niekde som zachytil, ze je posadnuty LOTR a ze aj jedno z jeho tetovani s tym ma nieco spolocne..neviem presne ci je to toto(kedze som LOTR nevidel a ani neplanujem vidiet) ked budes guglit najdes o tom nejaky clanok
jj je az teraz som si vsimol ze som sa sekol takze je to 7-7-2001, dik za opravenie
edit: tento datum by mal mat nieco spolocne s jeho prvym golom v Acku za Atletico Madrid
edit2: opak zhodou okolnosti to mam z tej istej stranky
PACO8 napísal:jj je az teraz som si vsimol ze som sa sekol takze je to 7-7-2001, dik za opravenie
edit: tento datum by mal mat nieco spolocne s jeho prvym golom v Acku za Atletico Madrid
no fajn ja si dam ale asi datum narodenia ked si uz volaco tam take dam... prvy gol si uz nepamatam a este mam aj taky pekny datum... ze 6.12.1990 ako by to vyzeralo?ake pismena rimske ci jake to tam on ma by mi to tvorilo?...
ANONYMKA17 napísal:Tetovanie ešte nemám, ale plánujem si dať v lete, už sa neviem dočkať
nie najlepší nápad dávať si tattoo v lete, i keď to mnohí robia práve preto, aby sa s ním na druhý deň už mohli aj pretŕčať, keď minimálna doba odpočinku od slnka je 30 dní...
schw33k napísal:nie najlepší nápad dávať si tattoo v lete, i keď to mnohí robia práve preto, aby sa s ním na druhý deň už mohli aj pretŕčať, keď minimálna doba odpočinku od slnka je 30 dní...
Tiez su problemy z kupanim na kupaliskach, v jazerach atd...
schw33k napísal:nie najlepší nápad dávať si tattoo v lete, i keď to mnohí robia práve preto, aby sa s ním na druhý deň už mohli aj pretŕčať, keď minimálna doba odpočinku od slnka je 30 dní...
o tomto viem, že leto nie je vhodné na tetovanie..buď do leta nevydržím a dám si to skôr alebo ma to aj prejde
Tak tu je moje tetovanie. Ma zmysel a charakterizuje ma. Cisla na kockach predstavuju moj datum narodenia a styri kartove esa pre stastie, ze som sa narodil, okolo plamen, lebo ked som bol maly, tak som nestastne spadol do vatry. A okolo napis: "Life is a game of destiny". Cela kerka bol moj vlastny napad. Cele to do seba zapada a s kerkou som velmi spokojny
ako malý som tužil mať vytetovaneho orla... ani už neviem prečo ....neskor to bolo logo new jersey mojho oblubeneho tímu v nhl hokejovej lige... teraz ma to už prešlo
ja zatiaľ nemám,ale už sa naň chystám.mám menší problém s výberom.najradšej by som chcela pegasa medzi lopatky ale nenašla som žiadny dobrý.ak by ste mali nejaký dobrý námet s pegasom kludne mi ho posunte.díky