeli nič. Zubárka sa ma raz spýtala, ale to som už mal tuším aj 18 a prestal som sa skrývať.
Netárajte mu to, že sa jeho matka o neho nezaujíma a že je to úbohé. Nakoniec to, že on fajčí je matkina chyba nie?!
Fajčím už hádam ako tu kolega od 15, ale nikdy nikto nič nevedel a nemal ani len najmenšie podozrenie, že fajčím. Ani otec ani matka ani brat ani svätý Dindy nevedeli nič. Zubárka sa ma raz spýtala, ale to som už mal tuším aj 18 a prestal som sa skrývať.
Netárajte mu to, že sa jeho matka o neho nezaujíma a že je to úbohé. Nakoniec to, že on fajčí je matkina chyba nie?!
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak si s mamou v pravidelnom kontakte tak to isto minimálne tuší, alebo možno aj isto vie. Ale poviem ti to čo aj svojim spolužiakom keď sa nechceli doma priznať s fajčením v tvojom veku. Keď si taký frajer a fajčíš pred kamošmi tak prečo to tajíš pred rodičmi? Ak si na to zarobíš sám tak si kaz zdravie s vedomím rodičov a znášaj následky, ale ak na to berieš ich peniaze tak sa na to rýchlo vyser a ušetríš si veľa problémov aj teraz aj v budúcnosti