to mas pravdu, ak sa mame spoliehat na tu grafiku pokrytia no tej stranke, tak mio ma navrch.
mal som moznost porovnat mio a sony co sa tyka spracovania map (nie vsak v praxi). sony ma perfektnu grafiku, je aj rychle, ale do ciela ta dovedie aj to mio. tam je mensia vyhoda ze je moznost rozsirit pamat SD kartami, ktore su lacnejsie ako memory stick duo, ale zas nie su to tisicove rozdiely, takze toje v podstate jedno.
sony ma najvacsi display ( 4,8 ). dizajnovo je urcite naj sony, cenovo je velmi dobre, grafika je naozaj skvela, to by si musel vidiet, s miom sa to neda porovnat, ale zas mio ma lepsie mapy. tu vsak ide o funkcnost a nie dizajn.
mio ma moznost dokupit tmc prijimac, ale pocul som na to vselico, zevraj u nas sa to nie celkom podporovane, dalsi zas vravel ze je to super, ale jazdi europu... je to take jpp... jedna sa v podstate o to, ze ten prijimac sleduje dopravne spravy a dokaze ti vdaka tomu obist kolonu, obchadzku ci buracku, ale musi byt nahlasena v dopravnych spravach
ovladanie maju obe intuitivne, jednoduche a rychle. mio ma navyse mp3 a video (divx) prehravac. ak su to zbytocne funkcie, tak potom vol mio c520.
urcite by som pred kupou skusil ukecat predavajuceho na maly test v aute, ze ako sa to bude chovat v reali. v dnesnej dobe by s tym nemali mat problem